Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.926
Cevap
403
Favori
599.487
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güle güle kullanın . Nsf onaylı ender cihazlardan biri .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Selam.

6 aylık cihazım 1-2 bardak normal su verdikten sonra ip gibi vermeye başlıyor.

Sanırım tankın basıncı bitmiş.

Benzinliklerdeki teker havası yerinde hava basabilir miyim? Opette 32-33 gibi yazıyor, kaç seçeyim.

Dikkat etmem gerekenler neler?

Teşekkürler.

Ek: Aşağıdaki videoda benzin istasyonunda 8 bastı.

Su Arıtma Cihazları için Sıcak FırsatlarGELECEK ŞİMDİyoutube
    Su Arıtma Tanklarına Petrolde Hava Bastık. Tanka Hava Nasıl Basılır? Nelere dikkat edilmelidir? Ayrıntılar Vlog'umuzda. İyi seyirler... Su arıtma cihazı tankı nasıl çalışır? Su arıtma cihazı tankı ışıktan tamamen arındırılmış bir ortamda suyunuzu muhafaza eder. Bundan dolayı pas tutması, yosunlanması veya bakteri üremesi kesinlikle söz konusu olamaz. Tankın çalışma prensibi şöyledir: Tankın içinde bulunan balon, membrandan gelen arıtılmış su ile dolarak aşağı doğru itilir ve hazır depolanacak hale gelir. Daha sonra arıtma musluğu açıldığı zaman, tankın içindeki basınç balonu sıkıştırarak içindeki suyun musluğa gitmesi için baskı uygular. Depodaki su direk musluğa gitmez. Burada su tekrar bir aşamadan geçer. Buna post karbon veya çok bilinen adıyla tatlandırıcı filtrede denir. Bu aşamada arıtılmış su içimi kolaylaştıracak bir tada ulaşır ve içinde eksik olan bazı mineraller takviye edilir. Su arıtma cihazı tankı için tavsiyeler: Eğer 15 veya 20 gün arıtma cihazınızı kullanmadıysanız içindeki suyu boşaltın. Alacağınız tankın NSF( National Sanitary Foundation—Uluslar arası Sağlık Kuruluşu ) onaylı olmasına özellikle dikkat etmenizi tavsiye ederiz. NSF Amerika’da kurulmuş bir vakıftır ve su, gıda, çevre ürünlerinin sağlık, hijyen ve temizlik standartlarını ölçer. Su arıtma cihazı tank basıncı 6-8 psi olmalıdır. Bu bar derecesinin altına düşerse tank yeterince suyu basamayacağı için musluktan akan su debisi azalacaktır. Eğer arıtma cihazınız eskisi gibi su vermiyorsa yani musluktan akan suyun debisi düşmüş ise yapılacak iki şey vardır. İlk olarak bir pompa yardımı ile tankınıza 6-8 psi hava basınız. Fakat yine musluğunuzdan su az geliyorsa tankın içindeki balon patlamış olabilir. Dolayısı ile yeni bir tank almanız gerekmektedir. Bazı tankların üzerinde 100 psi değer yazılıdır. Bu yanlış anlaşılmaya sebebiyet veriyor. Bu basınç içerisine basılan havanın değil, suyun maximum kullanım basıncıdır. 8 Psi üzerinde hava basılmamalıdır. Lütfen kanalımızı takipte kalın. Ve bize destek olup, sizlere daha zengin içerikler hazırlayabilmemiz için kanalımıza abone olup, bildirimleri açmayı lütfen unutmayın. Farklı platformlardan da takip ederek bana destek olabilirsiniz. https://www.instagram.com/ahmetrizakorkut
    https://www.youtube.com/watch?v=W3tfM17JuTI

Su Arıtma Cihazları için Sıcak FırsatlarLexus Su Arıtmayoutube
    , Videolarımızı beğenerek ve kanalımıza abone olarak bizlere destek olabilirsiniz :) https://urun.n11.com/yedek-parca-ve-aksesuarlar/su-aritma-cihazi-tanki-12-8-litre-aritma-deposu-vana-hediyeli-P419493334 #suarıtma #shorts #arıtmacihazı #suarıtmacihazı #arıtma #water #su #ReverseOsmosis #musluk #sebil #watertreatment #sağlık Su arıtma filtre değişimi, su arıtma filtre sıralaması, su arıtma filtre sırası, su arıtma filtresi, su arıtma filtre kabı sökme takma anahtarı , su arıtma filtreleri , su arıtma , su arıtma cihazı , su arıtma montajı , su arıtma tesisi , su arıtma sistemleri , FİLTRE DEĞİŞİMİ ,Filtre temizliği , su arıtma filtre temizliği , en iyi su arıtma cihazı , dünyanın en iyi su arıtma cihazı , su filtresi değişimi , su arıtma cihazı filtre değişimi , su arıtma alırken nelere dikkat edilmeli , su arıtma cihazı yapımı , su arıtma tankına hava basmak , su arıtma cihazından az su akıyor, su arıtma cihazı atık su durmuyor , su arıtma cihazı atık su miktarı , su arıtma filtre sıralaması, su arıtma filtresi ne zaman değiştirilir , su arıtma filtre değişimi, su arıtma filtre bağlantı şeması , su arıtma tankı su almıyor, su arıtma cihazına kaç bar hava basılır, su arıtma tankı ,su arıtma tankı dolmuyor, su arıtma tankı basıncı , su arıtma tankı değişimi musluktan su az geliyor, su az geliyor, Musluktan gelen su neden az, suyun akış hızı, suyun akış hızı düştü, Arıtma suyu az akıyor, Arıtma cihazı arızası, Hava basma, Genleşme tankı, Su tankı, Su tankına hava basmak, Su tankına hava basılır mı, Arıtma cihazı tankı, Arıtma cihazı pompası, Su arıtma cihazı pompası, Su arıtma cihazı tankı, Yedek tank, Arıtma cihazı filtreleri nasıl değiştirilir,water purifier pump problem,water purifier,water purifier tank problem,water purifier taste problem,water purifier filter,water purifier filter change,water purifier filter cleaning,water treatment,water purifier faucet,water purifier dripping,water purifier membrane replacement,How To Replace Your Reverse Osmosis Filters and Membrane,Reverse Osmosis Water Filtration System,water purifier installation,What is a Reverse Osmosis Tank and How Does it Work?
    https://www.youtube.com/watch?v=CzDA4UW_O4U

Su Arıtma Cihazları için Sıcak FırsatlarLENA SU TEKNOLOJİLERİyoutube
    Su arıtma cihazlarında bulunan genleşme tankları ,tank basınç ayarı ve sıkça karşılaşılan sorunlar
    https://www.youtube.com/watch?v=LENtqEuPWus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 16 Kasım 2023; 22:51:30 >

• Tankın markası modeli nedir ? 6 ayda tank bozulduysa oldukça düşük kalitelidir ?

Hava basarken önce yüksek basınç 12-13 vs içinde ne kadar su varsa çıkarsın . Sonra havayı yavaş yavaş düşürüp psi bara getirebilirsiniz .

Ayrıca nereden satın aldınız arayıp durumu söyleyin gelsinler cihaza baksınlar sorunu çözsünler , garantisi yok mu ?

Düzeltme bar yazmışım psi olacak değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 17 Kasım 2023; 9:50:57 >
  • ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Birimlerden dolayı paylaşımınızda bir sorun olduğunu düşünüyorum. 1 bar 14.5psi a karşılık gelir. Su aritma tanklarının basıncı 7-8 psi olmalıdır ki 0.5 bar a karşılık gelir. 8 bar 116psi yapar. Tank patlamasa bile mutlak bir zarar verirsiniz. 7-8 psi basın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uriel kullanıcısına yanıt
    Tank basincinicinde su yokken belirttiginiz gibi 7-8 psi arasinda olmalidir. 7.4 idealdir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Evet evet bar değil psi olacak teşekkür ederim . Hiç farketmemişim gece gece . Hemen düzeltiyorum .

Teşekkürler.

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

Aldığım cihaz ucuz bir cihaz. Su an bile 1500tl.

Cihazı haziran ayında 900tl ye alıp, kendim taktım. Su an tadından memnunum. Tds değeri 30.

Servisle uğraşmayı sevmiyorum. Önce hava basayım, sonra servise götürürüm.

Oxygen Water 14 Aşamalı

https://www.hepsiburada.com/oxygen-water-14-asamali-ph-mineral-filtreli-su-aritma-cihazi-p-HBCV00002UCB7U?magaza=OKS%C4%B0JEN%20SU%20ARITMA%20S%C4%B0STEMLER%C4%B0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C2E26CFC3 -- 17 Kasım 2023; 11:11:59 >

• bedavadan biraz pahalı :) ben anlamıyorum bu işi gerçekten....nsf onaylı filtlelere bir sürü para veriyoruz bu konuda ülkemizde hiç denetleme varmı?bu cihazlardaki filtreler nedir ne değildir insan sağlığı için tehlikelimidir?

• hocam cto filtre yerine 2 adet gac filtre kullanabilir miyiz?

@ZevkiSefa

• CXath1 C kullanıcısına yanıt
    Açık kasa için iki kx daha iyi olur .

• mrumud M kullanıcısına yanıt
    Karbonun kendisinde bile kanserojen riski var sizce ne olduğu belli olmayan karbonlar ya da filtreler sağlıklı olabilir mi ?

• Bugün pentair filtre almak için royal greene gittim. pentairin block karbon filtresi olmadığı için onun yerine 2 adet pentair gac filtre kullanıyoruz dediler. o yüzden sordum.

bu arada swan chan 3 lü set ve pentair post carbon aldım. müsait zamanda takıcam.

kx dediğiniz linktekiler olur mu?

https://www.ethicwater.com.tr/urun/matrikx-cto-filtre/

https://puretronwater.com/product/matrikx-cto-filtre/

Evet

•  Su Arıtma Cihazları için Sıcak Fırsatlar

Merhabalar.
    4 senedir severek kullandığımız royal green marka cihazımızın omnipure filtrelerinin değişim tarihi tekrardan geldi. Daha önceleri forumdan bazen indirim falan alabiliyorduk, acaba hala böyle bi durum var mı? Yoksa sitede ne yazıyorsa o mu? Yada daha uygun bulabileceğim bi yer var mı?

Ayrıca bi soru; önceden arıtmamızdan misal 2lt su aldıktan sonra debi düşer, iplik gibi akmaya başladı. Şimdi ise atıyorum 0.6lt-0.8lt gibi bi su aldıktan sonra akış debisi düşmekte. Filtreleri değiştirince bu durum düzelir mi? Yoksa tank basıncı falan mı arızalı?

Tavsiyeye ihtiyacım var açıkçası. Zaman ayırıp cevap yazan arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.

• ruzgarsbf R kullanıcısına yanıt

Merhaba. Nereden aldınız o fiyata? Ben de düşünüyorum

• Bugün sıcak fırsatlarda spring water firmasının kampanyasını gördüm. Foruma özel %20 indirim varmış. Aqua Love Atık Su Üretmeyen Su Arıtma Cihazı nasıldır? 6300 tl civarına geliyor. atık su üretmemesi güzel ama sağlıklı mıdır? Tavsiye edebileceğiniz sağlıklı model neler var? (yukarda auro cebilion vardı-nsf onaylı demişsiniz. Biraz zorlar ama o civarlara çıkabilirim)

• iserhattan İ kullanıcısına yanıt

Atık su vermemesi ilginçmiş. İnceledim biraz ürünü ama mantığını tam anlayamadım.

Sistemde membran yokmuş. O yüzden atık su vermiyormuş. Ama ne kadar sağlıklı araştırmak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CXath1 -- 19 Kasım 2023; 1:35:25 >

Cihaz reçine ile suyu yumuşatıyor, karbonun elverdiğince organik maddeleri filtreliyor, membran olmadığı için atık su üretmez doğal olarak.

• leonart16 L kullanıcısına yanıt

Hocam sistemde biocera varsa ve uzun süredir kullanıyorsanız, zamanla kireç nedeniyle tıkanmaya başlıyor ve tanktan gelen suyun debisi azalıyor. Bunun için 15 ppm in üzerinde membran çıkışı olan sistemlere biocera önermediklerini belirtmişler son güncellemede. Benim membrandan 46 ppm tds ile çıkış oluyor, biocera nedeniyle 1.5 - 2 yıl sonra su debisi düşmeye başladı. Hatta musluktan veya tanktan olduğunu düşünerek değişim yaptık. Sorun çözülmeyince tesadüfen biocerayı sistemden çıkartıp debinin arttığını farkettim.

• 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.