Şimdi Ara

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.254
Cevap
100
Favori
145.404
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bende üç model arasında kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz ve neden buradan veya pm olarak cevap yazarsanız memnun olurum. bu üç model için indirimli fiyat tekliflerinizide eklerseniz sevinirim. Almaya karar verirsem eve ücretsiz kurulum 10 günlük kullanım sonrası karar verme seçeneği devam ediyormu acaba?

Modeller aşağıda:

Royal Green Elit Plus UV Su Arıtma

Royal Green Elit Su Arıtma Cihazı

Ro Lüx Plus Su Arıtma Cihazı
  • Strabon S kullanıcısına yanıt
    Yazmış olduğunuz modellerin web sitesi satış fiyatından %10 Indirim yapılıyor ve 9 taksit tum kredi kartlarına taksit oluyor.

Ellitplus modelinde uv var öncelikle elit modeli membran ters yıkama diye adlandırdıkları membranın ömrümü uzatan selenoid baypass flow valfi bulundurur bu özellik membranın uzun ömürlü olmasını sağlar bu elit modeli çok kireçli ve kirli tuzlu kuyu sular için dizayn edilmiş gelişmiş bir cihazdır..

Normal bir metropol şehrinde iseniz elit modellerini kullanmanıza gerek yok ama tercih tamamen size kalmış.

Istanbul ankara izmir gibi il merkezlerinde luxplus modeli kullanmanızı tavsiye ederim lux plusta kullanılan tatlandırıcı son karbon filtresi 3 kat daha büyük ve daha lezzetli su uretimi sağlıyor.

Ama suyunuz çok kireçli ve su basinciniz düşük ise elit modeli tavsiye ederim kuyu suyu ve hijyenik olmadığını düşündüğünüz ortamlar ve şehirler içinde elitplus modelini tavsiye ederim.

Elit plus daki uv filtre en son aşamada suyu dezenfekte etmek için kullanılır ek bir güvenlik filtresidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Merhaba, artan döviz kuruyla birlikte ne hikmetse satın aldığımız suların da fiyatlarında ciddi artışlar oldu. Bu durum beni ve birkaç arkadaşımı su arıtıcısı almaya yöneltti. Ufak bir incelemenin ardından Royal Green markasının birçok yönden öne çıktığını gördük ve LUX modelinin ihtiyaçlarımızı karşılayabileceğini düşündük. Merak ettiğim birkaç husus var.

1. Filtreleri Royal Green sitesinden kendimiz alıp takabiliyor muyuz? Bu durum garanti kapsamını bozar mı?
    2. Bazı su arıtıcılarının su kaçağı yaparak evi su basmasına sebep olduğunu okudum. Royal Green markasında böyle bir yorum veya şikayete hiç rastlamadım. Royal Green bu konuda sıkıntı yaşatır mı?
    3. LUX mmodeli ile SOFT modelinin kasa tipi yani görünüş haricinde belirgin bir farkı var mıdır?

Sayın tersosmos@gmail.com bu soruları cevaplarsanız sevinirim. Ayrıca indirim kodu yollayabilir misiniz?

• Barış K. B kullanıcısına yanıt
    1 filtreleri kendiniz değişim yaparsanız bir sıkıntı oluşmaz aynı orjinal filtreyi kullanırsanız garanti kapsamı dışına çıkmaz hem bu sayede filtreyi %20 Daha ucuza alırsınız.

2 su patlama riski bu filtrelerde 10000/1 ıhtimal kolay kolay patlamaz kaliteli filtre olduğu için. Patlamaya ben denk gelmedim ama ucuz cin filtrelerde %20 patlama riskiniz var nsf li filtreler de kolay kolay patlama olmaz

3 lux kapalı kasa soft açık kasa benim gözümde açık kasa soft modeli tercihimdir neden 1.si soft tankı 12 litre lux 8 litre

2.si soft modeli 2 parca tezgah altında ayrı ayri konabiliyor sığmayan yerlerde su tankı ayrı dolaba koyabilirsinir.

3.sü soft modelin ilk 3 filtre çapları lux modele göre iki kat daha uzun ömürlü ve dayanıklıdır.

Lux modeli görüntü bakımından şık duruyor ama işlev olarak soft modeli benim tercihim.

Indirim kodu pm atıyoruz.

• Selamlar, tek alkali filtre satıyor musunuz? Hangi markalar var?
  • SwordsMan kullanıcısına yanıt
    Biocera marka var 280 lira
    Pentek pentair var 80 lira
    Royal Green Su Arıtma Cihazları
    Sayfa bulunamadı - Royal Green Su Arıtma Cihazları
    https://www.rosuaritma.com/su-aritma-filitreleri/seramik-filtreler

• Omnipure bulunmuyor mu artık?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • royal green için kupon atarmısınız acil :) alıyorum @
  • Royal Green Elit Plus UV ile Royal Green Soft Organik arasında kararsız kaldım. UV filtre dışında farkları nelerdir? Bursa da yaşıyorum. Sizden ürün aldığımda ücretsiz montaj hizmetiniz var mıdır? Ve son olarak internet sitesine ek olarak forum üzerinden herhangi bir ek indirim imkanı var mıdır? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • gidin su akan bi yere doldurun :D
  • Arkadaşlar merhaba,

Bu damacana sulardan gına geldi artık. Temiz mi değil mi belli değil.

Alabileceğim en kaliteli ve sağlıklı su arıtıcı sistemini almak istiyorum. Fiyatını gerçekten hak eden en iyi ürünü almak istiyorum, sağlık şakaya gelmez.

Dostlar Soft ve Ro Lüx Plus arasın da kaldım. Yorumlarınızı bekliyorum.

Bu ürünü kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 28 Eylül 2018; 13:41:51 >
  • Bugün sabah ro lux plus modeli sipariş ettim öğlen kurulum gerçekleşti. Su gayet güzeldi kokusuz içilebilir tertemiz su memnun kaldım.

Canımı çok sıkan bir nokta oldu, site de her yer de film tec mebran filtre yazarken, sadece özellikler kısmına pentek mebran filtre yazmışlar.

Bana da pentek marka mebran filtre takıldı bunu daha sonra poşeti görünce farkettim. Hiç hoş bir durum değil.

Galip beyle iletişime geçtim sitenin güncellendiği belirti. Kendisi filitre hatasıyla ilgileneceğini belirtti. Gelişmeleri buradan paylaşacağım.

Bu olay dişin da bir sıkıntımız olmadı çok şükür.

Fakat bu konuda galip beyin müşteri odaklı tutumu olmasa firmayla ilgili bütün olumlu fikirlerim keskin bir sekil de değişecekti.

Edit: Forum da ki Galip bey söz verdiği gibi bugün filitreyi değiştirdi. Servis geldi Pentek marka membranı söküp yerine OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ Filmtec marka membranı taktılar.

Dip not: Ben Başın dan sonuna kadar hep Galip bey ile iletişim de oldum. Firmadan başka birisiyle satın alma dahil hiç bir konu da konuşmadım.

Bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 6 Ekim 2018; 15:39:42 >

• LG chem RAVENT modelini aldım on numara ve bilindik güvenilir bir marka tavsiye ederim
  • Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Yeni ürününüz hayırlı olsun. Ben de filtrelerimi bu firmadan temin ediyorum. Belirli araliklarla suyun PH ve Tds degerlerini ölçüyorum. Degerler gayet iyi. Burada da ölçtüğüm değerleri paylaşacağım. Ürünler güvenilirdir. İyi bir seçim yapmışsınız. İçiniz rahat olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkansim -- 5 Ekim 2018; 1:48:33 >
  • Merhaba Arkadaşlar. Evdeki arıtma sistemimde Royal Green ürünlerinde kullanilan filtreleri kullanıyorum. 4 aylık kullanım sonucunda Tds ve Ph degerleri ile ilgili bazı görselleri paylaşmak istedim. Ekte görebilirsiniz. Bu filtreleri ya da ürün olarak Royal Green marka almış/alacak olan arkadaşlara umarım faydalı bir bilgi olur. Bu filtreler gercekten vaadettigini sağlıyor. Sadece söz ile değil ölçümlerle sizlere sunuyorum. Herkese selamlar. Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı

• volkansim V kullanıcısına yanıt
    Çok başarılı değerler bence iyi günlerde kullanın inş .

Konu ile ilgili değil ancak bu resim üzerine yazıları neyle yazıyorsunuz 50 tane program denedim beğenmedim :)

Bu arada bende aralık ayını bekliyorum değişim için.

Yeni aldığım set şu şekilde.

Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma CihazıSu Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma CihazıSu Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma CihazıSu Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı

Mebranı zaten geçtiğimiz haziran ayında değiştirdim filmtec ile.

Aslında mineral grubunuda değiştircektim ancak hepsi Usa malı omnipure , royal green mineral detox kullandığım bari 1.5 yıl kullanayım dedim 6 ay uzattım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 5 Ekim 2018; 9:56:13 >

• volkansim V kullanıcısına yanıt
    tatlandırı omnipure den memnun kalmadığıma bu sefer PAE tankın üreticisiymiş bu firmanın filtresinden aldım .Purefer .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meeb -- 5 Ekim 2018; 9:57:41 >
  • Bugün bende 3 değişik suyun ölçümlerini yaptım sebeke suyu Membrandan çıkan su ve biocera dan çıkan su membran 2 yıllık filmtec biocera 3 aylık yoğun kullanım tahmini biocera filtreden geçen su 1500-2000 litre

PH Testi
    Şebeke Suyu pH 7.3
    Arıtma Membran çıkışı pH 6.2
    Arıtma Biocera çıkışı pH 9.4

Not arıtmada tatlandırıcı filtre yok membran dan sonra sadece biocera filtre var.
    Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı

Tds Değerleri
    Su Arıtma Cihazı - NSF58 Onaylı Su Arıtma Cihazı

Şebeke suyu 144ppm
    Arıtma Membran çıkışı 16ppm
    Arıtma biocera çıkışı 42ppm

Su ölçüm lokasyon İstanbul Pendik ilçesi.

• inceleme için teşekkürler hocam.peki tatlandırıcı filtresinin tds ve ph değerine etkisi olur mu ?Ben tds değerinin çok azda olsa arttığını sanıyorum ancak ph hakkında bilgim yok .teşekkürler...
  • meeb kullanıcısına yanıt
    Merhaba.
    Teşekkür ederim. Sizin de yeni filtreleriniz hayırlı olsun :)
    Çıkışta Purefer ve Biocera ikilisi ile güzel bir su elde edeceksiniz. Sanırım alt filtre grubunu da bunlarla beraber yenileyeceksiniz. Alt filtre grubunu yıkamadan geçirmeden membrana baglantı yapmayın. Bu şekilde membran icin en sağlıklısı olur. Tüm degişim Arabanin 4 tekerleğini aynı anda değiştirmek gibi bir şey :) Ayrıca Purefer ve Biocera yı da bağlamadan önce boş bir kaba ayrı ayrı akıtarak ön yıkamadan geçirmeniz gerektiğini hatırlatayım. Bunu Tankta tutulan saf su ile yapınız. T bağlantıyı membrana yapın. Saf suyu depoya yönlendirin. T nin diger ucunu ise önce Purefer sonra Biocera ve Çeşme olacak sekilde bağlayınız. Ben de bu şekilde kullanmaktayım. Daha önce tüm çıkışı depoya gönderiyordum. Fakat daha sonra yaptığım araştırmalarda mineralli suyun depolanmasında bekleme anında mineral kaybı olacağı bilgisine ulaştım. Yeni güncellediğim bu baglantı tipinde resimlerde belirttiğim gibi Ph çıkış degerlerinde değişiklikler oluyor fakat en nihayetinde 7.5 in altına inmiyor. Böylelikle her durumda alkali su içmeye devam ediyoruz. Taze taze minerallerimizi vücudumuza ekliyoruz :)
    Resimleri telefonumun kendi uygulamasından yapıyorum.
    Sanırım sorularınıza fazlasıyla cevap verdim. :)
    Sağlıklı günler dilerim.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.