Şimdi Ara

Şu anda Atina'da yaşayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir okul projesi için Selanik'e gideceğiz. Atina üzerinden gitme niyetimiz var? Aşağıdaki sorulara güncel cevaplar birisini arıyorum.

    16 Ekim de Selanik'te projeye katılmalıyız. Niyetimiz 13 Ekim gecesi Atina'da olup 14 ünde Atina'yı gezmek, 15 i öğlen Atina'dan Selanik'e (akşam varmak) geçmek.

    1. Atina'da 3 kişilik ve 2 kişilik otel oda fiyatları nedir?

    2. 15 Ekim öğlen Atina'dan otobüsle (4.5-5 saatmiş) hareket edip akşam Selanik'e varmak. Biletlerimizi internet üzerinden alabileceğimiz İngilizce destekli sağlam bir otobüs firması lazım? Bir kişilik otobüs bilet fiyatı ne kadar dır?



  • Hocam teknoloji çok gelişti artık booking üzerinden otel oda fiyatlarına bakabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ciddi olmazsın? "Şu anda Atina'da yaşayan var mı?" başlık buydu.

    Onları da araştırıyorum, ama orada olan birinden daha sağlıklı bir bilgi alabilirim diye düşünmüştüm.

    Sen hiç Yunan otobüs şirketlerinin websitesine uğradın mı?
  • Özür dilerim, o halde daha da yardımcı olmaya çalışayım size.

    Otobüsle 20 saat üzeri sürüyormuş. Geçen sene Yazıcıoğlu Turizm ile 210TL tutarındaymış. Varan Turizm de gidiyormuş ama tarifesini hiç bilmiyorum.

    TCDD Dostluk treni ile de Pythion aktarmalı Selanik yapılabiliyor. 24 saat sürüyor.

    Oda fiyatları içinsehttp://www.booking.com/searchresults.html?src=index&device_features=&rows=20&si=ai%2Cco%2Cci%2Cre%2Cdi&error_url=http%3A%2F%2Fwww.booking.com%2Findex.tr.html%3Fsid%3D5c0234a491f1acde512b3888086ce275%3Bdcid%3D1%3B&order=&dcid=1&sid=5c0234a491f1acde512b3888086ce275&ss=Atina%2C+Attica%2C+Yunanistan&latitude=&longitude=&checkin_monthday=13&checkin_year_month=2013-10&checkout_monthday=14&checkout_year_month=2013-10&ci_date=2013-10-13&co_date=2013-10-14&dest_type=city&dest_id=-814876&skip_disamb=1&search_form_id=173c30754eb600db

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Atina - Selanik arasını/ulaşımını sormuş arkadaş ve bu konuda yardım istemiş, sen herhalde Türkiye'den ulaşım diye düşündün...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay hocam, acayip yanlış gelmişim ben. Oldukça yoğun olunca böyle sorunlar olabiliyor. Eve gidince konuyu tekrar düzenlerim. Kusura bakmayın lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şu an yaşıyor olacaktım ama sağolsun bi tane İspanyol kadın hayallerime çimdik attı
    Şehir merkezindeki oteller (oda fiyatı) 20euro'dan başlar. Ama banyosu ortak olur, pek konforlu olmaz. Yaklaşk 40-50 euro civarına çok rahat 3 yıldızlı otel de bulabilirsin. Yanlız kaç yıldızlı olursa olsun şehrin Omonia bölgesinden uzak dur.
    Otobüsle gitmek istersen KTEL 39 Euro. %20 öğrenci indirimi vardı en son... 6 saat civarı sürüyor. Metro Turizm'in de Atina-Selanik otobüsleri var. İstanbul Esenler Otogarı'ndaki Metro Yurtdışı bölümünü arayarak kesin bilgi alabilirsin. İnternet sitesinden bilet alamıyorsun. Yurtdışı biletleri hep hata veriyor...
    Eğer gündüz gitmeyi düşünüyorsanız tren daha mantıklı olacaktır. 5 saat sürüyor. En ucuz bilet 40 euro. Öğrenci indirimi trenlerde de olması lazım. Trene karar verirseniz sadece IC yazan intercity trenleriyle gidin. Yalnız gece saatlerine kalırsanız trenle gitmeyin.
    Biletler için kendi sitelerinde ingilizce sorunu olabilir. Bazen girmiyordu.
    Otobüshttp://www.ktelbus.gr/
    Tren içinhttps://tickets.trainose.gr/dromologia/




  • teşekkürler yardım edenler ve etmeye çalışanlar için.

    Türkiye den araştırma yaptım. KTEL çok büyük firma diyorlar ama sitesi hiç yardımcı olmadı bana. Bir çok yabancı forumu araştırdım, özellikle internetten Atina-Selanik otobüs bileti almak bizim sıkıntımız oldu. Bazı yerlerde rahat bulursunuz diyor bilet. Herhalde Atina'ya gidince almak durumunda kalacağız. Trende 5 saat iyiymiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.