Şimdi Ara

ŞU AN TÜRKİYE'DE YAŞAYAN EN DEĞERLİ İNSAN KİMDİR ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
2
Favori
5.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 26 Ekim 2012; 1:45:32 >
  • Benim annem
  • OSMAN PAMUKOĞLU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ajdar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hachiko

ŞU AN TÜRKİYE'DE YAŞAYAN EN DEĞERLİ İNSAN KİMDİR ?

• Hz. Muhammed ve Atatürk bence
  • Türkiye de yaşayan en değerli insan(?) , insanlarımızı koyuna dönüştüren insandır. Abi adam evrim teorisini bambaşka bir bakış açısı ile kanıtladı , buna da devam ediyor daha ne yapsın. Yeni hümanist felsefesi ile de çığır açmıştır kendisi aynı zamanda. ( 1 çuval kömür = 1 insan )

Most Valuable Player Award goes to... R.T.E !!
  • Tabii ki de ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: sacrifise

quote:

Orijinalden alıntı: foxyfox

Ülkemizde yaşayan şu anda Rte yurtdışında ise Fettullah Gülen...

/>

Soruyu yanlış anladı herhalde

• Şuanda yaşayan Recep Tayyip Erdoğan diyebilirim...
  • Cem yılmaz
  • türkiyeyi geçtim evrendeki en değerli kişi benim (bana göre).
  • Halil İnalcık'tır diye düşünüyorum.
  • benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfpc

Üstad Kadir Mısıroğlu

+

Mustafa Armağan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FDC9156E7 -- 26 Ekim 2012; 2:37:30 >

• Daha değerlileri mutlaka vardır ama gece gece aklıma gelen ilk isim Can Dündar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sacrifise

quote:

Orijinalden alıntı: foxyfox

Ülkemizde yaşayan şu anda Rte yurtdışında ise Fettullah Gülen...

/>

• erdogan olabilir

herhangi bir is adami veya edebiyatci olabilecegini zannetmiyorum cunku halkin her kesimini dikkate aldigimizda ve gosterilen sevgiye baktigimizda erdogan gibime geliyor

• Resmi olarak, her ne kadar kabul etmeyi reddetsekte, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül
  • Valla bu kadar insanı güzelce tokatlayan(buraya yazmak istediğimi yazamadım siz anladınız) RTE en değerlidir arkadaş. Adam yolunu bulmuş tokatlıyo. Valla helal olsun bizim millete böylesi yakışır. Benzin 10 lira olmuş , emeklilik yaşı 65 olmuş , geçinemiyormuşun , ülke özelleştirme adı altında satılıyormuş , milletin parası ile gemiler alınıyormuş , yardım kuruluşları adı altında paralar cukkalanıyormuş , karşıt ses çıkaran içeri mi atılıyormuş , amerika ile birlik mi olnuyormuş vs. vs. hiç önemli değil bunlar. Adam bir Allah-ü Ekber , Bismillahirrahmanirrahim diyor , dinimiz islam diyor herşey çözülüyor bir anda.

Geçen işyerinde bir adamla konuşuyorum , samimi bir adam. Abi dedim kurban kesiyon mu ? Yok dedi nasıl kescez asgari ücretle kurban mı kesilir dedi. Evin kirasını zor denkliyoruz dedi. Abi dedim kime oy veriyorsun seçimlerde ? Tayyibe oy veriyorum dedi , bizi düzlüğe çıkarırsa o çıkarcak dedi. Abi dedim bide bana verde rahatla o zaman dedim. Adam parasızlıktan kurban kesemiyor , dini görevini yerine getiremiyor ama dinci diye tayyipi seviyor. Helal olsun tayyipe. Bu adamın yaptığını kimse yapamaz.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.