sabahın 10unda canım sıkılıyo yapacak hiçbişey yok hiçbişey zevk vermiyo normal insanlar şu an ne yapıyor da mutlu olabiliyor çıldırıcam sıkıntıdan bu ne abi aşırı mutsuzum |
şu an neden mutsuzum abi anlamıyorum çıldırcam

-
-
nofap'e başla
-
Sabah erken kalk, yürüyüşe çık, bol su iç, yazılım öğren
-
ders çalışıyorum :(
-
Ders ve sen?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Askere git
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eşin yok mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
neden öyle dedin bilmiyorum da ben bayağı ders çalışıyorum. notlarım iyi, alttan hiç dersim yok (şu an 3.sınıfım), hatta üstten bir ders aldım. ayriyetten spor yapıyorum, rusça öğreniyorum, ayriyetten kendi vaktimde bölümümle ilgili uğraşlarla uğraşıyorum.
çalışıyom yani
-
Kanka niye boyle caliskan oldun ki
çay demleyip akasya durağı izle
-
ben liseden beri hep çalışkandım zaten. liseyi açıktan okuyup çalıştığım için iyi üniye giremedim ama üniye girdiğimden beri derslerim iyi. kendim de ayriyetten kovalıyorum bölümümle ilgili şeyleri.
başlıca sebebi de kendi geçimimi sağlayabilmek, ve olası durumda çevremdekilere de yardımda bulunabilmek maddi bakımdan. diğer sebebi de zaten yapmak istediğim, ilgilenmek, öğrenmek, görmek istediğim şeyler falna falan
-
O limit sorusunu niye yapamadin sinavda
bilmiyorum :(
-
İşte forumda görmek istediğimiz hareket. Tebrik ederim hocam güzel şeyleri yaymamız lazım bu forumda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalışıp para kazanmayan insan rekabette geri kalir
Bu da insani delirtir
Basari ac gözlü bir toplumun icadıdır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X