Şimdi Ara

Şu an hangi kitabı okuyorsunuz? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.433
Cevap
109
Favori
472.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olsaılıksızı okuyordum dün itibari ile bitti bugünde kayıp sembolü alıp başlamayı planlıyorum.
  • Şu Çılgın Türkler-Turgut Özakman

Başlarda biraz sıkmıştı ama gittikçe sarmaya başlıyor.
    Intel® Core™ i5-6402P •• Sapphire RX580 GDDR5 8GB •• MSI H110M Gaming •• Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz •• Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze PSU•• Samsung 850 EVO 500 GB SSD •• ViewSonic 24" 1MS 144HZ FreeSync Curved PogChamp
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

Empatiyi okumayı düşünüyorum aranızda okuyan var mı? Spoiler vermeden kitap hakkında yorumlarınızı bekliyorum.

Adem Fawer'ın ''Olasılıksız'' romanı ''Empati''ye göre daha güzeldi, bana göre Empati'yi çok karıştırmış ve kurcalamış, bazı teknik hatalar yapmış;ama Olasılıksız'ı ''çok seven'' bunu da ''sever'', okunabilir ama okunmasa da olur.
  • Paulo Coelho- Simyacı

Gayet eglenceli ve hos bir kitap.
  • Empati - Adam Fawer
    Böyle Buyurdu Zerdüşt - Nietzsche

Orijinalden alıntı: black_sea_28

quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Şeriatçı Terör'ün ve Batının Kıskacındaki Ülke Türkiye - Dr. Necip Hablemitoğlu

Şu an hangi kitabı okuyorsunuz?

üstat kitabın mahiyetini izah edermisiniz?

Tabii ki.

Kitap 3 bölümden oluşuyor.

I: Atatürk Türkiyesi Küreselleşmeye Direnebilir mi?
    II: Almanya hâlâ dost bir müttefik midir?
    III: Yarıda Kalanlar;
    Tekel Dosyası & Türkiye'deki Alman Lobisi ve Almanya Yazıları

Kitabın yazarı 18 Aralık 2002'de evinin önünde silahlı saldırıya uğradı ve vefat etti. Elbette kimin öldürdüğü bilinemiyor, faili meçhul(!)
    Kitabı okuduğunuzda bu kitabın 2002'de yazıldığına, daha doğrusu yarıda kaldığına, inanamayacaksınız. Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının okuması gereken bir kitap. Kitabı okuyunca neden öldürüldüğünü anlıyorsunuz. Devlet sağolsun hala yapanlar bulunamadı. Diğer kitaplarını da ek kısa sürede edineceğim.

Kısa bilgi edinmek isteyenler:
    tr.wikipedia.org
    Necip Hablemitoğlu - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Necip_Hablemitoğlu

• Üste karışmasın diye yazmadım, yeni başladığım kitap;

Alaeddin Şenel - Siyasal Düşünceler Tarihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhrimeN -- 5 Kasım 2010; 15:49:13 >

• 3.defa başladım.

Nag Hammadi Belgeleri Hakkında
    1945 yılında bulunduktan kısa bir süre sonra Vatikan’a teslim edilen belgeler incelendikten sonra yapılan açıklamayla; aslında milattan sonra 120 ile 150 yıllarında Yunanca olarak yazılmış Filippos sureleri ve diğer yazıtların 1500 yıllık Kıpti çevirileri olduğu belirtildi. Vatikan’ın eline geçtikten uzun süre sonra yaptığı bu açıklama belge ile ilgilenen bir çok araştırmacıyı tatmin etmemişti. Üstelik Vatikan belgelerin duyurulmasını engelleme çabaları da belge takipçilerini şüphelendiriyordu. Açıklama yapıldıktan yıllar sonra hala spekülasyonların sürmesinden ve hatta belgeler hakkındaki sahte iddialardan dolayı Vatikan belgelerin baş aktörü olan Muhammed Ali’yi bularak bulduğu belgelerinin Vatikan’ın sergilediği belgeler olduğunu onaylattı. Hiçbir şekilde spekülasyonları durduramayan Vatikan işi seyrine bıraktı ve bir daha bu söylentilere dahil olmadı. Hala hakkında bir sürü söylentiler çıkan belgeler günümüze kadar hala bir çok hikayeye de esin kaynağı oldu. Magdalalı Meryem ve Kursal kan tezlerinin de en önemli kaynaklarından olan belgeler aslında hala saklandıkları odalarda bir sürü sırrı barındırıyorlar. Belgeler Şuanda Vatikan arşivlerinde özel ziyaretçiler harici gizli tutulmaktadır ve bu gizem insanlık tarihinin sonuna kadar sürecektir.
    AMD Fx 8320 @4GHZ | Gigabyte 990Xa Ud3 | Xfx 6850 Çift Fan | Samsung 1TB SATA2 7200RPM | Samsung 320GB SATA2 7200RPM | Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600MGHZ | Samsung 19" SyncMaster 932NW | Xilence 800 Watt Pusu | Lg Dvd Rw Yazıcı | Avermedia Analog Tv Kartı | Minton 5+1 Ses Sistemi | 2XCooler Master 120MM Mavi Led Kasa Fanı | Microsoft Wireless Klavye ve Mause | Asus Vento TA9A1 Kasa |

• quote:

Orijinalden alıntı: genksta

Dublörün Dilemması-Murat Menteş

Hemen bitirme,uzatabildiğin kadar uzat kitabı.

Çünkü su anda okumakta oldugun kitabın benzeri daha önce ne yazıldı,ne de yazılabilir. Eşsiz bir kitap okumayan kalmasın.
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.