Şimdi Ara

Şu an aktif olarak piyasadan satın alınabilecek Broadcom çipsetli cihazlar ,

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar ,

    Başlıktada yazdığım gibi şu an TR'deki elektronik cihaz satılan yerlerden bulunabilecek , broadcom chipset kullanan cihazların marka ve modellerini yazalım .
    (Bence özellikle modem kabiliyetine sahip olan cihazlar daha çok ilgi çekici olacaktır.) Bu bilgiler özellikle broadcom çip kullanan cihaz arayan arkadaşlar için kolaylık sağlayacaktır . Malum piyasada bir sürü marka ve model mevcut , bu durum kafa karıştırıcı oluyor .

    Benim bildiklerim :

    TP-Link 8960n : bu seri hep broadcom çipsetli olarak üretildi , şu an satışta v.5 modeli var . Bu cihazın chipseti broadcom olmasına rağmen güncel,son teknoloji bir cihaz değil . FAKAT 100 tl seviyelerinde .



    Tp-link archer d9 : İnternette bu cihazın , rakibi olan ac68u gibi güncel bir broadcom çipine sahip oldu belirtiliyor.Bildiğim kadarı ile ülkemizde henüz satışına başlanmadı . Fakat fiyatının rakibi gibi 400 - 500 tl gibi olacağına inanıyorum

    Herkeze iyi forumlar


    Düzeltme : Asus DSL-AC68U : bu cihazda broadcom çipsetli . Birçok güncel özelliği sunmasıyla beraber fiyatı 500 tl seviyelerinde . (Bir yanlış bilgi vermişim bu cihazın dsl çipi broadcom değil anladığım kadarıyla , dolayısı ile benim için direkt liste dışı kalıyor....)

    Yanlış bilgi için sizlerden özür dilerim







  • https://wikidevi.com/wiki/Broadcom

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airties 5650 ve 5760 bildiğim kadarıyla broadcom kullanıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.