Şimdi Ara

Şu an açık var beyler TTNET'te !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKK yi geçtim. Hızım 3 MBPS ye düştü ancak 1.0 - 1.2 MBPS ile torrent indiriyorum. Bu ss:

Torrentte böyle bir durum var ama normal downloadlarda var mı yokmu bilmiyorum.
    Tracker paylaşmak yasak değilse trackerları da burdan paylaşabilirim.

buda ST sonucum.

Kotayıda göstereyim:

Valla ttnet bu beyler elimizi çabuk tutalım şimdi 1-2 saate belkide 10-20 dakikaya hız düşer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragão -- 24 Temmuz 2012; 17:27:28 >

• Beyler açık var dedim ama bilmiyorum bol bol indirme yapıyorum vallahi AKK de sıfırlanmamış zuhaaa
  • Mtu değiştirince herkezin öyle oluyor kardeşim açık felan yok şuan bende denedim 300kb ile zor indiriyor Mtu yaptım 1.3 mb ile indiriyor açık felan yok

kedidir kedi sen devam et :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat1438

Mtu değiştirince herkezin öyle oluyor kardeşim açık felan yok şuan bende denedim 300kb ile zor indiriyor Mtu yaptım 1.3 mb ile indiriyor açık felan yok

kedidir kedi sen devam et :D

MTU yapmadım orjinal MTU'yu kullanıyorum kardeşim. Ayrıca MTU yapılınca google facebook vs siteler açılmıyor. 1492 MTU şuan.
  • yok bende giriyor :D program ile Mtu ayarlarında yapınca Facebook google dahi giriyor dostum ama açık varsa bilmem bu aralar ttnet kafayı yedirdi premium aldım hızım 56 kb üzerine çıkmıyor sapıtıyor arada bir oluyor yani
  • illahaki sesimizi çıkartıp açığı kapatmak için uğraşıyorsunuz değilmi benimde böyle
    ama okadar ses çıkartmıyorum
  • quote:

yok bende giriyor :D program ile Mtu ayarlarında yapınca Facebook google dahi giriyor dostum ama açık varsa bilmem bu aralar ttnet kafayı yedirdi premium aldım hızım 56 kb üzerine çıkmıyor sapıtıyor arada bir oluyor yani

orjinal mtu ile indirmeyi denesene bi trackerları istersen özelden atayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hakikatten zorla ttnet i uyandırıyorsunuz akk yi geçtim hız aynı tavsiyem dns değiştirin modem den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KDTrey#25

quote:

yok bende giriyor :D program ile Mtu ayarlarında yapınca Facebook google dahi giriyor dostum ama açık varsa bilmem bu aralar ttnet kafayı yedirdi premium aldım hızım 56 kb üzerine çıkmıyor sapıtıyor arada bir oluyor yani

pm atar mısın bana dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyali21

hakikatten zorla ttnet i uyandırıyorsunuz akk yi geçtim hız aynı tavsiyem dns değiştirin modem den

Dns degistirmeye baktım birincil dns ve ikincil dns var sadece birincil dns kısmını mı doldurmalıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne açığı hacı değişen bir şey yok.
  • 3adet kutu olmasi gerek iki tane olan modemler de var 3olanlar ilk ikisini open dns 3. Yu google dns yapsın iki kutucuklu modemi olanlar önce ikisini de open dns olmuyorsa birini google dns yapsın fakat akk girdiğiniz de yaramayacaktır büyük ihtimal kota sıfırlaninça yaparsanız öbür ay yakalanmaz siniz

• ya kardeşim neden söylüyorsunuz burada yok hızım çok yüksek adil kullanıma yakalanmadım falan diye TTnet forumu takip ediyor zaten sürekli DH'den IP'nizi istetip anında işlme yapabilir. Niye versin diyorsanız zaten DH ile TTnet'in yakınlığı söz konusu durumda

Ben yaşadım bi kaç kere salak gibi burda millete hava attım tak 1 saat sonra hız düşürdüler.

Bazı şeyler Allah ile kul arasında kalsa daha iyi olur.
  • BEnimde internet 8 mbit sınırsız en fazla 600 ile indiriyor bi 800ü göremedim...
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-74F64S600 -- 19 Kasım 2020; 1:7:33 >
  • quote:

AKK yi geçtim. Hızım 3 MBPS ye düştü ancak 1.0 - 1.2 MBPS ile torrent indiriyorum. Bu ss:

1-1 MBPS değil 1.1 MB / sn diyecektin sanırım. 1 MBPS 110 kb / sn demek.

Resimdeki hızın 1.1 MB / sn olarak yaklaşık 10 MBIT seviyelerinde, sanırım torrenti kısmayı unutmuşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenowaren

Ttnetin kapalı yeri mi var

inceee
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyali21

3adet kutu olmasi gerek iki tane olan modemler de var 3olanlar ilk ikisini open dns 3. Yu google dns yapsın iki kutucuklu modemi olanlar önce ikisini de open dns olmuyorsa birini google dns yapsın fakat akk girdiğiniz de yaramayacaktır büyük ihtimal kota sıfırlaninça yaparsanız öbür ay yakalanmaz siniz

İki kutu var ikisini de open dns yapınca 208.67.222.222,208.67.220.220 şeklinde cıkıyor tabletten baglanınca dogru mu yapmısım ? Google dnsten farkı ne

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Bende pm alabilir miyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

AKK yi geçtim. Hızım 3 MBPS ye düştü ancak 1.0 - 1.2 MBPS ile torrent indiriyorum. Bu ss:

1-1 MBPS değil 1.1 MB / sn diyecektin sanırım. 1 MBPS 110 kb / sn demek.

Resimdeki hızın 1.1 MB / sn olarak yaklaşık 10 MBIT seviyelerinde, sanırım torrenti kısmayı unutmuşlar.

MBPS zaten saniye basına düşen mb demek ha mb/sn demissin ha mbps

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.