Şimdi Ara

Şu Aldığım Ram'i Yolla Artık HB [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • DH ölücülüğüne yakışır olanı yaparak dün 8GB Kingston Notebook Ram'ini 313,93 TL'ye aldım. Ama kargoya vermediler hala. İptal edecekler gibi bir his var içimde. Sıcak fırsatlara konusunu da açmıştım. Başka alan oldu mu bilmiyorum. Gün boyu 325 TL civarında kalmıştı. Tabi dolar 4.80 görünce bugün fiyatı 365TL yapmışlar. Bu süreci nasıl hızlandırırız var mı tavsiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 25 Mayıs 2018; 8:36:22 >

• Indirim zamanlarında kargoya 1-2 gün geç verebiliyorlar. Benim corsair ramler de aynı şekilde 2 gün kargoya verilmeyi bekledi, 1 gün de yol sürdü sonra geldi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığın fiyat neyse ondan vermek zorundalar öyle saçmalık mı olur
  • bende de oldu o. kasa bileşenlerini toplu sipariş verdim. siparişi verdiğim an 1050ti stokta kalmadı. linki kaldırıldı vs. ben o andan sonraki güne kadar yusuf yusuf. her an arayıp da beyefendi ürün stokta kalmadı iptal ediyoruz falan dicekler diye korkuyodum cünkü baya ucuza gelmişti. sonra gece baktım ekran kartı harici hepsi paketlendi falan yazıyor ekran kartı yok. bi ara görüntüsü de gitti. sonra baktım hepsi tek tek gidip geliyor. ben o ara oldum yumurcak ama şükür ki zamanında geldi
  • Bugün de vermemişler kargoya. Kesin siparişi iptal edelim diye geciktiriyorlar kargo işlemini. Madem kargoya vermeyecektiniz niye indirim yaptınız be kardeşim. Madem öyle indirim yapmayın da satmayın da. Bu ne biçim E-Ticaret anlayışı. Şikayet bıraktım bakalım geri dönüş yapacaklar mı...

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

Aldığın fiyat neyse ondan vermek zorundalar öyle saçmalık mı olur
    biz de öyle dedik hatta hakem heyeti de öyle dedi

kararı icraya verince de hakkımda dolandırıcılıktan dava açtılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Yok artık. Hani mesafeli satış sözleşmesi vardı? Hani kanunlar vardı? Geçmiş olsun ne diyeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 400 liraya aksiyon kamerası almıştım 20 gün sonra verdiler kargoya ama çinden alsam bile daha pahalıya geliyordu o yüzden sessizce bekledim. Aynı kamera şimdi 799 tl
  • dj batuhan D kullanıcısına yanıt
    20 gün mü Adresim değişecek o zamana ne saçma iş ya. Şehirler arası yol mu tepeceğim ürünü almak için. Adres değiştirme gibi bir seçenek göremiyorum. Kargoya verilmediğinden iptal veya iade gibi bir seçenek de yok. Resmen bugda bıraktılar beni.
  • Ben 1 ay bile kullanmadığım garantili 8gb ddrl notebook rami 180 e satıyorum alan yok. İyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

20 gün mü Adresim değişecek o zamana ne saçma iş ya. Şehirler arası yol mu tepeceğim ürünü almak için. Adres değiştirme gibi bir seçenek göremiyorum. Kargoya verilmediğinden iptal veya iade gibi bir seçenek de yok. Resmen bugda bıraktılar beni.
    Müşteri hizmetlerine yazın hocam muhtemelen birkaç güne verilecektir diye tahmin ediyorum ama hiç belli olmuyor :(
  • dj batuhan D kullanıcısına yanıt
    Hem müşteri hizmetlerinde hem de şikayet var'a yazmıştım. Bugün kargoya vermişler gibi görünüyor. Normalde bugün elime ulaşması gerekirdi ama buna da şükür. En kötü pazartesiye gelir diye düşünüyorum.
  • zwanzig kullanıcısına yanıt
    tamir görmüş, garantiden gelmiş bir ürün olabilir bu kadar gecikiyorsa. aldığınızda mutlaka inceleyin üzerini
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam. Aklımda olsun. Tavsiye için teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.