Şimdi Ara

şu 3 Lcd tv için yardım ve önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim evdeki 70 ekran sizlere ömür. Gönül ister led alalım ama fiyatları deli, mecburen Lcd tv yada plazma alıcaz ama pek elektronik işlerden anlamıyorum. Kenara bu iş için 1200 tl para ayırdım daha yukarısına da çıkamıyorum. siteleri dolaşırken bu lcdler gözüme çarptı. sizce hangisi daha iyi ? Bu arada öerilerinizide paylaşırsanız sevinirim.

Uploaded with ImageShack.us

EKRAN GENİŞLİĞİ: 32"(82cm) Ekran Genişliği
    ÇÖZÜNÜRLÜK: 1920x1080 Çözünürlük -FULL HD-
    KONTRAST: 80.000:1 Kontrast
    RESİM GÖSTERİM HIZI: 100HZ
    1.123,79 TL
    LG32v5500

EKRAN GENİŞLİĞİ: 32" (82cm) Ekran Genişliği
    KONTRAST: Ultra Kontrast
    RESİM GÖSTERİM HIZI: 100HZ
    1.186 tl
    samsung 32b650

EKRAN GENİŞLİĞİ: 32"(82cm) Ekran Genişliği
    KONTRAST: 60.000:1 Kontrast
    RESİM GÖSTERİM HIZI: 50HZ
    1.100 TL
    sony bravia 32v5500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozziii1905 -- 24 Mayıs 2010; 22:34:12 >

• Merhabalar,

Fiyatlar konusunda daha doğrusu nerden bulduğunuz ve doğru olup olmadığı konusunda bilgi vermediğiniz için sizi yönlendiremeyiz fakat...

Bu üç seçenek arasında kaldıysanız, çoğu beğenilen ürünler olduğunu biliyorsunuzdur.

Yalnız Samsung ile LG arasında seyir zevki anlamında farklılık vardır. LG parlama/yansıma yapmayan en mat ekranlardan birine sahipken Samsung ile karşılaştırıldığında daha "sönük" bir seyir keyfi vermektedir.

Samsung ise parlama(!)/yansıma yapan ekranına rağmen dünyaca beğenilen panel kalitesiyle (kullanıcıları tarafından aşırı renkli ve parlak seyirinin bazen yorucu olduğunu belirtsede) çok beğenilen ürünlerdendir...

Yani odanın ışık alma durumuna göre, ve seyir zevkinin size hitap etmesi anlamında gidip yakından inceleyip karşılaştırmanız gerek...

V5500 modeli pek bulunamıyor diye okumuştuk son kullanıcı araştırmalarında?

Bulunamıyor demişken konuya girerken belirttiğim durumunada istinaden bu fiyatları ve bilgileri İstanbul Höyhöy firmasından edindiyseniz değerlendirmemenizi tavsiye ederim, büyük ihtimal açıklamalarında da STOK SORUNUZ yazıyordur zaten...

Kolay gelsin...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.