Şimdi Ara

StyleDekaron Türkiyenin İlk Private Serveri (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
0
Favori
25.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre_fb_fb

quote:

Orijinalden alıntı: RockNGame

quote:

Orijinalden alıntı: tiwaly

Bu arada belirteyim. Aslında Autoreborn yeni sistemde dk da 1 reborn atıyor. Yani 5 dk beklemenize gerek yok ^^ 2 dk bekleseniz yeter. Party_Time ında başına gelenler ilginç gerçekten. Onun bir çaresine bakıcaz ama şuan için gmler item spawn edemiyorlar.

1 dakikada biraz geç.4 rb idim.190 level oldum ve çıktım foruma girdim ve statları vermediğimi hatırladım.Girdiğimde rb atmışdı .Yaklaşık 20 saniye...

1 dk derken sen atıyorum 40ıncıs aniyede çıkmışssındır.00.40 1.01 oldugunda reset gelmiştir servera.Yani her 1 dk da bir reset atılıyor demek istenmiş.Sen çıktıktan 1 k sonra değil ;)

bende onu demek istedim özel olsa???

• Her şeyi hazır değil miydi register sayfasının? Hala yok?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayspat

quote:

Orijinalden alıntı: Celebrar

Ben eskisini koyun veya bir register sayfasını açamadınız gibi bir şey söylemedim zaten, ama "Helal olsun, giremeden çözmüş her şeyi" gibi bir yorumun yanlış olduğunu düşündüğümü söyledim. O saatlerdeki duruma bakarsak hele haklı sayılır;

-Forumda online 2 GM var ama serverın neden kapalı olduğunu söylemiyorlar ([GM]IZ3K açtı en son bir konu gerçi)
    -600;300 diye bir hata var ve server yüzünden olduğu söyleniyor ama GM'lerden bir açıklama yok.
    -E register sayfası kapalı, iki gün önce açılacağını söylemiş olduğunuz halde

Bunların üstüne EllioT'un mesajını görünce böyle bir tepki vermesi normal karşılanabilir diye düşünüyorum ^^

600;300 hatasının nasıl oluştuğunu söyleyeyim
    Bir hack kullanımı sonucu oluyor. Belki denemek istersiniz,
    http://www.elitepvpers.de/forum/2moons-dekaron-pserver-hacks-bots-cheats-exploits/288699-eternia-dekaron-hack-work.html

Bizim sunucumuzda bu çalışmıyor. Kullananlar bir daha karakterlerine giremiyorlar.

Register sayfasına gelince; 2-3 gün dedik ve şuan 3. günündeyiz. Herşey hazır akşam açıyoruz.

ben herhangi bi hack kullanmadığım halde hesabıma giriş yapamıyorum.bu sorunu nasıl düzelticem?siz düzelticekseniz ne zman düzelticeksiniz bir bilgi verinde bizde ona göre hareket edelim.elalem oyunda 5rb char yapıyor biz daha oyuna giremedik.tüm karakterlerin silinmesi gibi bir durum varsa sonuna kadar destekliyorum ben hiçbir şey yapmadığım halde oyuna giremiyorum elalem lvl kasıyor bu ne biçim adalet.serverdaki sorunlar çözülecekse serverı sıfırlayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: antheuss

quote:

quote:

Ben eskisini koyun veya bir register sayfasını açamadınız gibi bir şey söylemedim zaten, ama "Helal olsun, giremeden çözmüş her şeyi" gibi bir yorumun yanlış olduğunu düşündüğümü söyledim. O saatlerdeki duruma bakarsak hele haklı sayılır;

-Forumda online 2 GM var ama serverın neden kapalı olduğunu söylemiyorlar ([GM]IZ3K açtı en son bir konu gerçi)
    -600;300 diye bir hata var ve server yüzünden olduğu söyleniyor ama GM'lerden bir açıklama yok.

Bunların üstüne EllioT'un mesajını görünce böyle bir tepki vermesi normal karşılanabilir diye düşünüyorum ^^

http://www.elitepvpers.de/forum/2moons-dekaron-pserver-hacks-bots-cheats-exploits/288699-eternia-dekaron-hack-work.html

Bizim sunucumuzda bu çalışmıyor. Kullananlar bir daha karakterlerine giremiyorlar.

Register sayfasına gelince; 2-3 gün dedik ve şuan 3. günündeyiz. Herşey hazır akşam açıyoruz.

ben herhangi bi hack kullanmadığım halde hesabıma giriş yapamıyorum.bu sorunu nasıl düzelticem?siz düzelticekseniz ne zman düzelticeksiniz bir bilgi verinde bizde ona göre hareket edelim.elalem oyunda 5rb char yapıyor biz daha oyuna giremedik.tüm karakterlerin silinmesi gibi bir durum varsa sonuna kadar destekliyorum ben hiçbir şey yapmadığım halde oyuna giremiyorum elalem lvl kasıyor bu ne biçim adalet.serverdaki sorunlar çözülecekse serverı sıfırlayın.

Destekliyormusun?O kadar kastık emek harcadık item dizdik ve sen oyuna giremediğin için hepsinin yok olmasını desteklediğini söylüyorsun.Ben log in yaptığımda sadece ''create'' ''delete'' ve ''log out'' yazılarını görmek istemiyorum.Beni tanıyanlar tanır RoadRunner (özellikle crevicenin önünde yerde yatanlar).Eğer sende tanıyorsan nelerin gittiğinin farkındasın.Niyetim hava atmak değil, ki o charıda 2 saatde adam etmedim.Diğerleride öyle...Liq, EllioT, SuperMan,HoloW.

(bu arada GMlere hiç bi gönderi yoktur yanlış anlamasınlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pastacı Fırınzade Efendi -- 23 Ağustos 2009; 13:19:56 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Destekliyormusun?O kadar kastık emek harcadık item dizdik ve sen oyuna giremediğin için hepsinin yok olmasını desteklediğini söylüyorsun.Ben log in yaptığımda sadece ''create'' ''delete'' ve ''log out'' yazılarını görmek istemiyorum.Beni tanıyanlar tanır RoadRunner (özellikle crevicenin önünde yerde yatanlar).Eğer sende tanıyorsan nelerin gittiğinin farkındasın.Niyetim hava atmak değil, ki o charıda 2 saatde adam etmedim.Diğerleride öyle...Liq, EllioT, SuperMan,HoloW.

kardeş bak seni anlıyorum charın silinsin istemiyorsun doğal olarak ama benimde iki tane 5rb charım var ve bende onları kolay kasmadım ama oyuna giremeyince charının olup olmaması hiç önemli olmuyor.zaten oyunda çok kolay lvl alıyorsun.1 veya 2 günde yine 5rb bi char yapabilirsin.moon hack yapanlar oyuna giremiyor diyor ama hack yapanlar değil yeni karakter açanlar oyuna giremiyor.sorunu çözmeleri için serverı resetlemeleri gerekiyorsa resetlesinler zaten birkaç gün önce açtılar şimdi bu 600,300 hatasını veriyor doğru düzgün oyun oynatmadılar.tabi onlarında işi zor kolay değil böyle bi serverı açıp adam akıllı yürütmek ama enazından sorun yaşayanlara biraz hak versinler.ben yeni karakter açtığım için oyuna giremiyor üstüne de hacker muamelesi görüyorum.sorunun en kısa sürede çözüleceğine inanıyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

kardeş bak seni anlıyorum charın silinsin istemiyorsun doğal olarak ama benimde iki tane 5rb charım var ve bende onları kolay kasmadım ama oyuna giremeyince charının olup olmaması hiç önemli olmuyor.zaten oyunda çok kolay lvl alıyorsun.1 veya 2 günde yine 5rb bi char yapabilirsin.moon hack yapanlar oyuna giremiyor diyor ama hack yapanlar değil yeni karakter açanlar oyuna giremiyor.sorunu çözmeleri için serverı resetlemeleri gerekiyorsa resetlesinler zaten birkaç gün önce açtılar şimdi bu 600,300 hatasını veriyor doğru düzgün oyun oynatmadılar.tabi onlarında işi zor kolay değil böyle bi serverı açıp adam akıllı yürütmek ama enazından sorun yaşayanlara biraz hak versinler.ben yeni karakter açtığım için oyuna giremiyor üstüne de hacker muamelesi görüyorum.sorunun en kısa sürede çözüleceğine inanıyorum.

Orada millet 5 rb char yapıyor demişsin ama 2 tane 5 rb charın varmış anlamadım?Birde o hata reset gelince ya düzelmezse utanmayacakmısın?tamam başka nedenlerden dolayı bende %10 istiyorum(Üşenip kasamadığım charları kasmak, +12itemler(bir bilgi yok ama konuşuluyor) fixlenmiş buglar)ama %90 da istemiyorum...Ama ''%90 isteyenlere'' de saygı duyuyorum sonuçta eşitlik gelebilir herkes kendine.

• @RockNGame
    Hoşgeldin RoadRunner
  • Server, burada reklamını gördüğüm günden beri 1-2 gün açık 4-5 gün kapalı. Sürekli böyle mi olacak arkadaslar?
  • Umarım bu son olacak...

Artık +12 sistem gibi şeyler geldi ayrıca wingler %300 shield veriyor yani pvpler ilk vurana kalmayacak

Patch hazır registerin açılmasını bekliyoruz
  • siteye upload ettilermi patch'i ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eveon

@RockNGame
    Hoşgeldin RoadRunner

Ben yeni gelmedim ki?
  • quote:

quote:

@RockNGame
    Hoşgeldin RoadRunner

Ben yeni gelmedim ki?

Forumda yenisin sanırım Eve onu kastetti

Register umarım açılır yarınBu sefer summy kasıcam nick yine aynı EllioT

• quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

quote:

quote:

@RockNGame
    Hoşgeldin RoadRunner

Ben yeni gelmedim ki?

Forumda yenisin sanırım Eve onu kastetti

Register umarım açılır yarınBu sefer summy kasıcam nick yine aynı EllioT

Ben summy kasıcam nick yine RoadRunner sen bagiye dön summoner sana yakışmıyor (Ben mirror çakarken başkasının avatar çekmesini sevmiyorum lol)yada summy ol bagi keser falan garantiye alıyım

Bide belki AK olurum allydeki(Fury-PK) akler çok feci muz kabuğu gibi soyuyorlar

Haaa bide cs 1.7 oynarken bot basıyodum botun ismi ELLİOT du ne iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pastacı Fırınzade Efendi -- 24 Ağustos 2009; 23:33:51 >

• Bende summoner yada AK kasmayı düşünüyorum.Ama hunter de olabilir.
  • Patch geldi ama register yok kaç gün oldu bekliyoz ayıp bu yaptıkları.
  • Katılıyorum. 2-3 gün dediler 1 hafta oldu, register düzelsin koyacağız patchi yarım saate, Moon'u bekliyoruz dediler, patch geldi register yok. Moon'a bırakırlarsa işi olacağı bu diye düşünüyorum.
    Hayır, düzeltmeyeceklerse söylesinler beklemeyelim, başka server bulalım...

Edit: Aquarion yarın düzelicek demiş forumda ama inanmıyorum. Ayrıca yarın olsa bile 1 gün boyunca diğer oyuncular kasacak ve direkt geride başlayacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celebrar -- 25 Ağustos 2009; 9:09:27 >
  • Aquarion 39.00.00 patchini yayınlamış, şu an oyuna girilebiliyor fakat karatkerlerin hepsiş silinmiş durumda. Bari Full +9 seti bıraksaydınız hüleyn.
    Neyse yeni kasacaklara da kolay gelsin.
  • şaka gibi ya kaç defa sildiler ßu karakterlerii ne yaptıklarını kendileride ßilmiyor. millet boşa mı kasıyor okadar baştan siliyorsnz herşeyi
  • Arkadaslar, exp rate'i mi düsürdüler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthun Maurits

Arkadaslar, exp rate'i mi düsürdüler?

Düşmüştü, biraz önceki restartta düzeltimş olmaları gerek.
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.