Şimdi Ara

Stüdyo Yapmak İçin Adam Lazım Gençler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi taa Mersin'den bizim bateristle İstanbul'a geliyoruz, daha doğrusu birbirimizden habersiz geliyomuşuz. Ama solist ve gitarist Mersin'de kaldığı için grup tam değil. Ama ben de hazır 1 sene sonra İstanbul'a gelicekken İstanbul'un en baba stüdyolarını görmek-denemek istedim. Ama gitarist ve solist eksiğimiz var. Bizim grup normalde Muse ve RHCP çalıyor (repertuarımızda Hyper Music'ten, Hysteria'dan tut Dark Shines'a, Can't Stop'tan Aeroplane'e kadar tüm şarkılar var. Eğer isterseniz bu türe yakın şarkılar da olabilir, önemli nokta basın ön planda olması ve zevkli olması RHCP-Muse-The Who-Yes-Rush gibisinden. Ha söylemeyi unuttum, YYZ falan da çalıyoruz. The Who, Led Zeppelin, Yes stüdyosu yapıcaz da Mersin'de dönünce o anca. Neyse işte, bas ön planda olmasa bile Take Me Out gibi güzel bi' şarkıysa coverlayabilirim de, yani isteğiniz varsa hallederiz. Ama "Yok aga, RHCP süper" derseniz, veya "Muse olur" derseniz aşağıya yazıyorum aklımdaki parçaları, ona göre gelmek isteyen olursa özelden konuşuruz.

Muse'lar:

Dark Shines
    Uprising
    Muscle Museum
    Time Is Running Out
    Hysteria
    Plug In Baby
    Starlight

RHCP'lar:

Can't Stop
    Scar Tissue
    Otherside
    Look Around
    Californication
    Charlie
    Aeroplane
    Around the World
    Parallel Universe

(Baterist yeni olduğu için onda bunlar var, bende neredeyse tüm Muse'lar ve ilk 2 albüm hariç RHCP'lar var. Ama stüdyoya kadar tüm şarkıları çıkartabilir olabilecek)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.