Şimdi Ara

Stüdyo dairede yaşamak istiyorum ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yalnız yaşamayı gerçekten çok istiyorum. Hiçbir zararları olmasa da başkalarıyla yaşamaktan rahatsızlık duyuyorum. Bu yüzden de stüdyo daireye çıkmak istiyorum ama bir sorunum var. Çocukken hatırlıyorum böyle korku hikayeleri anlatmıştı mahalle abileri falan. Ya ben o günden beri tek kaldığımda evde çok tırsıyorum. Çıt diye bi ses çıksa aklıma bin türlü şey getiriyorum. Nasıl yenicem ben bu korkuyu :( Çünkü gerçekten nefret ediyorum başka insanlarla birlikte yaşamaktan. not: cemaat evinde kalıyorum.

• o korku bendede var ondan evlenemezsem diye korkuyorum tek hayat çok korkutucu tek kalmaya kararlıysan git kal arkadaş kim sana ne yapcak sen birşey yapmazsan zaten ateistsen birşey olmaz yok değilsen dua oku korkunu yenersinde birde bana anlat bunları
  • Gündüz gaza "gelip adam ol lan ne var tek kalmada?" diyorum kendime ama gece olunca bir gram kalmıyo o gazdan ya ya bir de ne kadar pahalı arkadaş bir odacık bu daireler neredeyse 3+1 fiyatı
  • Yaşınız kaç sizin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 30 Ekim 2013; 16:55:49 >
  • belki insanları değil de cemaatteki insanları sevmiyorsundur.zaten şimdiki öğrenci evleri eskisi gibi salona toplanıp sabah akşam muhabbet gırgır değil herkesin bir odası oluyor ev arkadaşları birbirini görmüyor bile bence sessiz sakin birelemanla eve çık anlaş önceden herkes kendi yemeğini bulaşığını halledecek sadece kira elektrik doğalgaz vs ortak diye anlaşırsın hem daha hesaplı olur hem korkmamış olursun.takıntılı bir insanın bu korkuyu yenebileceğini sanmıyorum zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Yaşınız kaç sizin ?

Utanarak söylüyorum 20
    @Willy Willie yok cemaat olmasından kaynaklı değil. Ben hiç kimseyle çok samimi olamıyorum. Arkadaş bulmak da istedim de kimse istemiyor eve çıkmak. Sınıf zaten az kişi ve çoğunun lise 2 öğrencisinden farkı yok.
  • bende yalnız yaşamayı düşünüyorum, benim korkum seninki gibi değilde birden hastalanırsam yada çok kötü olursam falan doktora götürecek yada en azından arayacak kimse olmayacak yanımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Treth kullanıcısına yanıt
    17 noldu
  • Silah al biri gelirse sikarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinizde gece karanlığından korkacak yaşı geçmiş insanlarsınız. psikiyatri bölümüne bir randevu almanızı tavsiye ederim.
    psikiyatrilik işim yok korktuğum oluyor korkmadığım oluyor ama insan yanında biri var gibi hissederken nasıl korkmasın yada karanlıkta biri geçiyor gibi hissederken sen bile korkarsın bazı durumlardada korkmam korkcak sebep bulamam
  • Tamamen aynı dertten muzdaripim. Takip
    psikiyatride çözümü varsa giderim ya. Bugüne kadar hiç gitmedim de psikiyatriye bilmiyorum nelere çözüm bulurlar ne yaparlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutay3757

psikiyatrilik işim yok korktuğum oluyor korkmadığım oluyor ama insan yanında biri var gibi hissederken nasıl korkmasın yada karanlıkta biri geçiyor gibi hissederken sen bile korkarsın bazı durumlardada korkmam korkcak sebep bulamam

Zaten bu söz ettiğin sanrıların varlığından dolayı psikiyatri bölümünü önermiştim

@brefendi eğer bu yukarıda ki arkadaşın bahsettiği gibi sanrılara maruz kalıyorsanız bu konu için çözüm bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 30 Ekim 2013; 17:16:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: kutay3757

Zaten bu söz ettiğin sanrıların varlığından dolayı psikiyatri bölümünü önermiştim

@brefendi eğer bu yukarıda ki arkadaşın bahsettiği gibi sanrılara maruz kalıyorsanız bu konu için çözüm bulabilirsiniz.

Psikiyatra gerek yok korkarsanız treth abinizi arayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• treth saçma konuşmussun bu sefer insan korkar filmden korkar hikayeden korkar ya yoksa ya varsa ikileminde kaldığından korkar quantumm un hikayesi var meşhur onu okumanı tabsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: agmerhamto

treth saçma konuşmussun bu sefer insan korkar filmden korkar hikayeden korkar ya yoksa ya varsa ikileminde kaldığından korkar quantumm un hikayesi var meşhur onu okumanı tabsiye ederim

Arkadaş yukarıda ki kişiler sanrılar görmekten söz ediyorlar. Bu ciddi bir mesele yahu bir anlık hareketti korktum meslesi değil. Hem ben bu kişileri üfürükçüye değil sağlık kuruluşuna yönlendirdim neresi saçma bunun ?
  • sanrılar(anlamını bilmiyorum varlıklar heralde neyse) ı görüyorum dememiş sanki arkamda biri var hissediyorum gibi birşey demiş durup durup uçan yaratıklar görüyorum dememiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.