Şimdi Ara

STSL Süleyman Seba Sezonu 28. Hafta Beşiktaş-K. Karabükspor 27.04.2015 20.00 (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
746
Cevap
2
Favori
10.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mah2352

Galatasaray oyun anlamında Besıktas ve Fenerbahce'nın cok ustunde.

Çirkeflikte fenerle yarışır haklısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakem yanınızda olmasın rahat tokatlarız sizi. Daha bir kırmızı kartınız bile yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beşiktaş oyun anlamında çok kötü,buna hocanın da kötü olması eklenince şu an ki tablo ortaya çıkıyor.bana göre 3 büyüklerin başındaki hocaların hiç biri 5 kuruş etmez.ligin en iyi futbolunu açık ara bursaspor oynuyor.

önümüzdeki 2 haftada ligin şampiyon olacak takımı netleşir düşüncesindeyim.
  • capo di capi kullanıcısına yanıt
    kırmızıkolmaması ligin en az faul yapan 2.takımı olmamızla alakası olabilir mi zeki çocuk?

• @BJK@ kullanıcısına yanıt
    hala aynı terane. ali Sami Yeni kkeyfi olarak verdik zatenbiz toki ye şşehrin ortasında ki yeri verdik şehir dışına stat yapıldı delikanlı

• 3 büyüklerin hepsine hakemler tarafından tolerans gösterilmiyor mu sizce? yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?
  • Herkes bilici elestiriyor bence haklilar o sans golu olmasaydi..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Artık cenk kendini gösterdi diye düşünüyorum. İnşallah Bilic Trabzon maçında Ba ve Cenk İ çift forvet şeklinde oynatır.

• tamam da bay çok bilen genç,size stadı keyfi verdiniz diye soran mı oldu?
    TOKİ yaptı mı yapmadı mı stadı?
  • Geçen gün arkadaş ortamında söylediğim birşeyi burada da paylaşmak isterim.

Survivorda izlediğim kumdaki maçlar süperligden daha fazla keyif verdi bana.
    Süperligi 2 senedir takip etmiyorum,Bursaspor'u bile izlemiyorum.
    Artık çivisi çıktı Türk futbolunun..Rezillikten başka birşey değil.
    Seyredenlere saygım var ama boşa vakit öldürüyorsunuz söyleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongToucH

quote:

Orijinalden alıntı: mah2352

Galatasaray oyun anlamında Besıktas ve Fenerbahce'nın cok ustunde.

Çirkeflikte fenerle yarışır haklısın.

Bı baksana aslan parcası bu sezon en cok kırmızıyı kım gormus :)
    Zorunuza gıtmesın bazı seyler haddınızı bılın

• quote:

Orijinalden alıntı: edarguner

Biliç Hoca değil kesinlikle,

Başımızda başka bir hoca olsa açık ara liderdik, aptallıklarından dolayı kaç puan kaybettik.

Bugünde az daha hazin bir şekilde kaybediyorduk ki kARABÜK Bize maçı altın tepside sundu resmen.

Pektemek'e 90 Dk Katlanmak nedir?

Topu ileriye taşıyan oyuncuyu çıkarmak nedir? ( Tolgay)

Demba ba'yı çıkarırsın eyvallah Yerine Necibi almak hangi mantığa sıgar anlamıyorum.

3.Lig hocasını versen böyle aptallık yapmaz.

Ayrıca Biliç'e Rağmen, Stadsız olmalarına rağmen, Mevcut başkana rağmen bu takım halen lider ise Sadece Futbolculara şapka çıkarıyorum.

Aynen katılıyorum. Özellikle Biliç bu takımın el freni. Beşiktaş, el freni çekik bir şekilde ligde buralara kadar geldiyse bu gerçekten futbolcuların başarısıdır.

• Şampiyon olur muyuz bilmem ama ts ve gs maçlarını kesinlikle kazanacağız.

• @BJK@ kullanıcısına yanıt
    iyi o zaman kiptaş arena da size mutluluklar yeni sezonda

• Şu bilice laf atanlar neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum. Ulan senelerdir şampiyonluga bu kadar yaklaştıgımız oldu mu? Avrupada hiç bir türk takımı yokken sadece bizi takım temsil ediyordu. Stad yok para yok bişey yok. Mustafa pektemek gibi yeteneksiz adamları oynatmak zorunda kalıyor adam ona ragmen bu durumdayız. Sanki her sene şampiyonluga oynuyormuşuz gibi yorumlar atmayın bi düşünün.

• Ambiyans pazartesi olmasına rağmen memur şehri Ankara'da harikaydı
    Sesim kısıldı ama feda olsun!
     STSL Süleyman Seba Sezonu 28. Hafta Beşiktaş-K. Karabükspor 27.04.2015 20.00 STSL Süleyman Seba Sezonu 28. Hafta Beşiktaş-K. Karabükspor 27.04.2015 20.00

• En son 2009 yılında yani 5 sene önce şampiyon olan BEŞKTAŞ'ın bu sene şampiyon olmasına bir FENERBAHÇE'li olarak yürkten destekliyorum ( yeterki ezeli rakibimiz GALATASARAY olmasın )

Türkiye 1. Ligi'nin başladığı tarih, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 1959 yılı olarak kabul edilmesine karşın, TFF Tahkim Kurulu'nun 9 Mayıs 2002 tarih, 2002/52E ve 2002/68K sayılı kararı tahtında, Beşiktaş'ın 1956-57 ve 1957-58 sezonlarında kazandığı Federasyon Kupası şampiyonluğunun Türkiye Ligi şampiyonluğu olarak sayılmasına ve bu şampiyonlukların TFF yıldız kriterine dahil edileceğine karar verilmesi sebebi ile toplam şampiyonluk sayısı, toplam lig sezonu sayısından 2 fazladır.

Kulüp Şampiyonluk Kazanılan yıllar
    Fenerbahçe

19 KEZ ( 3 YILDIZ )

1959, 1961, 1964, 1965, 1968, 1970, 1974, 1975, 1978, 1983, 1985, 1989, 1996, 2001, 2004, 2005, 2007, 2011, 2014

Galatasaray

19 KEZ ( 3 YILDIZ )

1962, 1963, 1969, 1971, 1972, 1973, 1987, 1988, 1993, 1994, 1997, 1998, 1999, 2000, 2002, 2006, 2008, 2012, 2013

Beşiktaş

13 KEZ ( 2 YILDIZ )

1957*, 1958*, 1960, 1966, 1967, 1982, 1986, 1990, 1991, 1992, 1995, 2003, 2009

Trabzonspor

6 KEZ ( 1 YILDIZ )

1976, 1977, 1979, 1980, 1981, 1984

Bursaspor

1 KEZ

2010

GENEL TOPLAM : 58 ŞAMPİYONLUK

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt
    Bursa şampiyonluğa oynamadığındandır o.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forgetLove

quote:

Orijinalden alıntı: sefayksl

Şampiyon olur muyuz bilmem ama ts ve gs maçlarını kesinlikle kazanacağız.

Katılıyorum demek isterdim ancak gerçekçi olup özellikle gs maçını kaybedeceğiz ve hazin bir şekilde şampiyonluk gidecek.
    Fernandesin tekmelendigi mactaki gibi)

baksana futbolcumuz yoğurtçu "ismail" koybasi bile şampiyonluk icin favori görmüyor kendisini.
    Üstelik karşıda melo denen işi gücü tahrik edip oyuncu attıran bir it ve korkak oynatan bir piliç varken çok zor.
    Buraya yaziyorum bjk yaslanacak 70~75te yiyecek.sonra çıkacak 2-0 olacak.
    Klasik ezberledik artık taktiğimizi :)

TS yi yenince ben düşüşe geçeceğimizi düşünüyorum, klasik bjk GS maçı içinde umudum var ama bakalım artık

• Nick kişilik uyumsuzluğunun en iyi örneğisin
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.