Şimdi Ara

STSL 9. Hafta | Fenerbahçe - Galatasaray | 25 Ekim, 19:00 (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.754
Cevap
3
Favori
25.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rezillik olan 1-0 dan farkı arttırmak yerine geri çekilip rakibe gel bana golü at demektir. 0 puan yerine 1 puan almış tabiki sevincek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SertackarakuS

    Dün akşamki 22 oyuncunun en iyilerini karma yap koy BJK'nin önüne başına da pereira' ı koy. Beşiktaş ezer geçer. NET!

    başına pereria yı koyduktan sonra ezer geçer tabi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MUTAF

    fb' NİN TARİHİ BOYUNCA EN BÜYÜK BAŞARISI 17 SENEDİR KADIKÖYDE GALATASARAYA YENİLMEMESİ



    Hocam koskoca kulüp şimdi fener bir tane olur mu 6-0 var birde lütfen yani
  • 17 yıldır dedikleri bi de kadıköy ha iç saha..Gören de bunları 17 yıldır içerde - dışarda yenemiyoruz sanacak.Avutmak ve avutulmak üzere Aziz Yıldırım ve taraftarları arasında müthiş bir bağ var.Takdir ediyoruö

    Büyük takımlar aldıkları kupalarla,küçük takımlar ise büyük takımları yenmeleriyle övünürler...
  • Bjk liler iyice hava yapmış yıl sonu görecem onları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Ben hayatımda çok taraflı yorum gördüm de bu kadar taraflı saçma bir yorum daha önce görmemiştim. Teşekkür ediyorum.

    "Siyaset 4. yıldızı hediye eder ? nasıl olsa şikeden de af edip kıyak çektiler ? "

    Arkadaşım senin bu yazdığını gözlerin görüyor mu ? Kulakların duyuyor mu ?

    Siyaset kime neyi hediye etmiş benim başkanım mıydı 20 milyon taraftarımız X partilidir çok şükür diyen ? Benim klübüm müydü devlete stat yaptıran ?

    Yahu şurada bir maç olmuş biri yenmiş biri yenilmiş veya ikiside ne yenilmiş ne yenmiş bu çok önemli değil ama şu yaptığın yorum akıl karı değil. Akıl yok yaptığın yorumda.

    Adama sormazlar mı birader o zaman geçen senede 4 yıldızı sana mı hediye ettiler diye he ? Ne güzel dünya be buradan sallıyorsunuz bir delikanlı da çıkıp bir şey demiyor.

    Bir dünya pozisyon tartışıyorsunuz burada FELİPE MELONUN GEÇEN SENE 6 tane tartışmasız net kırmızı kartı var bunları konuşuyor musunuz ? GALATASARAY geçen sene Felipe Melo'ya rağmen bir tane kırmızı kart görmemiş sen kime neyi anlatıyorsun ? Bir tane rakibinize penaltı çalınmamış. Bir avuç dolusu küfüre rağmen bir tane tribün kapatma cezası yok. Koca sezon be.

    Lütfen yorumlarınızda biraz akıl olsun.

    SİYASET 4. YILDIZI HEDİYE EDER diyor 4 kişi de bunu onaylıyor.

    Arkadaşlar futbol aklınızı başkalarına kiralatmasın.

    Yapılan yorumlar taraflı olabilir ama saçma veya gerçeklikten yoksun olmamalı.




  • herkes bakar beşiktaş fark yapar
  • Gian Carlo39 kullanıcısına yanıt
    İşine geldiği gibi konuşma, ünal aysal yanlış konuşmuştur eyvallah ama 49 senelik sahibi olduğumuz asy arazisine dikilen konutların fiyatlarına bak. Emin ol devlet ve toki karlı çıktı o işten. İşgüzarlık yapma burda. Hükümet kendi yolsuzluklarını nasıl akladıysa fbyi de öyle akladı. Kaybettiği oyu alması için fb ve taraftarını yanına çekmek istiyor. Gözü olan görüyor zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Devlet ve toki karlı çıkabilir. Bu Fenerbahçenin başarısıdır devletin kıyağı değildir.

    Hükümeti bilemem Fenerbahçe'yi aklamak söz konusu değildir. Hayal ürünü ortada olmayan deliller ile Fenerbahçenin lehine karar verilirken " Ha Evet Bu doğru " diyen senin gibi tipler kararın yanlış olduğu ve kumpas olduğu ortaya çıkıp aleyhine dönünce " Ha evet bunlar aklandı bunları kayırdılar " diyor. Tarafsızlığınız ve akıl noksanınız bu noktada bitiyor.

    Kaybettiği oyu alması için FB ve taraftarını yanına çekmek istiyor ne kadar gerçeklikten uzak bir yorumdur. Fenerbahçe taraftarının vereceği oy bellidir bu hükümetin eylemlerine göre değişkenlik göstermez. Fenerbahçe mahkeme kararı ne olursa olsun X partinin alacağı oy gene bellidir. O işler 90'larda kaldı birader sende biraz eskide kalmışsın kimse Mesut Yılmaz değil artık. Mevcut hükümet bugün bir spor klübü yüzünden iktidarda kalmıyor. Daha farklı etkenler var. Resim daha farklı. Asıl gözü olan bunu görmeli.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: junis

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    quote:

    Orijinalden alıntı: junis

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekadamm

    Eziik bjk li bjk en son ne zaman kadıköyde galibiyet aldı? Önemli olan şampiyonluktur ve kadıköyde ki 1 puan yine bizi şampiyon yapacak bu sene.

    Kadıköy'deki maçlarda Beşiktaş'ın 18 e 17 galibiyet üstünlüğü bulunuyor sen ne konuşuyorsun. :D Ayrıca bizim için Beşiktaş'ın Kadıköy'de 10 kişi kalıp 3-2 kazandığı, kaleye Pancu'yu geçirdiği maçta rekabet bitmiştir. Fenebahçe bizi ne zaman 10 kişi kalıp inönüde yenerse rekabet o zaman başlar.

    Siz 16 yıldır yenemiyorsunuz ona yanın bence. :D

    Velet bjk son 12 maçtır kadıköyde galibiyet alamıyor. GALATASARAY SON 25 derbi maçta sadece 4 kez yenildi. Son 4 yılda 3 kez şampiyon olduk. 2 yıldızlı zavallı sen bu gerçeklere yan. GALATASARAY bjk den her açıdan üstün :)

    Yaşın kaçta velet diyorsun herkesi kendin gibi sanma yeni nesil yetmesi. En son ne zaman Kadıköy'de galibiyet aldı diye soruyorsun bende Kadıköy'de Beşiktaş'ın daha çok galibiyeti var FB kendi evinde BJK ye daha çok yenildi diyorum sen hala 12 maçtan behsediyorsun. Bizim için FB ile rekabet bitti siz gidin 16 yıldır Kadıköy'de yenemediğiniz Feneri yenip sonra yorum yapın, kırmızı çoraplıllar. :D BJK üç beş sezon kötü gitti diye senin gibi çingene renkli takım taraftarı mı olacaktık. GS yi de ite kaka yarışa soktular, her sene olduğu gibi. Ayrıca bu ülkede Namağlup tek şampiyon var oda Beşiktaş'tır. Sen daha doğmadan önce biz Beşiktaş'la seviniyorduk.

    işte bu ya tokat gibi helal hocam




  • Konu çığrından çıktı.

    Buna en çok sebep olanlar da Beşiktaşlı provokatif üyeler. Maç sizinle değil, ne diye gelip alakasız meselelere burnunuzu sokuyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teoska

    quote:

    Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

    quote:

    Orijinalden alıntı: HaciTTOR

    Beraberliğe iki tarafta sevinmedi.Nerden bu kanıya vardın ilginç.

    Gelelim 17 yıl olayına.17 yıldır Kadıköyde yenilmemeye bu kadar sevinmeniz asıl ilginç olay.Benim bildiğim Fenerbahçe şampiyonluk için oynuyor,17 yılda en fazla şampiyon olan takım ise Galatasaray.Şimdi hangisi daha önemli hangisine sevinmek daha mantıklı.

    Bence Fenerbahçe taraftarı olarak bu düşünce ve hareketinizle takımınızı küçük görüyorsunuz.Bu güzel bir istatistik ama sizde çok şeyin önüne geçmiş durumda.

    Platini'nin dediğine geliyor olay;Büyük takımlar aldıkları kupalarla,küçük takımlar ise büyük takımları yenmeleriyle övünürler...

    valla bunu '' oo realle maç yaptık lan realle maç yaptık maç '' diyen bir takımın taraftarının demesi ayrı bir ironik.Aynı juventus olayını 1ay boyunca gündemde tutmanız gibi.Platini iyi demiş yani

    Türk takımı tutuyorsan hangi takımlı olduğunu bilmiyorum da, geçen sezonki Beşiktaş'ın olduğu bir ortamda bize bunu demen komedi.

    "Biz bu formayla UEFA Kupası'nda çeyrek final oynadık" diye reklam çekenler, Liverpool'u eledi diye kupayı almış gibi havalara girenler, hatta utanmadan "Bu ülkeye UEFA Kupası'nın gelmemesi büyük ayıp" diyen başkan, sonra ağızlarının payını veren Brugge...

    gördüğün gibi arsenallıyım hocam hemde sıkı bir arsenal taraftarıyım nbayle daha çok ilgileniyorum orası ayrı.Tüm türk takımlarını avrupada desteklerim doğal olarak.Ligi takip etmem sıkıcı heyecanı yok.Benim ne demek istediğimi anladıgındanda eminim zaten bizim ülkenin insanı çok yanar döner onu orada onu belirttim.Galatasaraya karşı bişeyim yok yani.Fenerinde Beşiktaşında çok pisliği var öyle ama görünce dayanamıyorum mesela hakem bizim maçımızı katletti diye ağlayan Beşiktaşlılar fener maçından sonra nasıl bi kerede bize denk gelsin dedilerse dün Galatasaray taraftarı nasıl defalarca dile getirdiyse ofsayt ofsayt diye ( galatasarayın attığı ofsayt gollerin fazlalıgını ve bu sezon ki el olaylarını kastediyorum ) Keza futbolda büyük bi gerileme dönemine giren ve hiçbir yöneticisini beğenmediğim Fenerbahçe her sene çıkıp şampiyon olucaz diye rakipleri ezmeye çalışıp avrupada dahil hiçbir başarı edemiyorsa bu kulüplerin taraftarları bu konular hakkında niye kendilerini haklı konuscak şekilde konuşur anlam veremiyorum.Ben buna karşıyım ve forumda böyle bi insan evladı görüncede yazmadan edemiyorum.Türkiyede futbol oynanmıyor.Dün ki derbi maçı çok zevksizdi seyirciye dair begendigim tek şey kareografi oldu maçtan bekledıgım heyecan sadece 25.dakikalarda orta sahada ki top mücadeleseydi ama sadece o dakikalarda yaşandı bu.Bu ülkede futbol gelişmedi, futbol kalitesiz ne yazık ki futbol oynayan takım yok ben 3büyüklerin o kadar maçını izledim bu sezon birinin tek bir maçını hatırlamıyorum organize atakla gol attığını.Avrupa seviyesinde değiliz ama bizim insanımıza bıraksan clde yarı final oynucaz her sene daha çok şey var.Neysek onu kabul etmemiz lazım




  • özete baktımda ba'nın hareketine kırmızı verilmemesi çok sakat bir olay 12 kişi ile oynayıp yenemediler yazık nediyeyim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dreamers.

    DİEGO'NUN ATTIĞI GOL OFSAYT DİYEN galatasaraylılar, SİVAS-gs MAÇINDA DA OFSAYTTAN ATILAN GOLE NE DİYOR? ELEŞTİRİYORSANIZ OBJEKTİF OLMAK ZORUNDASINIZ!

    Sen Kayseri maçında rakibine kafa atıp sarı gören Volkan'a ne diyorsun?

    Şu olan maçı başka alakasız maçlarla karşılaştırmayı bırakın komik oluyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ayazgecem

    Adamlar bizi 17 yıldır yenemiyor kendi evimizde hala sevinmeler felan :D Bu nasıl rezilliktir ya :)

    Hiçbir Galatasaray'lının sevindiğine dair bir yazı görmedim ama Fenerbahçe'li arkadaşların "Hahaha 17 yıldır yenemiyorsunuz." sevinçlerine maç bittiğinden beri şahit oluyorum (tek övünebilecekleri şey bu olunca böyle oluyor sanırsam). Birde utanmadan Galatasaray'lılar beraberliğe sevindi yazmışsın
  • 17 yıldır yenemiyor diye ne içtiyse onu istiyorum.
  • Yav bu nasıl mantık? Tarihinde ofsayttan, hakem hatasından gol atmamış takım var mıdır? Gs da atmıştır, fb de atmıştır, atacaklardır da. Sivas olunca konu, daha az konuşuluyor tabiki. Çünkü o sivas-galatasaray maçı. Bir anadolu takımını yendiğinizde ne kadar sevinirsin, ezeli rakibini yendiğinde ne kadar sevinirsin?

    Nasıl ki sizler ( haklı olarak) beşiktaşın ofsayt golünü konuştunuz uzun süre, biz de diyeceğiz ki sizin golünüz ofsayt arkadaş. Hakem hataları derbilerde çok daha fazla can yakıyor tabi ki. Ve kim ne derse desin DERBİLERDE en çok hakem hatası fenerbahçe lehine yapılıyor.

    Tabi buradan "biz maçı hakettik" sonucu çıkmaz. Fb golü hakem hatası da olsa, bir galatasaraylı olarak 2. yarı dahil oyundan hiç memnun değilim. Tüm maçı 1 pozisyonla bitirmek kabul edilemez. Bu maçı kazansak da içime sinmezdi, olmadı yani.
  • Dün resmen aleni bi şekilde Galatasaray hakem tarafından katledildi. Buna rağmen deplasmanda alınan 1 puan iyi böyle bir hakemle..
  • Dün resmen aleni bi şekilde Galatasaray hakem tarafından katledildi. Buna rağmen deplasmanda alınan 1 puan iyi böyle bir hakemle..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GALATASAR4Y

    17 yıldır yenemiyor diye ne içtiyse onu istiyorum.

    Aslan Sütü....
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.