Şimdi Ara

STSL 27. HAFTA FENERBAHÇE - BURSASPOR 03.04.2011 // 19:00 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Maçtan önce kolay lokma sananlar vardı Bursasporu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sipru81

Maçtan önce kolay lokma sananlar vardı Bursasporu :)

bursayı değil kuddusiyi unuttuk biz kardeeeşşş
  • quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

quote:

hakeme değil kaçırdığın pozisyonlara bakıcaksın bizim kaç haftadır düşüşümüz var birşeymi dedik,gerçi hakemlerden memnun değiliz ama bu lig bu hakemlerle tamamlanıcak yine.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: türker_hoca

quote:

hakeme değil kaçırdığın pozisyonlara bakıcaksın bizim kaç haftadır düşüşümüz var birşeymi dedik,gerçi hakemlerden memnun değiliz ama bu lig bu hakemlerle tamamlanıcak yine.

böyle stresli maçlarda % 100 verilmeyen penaltı herşeyi değiştirir.penaltıdan ala pozisyon mu var.
  • Yenseydik daha güzel olacaktı açıkçası ben takımdaki bu direnci bu tekrar eski inancı görünce yensinler diye bekledim ama olmadı. Olsun. Çelmeyi taktık sonuç itibari ile. Güzel oldu.

Maçtan önce gene burda "bu sefer silindir gibi ezer geçeriz" tarzında laflar edenler oldu , geçen sene yaşananları ne çabuk unutmuşsunuz lider olunca yüz mü buldunuz diyince de "siz kimsiniz ki yaaaa" tarzında laflar etmişlerdi. Onlara Bursa Uludağ maden sularını tavsiye ediyorum. Kapakları da güzel oluyo hem

• Bu arada , Serdar Aziz ile İbrahim Öztürk'ü tebrik ediyorum. İbrahim hayatının maçını oynadı , Serdar ise ne kadar gelecek vaad eden bir genç olduğunu kanıtladı. İkisine de helal olsun.
  • bursa şampiyonluk için oynamadı trabzon için oynadı bu kadarda beraberliğe yatılırmı arkadaş bakalım bu oyunu trabzona karşı oynayacakmı?
  • oturdular 5 dk bizi izlediler, ilk defa fener maçına gidenler filan vardı, tribün görmüş oldular, iyi oldu.

STSL 27. HAFTA FENERBAHÇE - BURSASPOR 03.04.2011 // 19:00
  • Mesale yakipmolay cikarmak degil tribun.

Kufur etmeyen taraftarimizla gurur duyuyorum.
  • evet evet küfür etmeyen taraftarların

quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Mesale yakipmolay cikarmak degil tribun.

Kufur etmeyen taraftarimizla gurur duyuyorum.
  • Genele kiyasla diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: solidfb

Genele kiyasla diyelim.

Küfür edilip edilmediqini genel olarak bir takımın taraftarında kıyaslayamassın .

Ayrıca , Bursaspor tribünleri tahrik unsuru hariçinde toplu şekilde toplu küfür etmez .

KÜFÜR ETME , ETTİRME kampanyası da cabası ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leylimem -- 4 Nisan 2011; 6:20:49 >
  • Onurlu mücadeleniz için teşekkürler. İnşallah geçen maçta bir tane zibidinin yarattığı gerginlik unutulur ve Trabzon'da güzelce misafir edilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scotti0061

Onurlu mücadeleniz için teşekkürler. İnşallah geçen maçta bir tane zibidinin yarattığı gerginlik unutulur ve Trabzon'da güzelce misafir edilirsiniz.

Hele hiç yorulmadan 3 puan alırsanız tadından yenmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Dillinger
    quote:

Onurlu mücadeleniz için teşekkürler. İnşallah geçen maçta bir tane zibidinin yarattığı gerginlik unutulur ve Trabzon'da güzelce misafir edilirsiniz.

Sorunun nedir?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John Dillinger
    quote:

Sorunun nedir?

Sorunları nedir ben söyliyim.
    Bütün takımların onlara karşı güya süper oynaması bize karşı hepsinin yatması düşüncesi.

Adamlar bize yatıyor ama bizimkilerin nedense teri başka bi taraflarından akıyor, maçlar son dakikalarda ite kaka kazanılıyor
    kafa göz yarılıyor farkında değiller.

Ankaragücü maçında kendi kiralık adamımız bize gol attı bunların kalecileri gibi topu bizim oyuncumuzun
    ayağına yuvarlamadı.
    Antalya ve sivas bizar karşı süper oynadı birisinde zaten puan kaybettik diğerinin sivas defansının yaptığı saçmalıklar
    sayesinde kazandık.Ayrıca bunların bize karşı nefretini herkez bilir.
    Manisada maç gidiyordu maçı alanzinhonun uzaktan güzel golüyle aldık
    Kayseri açık söylüyorum bu sezonki en güzel topunu oynadı adamlar iyi bilenmiş demekki.fb ye ne oynamış bize ne oynamış bi baksınlar
    Bjk maçı iki hafta önce fb maçının birebir kopasıydı onlara yapılan hatalar bize de yapıldı fakat fb kazanınca yüksek mücadele oldu biz kazanınca yatış oldu.
    Kasımpaşa maçında 1 tane attık sonra üstüne yattık konya maçında da böyle oldu adamların nasıl oynadığı da ortada.
    Gençler maçında ise maç yine gidiyordu yine alanzinho çıktı sahneye allahtan böyle bir oyuncumuz var yani.

Antuda açılan başlıklarda kendileri çalıp kendileri oynuyolar yalandan gündem yaratıyorlar ve bunlara kendileri de inanıyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 5 Nisan 2011; 11:50:19 >

• Tebrikler Bursa
  • quote:

Teşekkürler. Geçen maçta Trabzon taraftarının burda yaptığı çok yanlış hareketler vardı. Lise takımının maçına bile gidip Bursa'ya , Bursa insanına tribünde çok ağır küfürler eden Trabzonlular oldu kendim şahit oldum. Hiç hoş şeyler değil bunlar. Keşke bunlar hiç olmasa.

Trabzon maçında çok gergin bir hava olacağını tahmin etmekteyim. Sizin de geçen sene de bu sene de her maça kazanma parolasıyla çıktığınız gibi takımımız da bu parolayla çıkacaktır. Bu yüzden gergin bir maç ve olaylardan dolayı gergin bir tribün olacağını düşünüyorum. Maç konusunda zevkli bir maç olmasını isterim , ancak keşke tribündeki gerginlik olmasa , daha güzel olacak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.