Şimdi Ara

STSL 2016-17 4. Hafta | Galatasaray - Çaykur Rizespor (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
831
Cevap
1
Favori
12.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oh be bir haftalık banım kalktı sonunda
    Öncelikle galibiyet renkdaşlarımıza hayırlı olsun..
    Bize sağ bek şart..
    Bruma iyi ama tek pas yapacak.. topla çok oynamyacak..
    Selçuğu karşı ödemeli kargo ile çin e göndermeliyiz..
    Kanatlardan bol bol ereni topla buluşturmalıyız ki bol gol bulalım..
    Tolgaya laf yok maşallah süper mücadele ediyor..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slow-Step

Ereni fazla sisirmeyin iş yok o çocukta her topçunun şanslı bir maçı vardır

• ozkn_s kullanıcısına yanıt
    PODOLSKI daha bir maç oynamadı bilader ne saçmalıyorsun allah aşkına adam bi iyileşsin dönsün bakalım kararını izleyince veririz. Böyle felaket tellallığı yapıp adamlar iyi oynayınca ortalıktan kayboluyorsunuz sonra. Geçen sezon podolski olmasa gol falan bile atamazdık forvetsiz.
  • selcuk bu mac kötu değildi o kadar abartmaya gerek yok,en azından staddan izleyince öyle dedim bu sefer,sabri genelde topları ezdi..selcuk penaltı atacağı sırada herkes eren eren diye bağırdı takmadı selcuk,bruma kullanmak istemiş o arada ona da vermedi kaçırdı..bence kaçırmasında bi sıkıntı yok ama taraftarın gözünde kendini düşürdü bi an..

ereni cok topla bulusturamıyoruz,bruma özellikle vermesi gerektiği yerde verse iyi olacak..Tolga zaten tvde de gördüğüm gibi tamamen sahanın her yerinde,cok topa basıyor ki taraftarla arası cok iyiydi herkes alkışlıyor cocuğu :)
  • de jong neden kadroda yoktu
  • Yıllardır beri takıma sağ bek alıyoruz ancak hala transferler yedek, sabri ilk 11 de oynuyor. bu nasıl iş ben anlayamadım bi türlü.
  • DemirAtlıAdam kullanıcısına yanıt
    Şöyle lakap falan takıyosunuz ya komik oluyosunuz cidden

• _Khal Drogo_ kullanıcısına yanıt
    Sakat

• quote:

Orijinalden alıntı: Rai-gy

quote:

Orijinalden alıntı: asiruhh1903

Eren senden daha çok seviyordur vatanını, Allah'ın kıskancı seni.Git 55 milyonluk çöpünü öv sen konu konu.Ne sevimsiz taraftar arkadaş bunlar, programcı olsam şu foruma toplu blok eklentisi yaparım valla.

Abi taraftar olarak yapmayın şunu ben utandım ya, siyaseti sokmayın hakikaten niçin sen bu resmi koyuyorsun ki şimdi... Bırakın insanların karakterini az kendi hayatınıza odaklanın en azından kendi takımımıza bakalım!

• oğlum diyim galip geldik niye moralin bozuk diyim

baba diyi bruma penaltıyı kullanmadı diyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ordinarius10

Selçuk'un kredileri bitse artık, De Jong-Tolga-Sneijder üçlüsü iyi olur, çok da güzel olur.

• Eren'nin golünden sonra gözlerimin pası silindi, ayakta alkışladım, oturdum alkışladım, sağma döndüm alkışladım, soluma döndüm alkışladım.arkadaş efsane göl attı be.
  • Tolga ilk alındığında ne biçim adam felan demiştim. Burada senden özür diliyorum ve iyiki seni almışız Tolga
  • Penaltıyı kullanması gereken 3 adam vardı bence sneijder 100. maç şerefine bruma penaltı sebebiyetiyle birde eren hat trick için..

O zmn sergenin deyimiyle niye bu .... kullanıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selçuk bu takimdan koparilmali artık bir katkısı yok üstüne kaptanlık meziyetleride zayıf bana göre.

• The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Ben de izleyince göreceksiniz diyorum zaten.
    Podolski'nin geçen seneki performansı milli takım içindi bizle alakası yok ama bize yaradı tabiî. Herşey löw'ün takımında olmak içindi .Bu sene bakalım neler olacak ben fikrimi yazdım zamanı geldiğinde hatırlatırsın bu yazdıklarımı. Ben faydalı olmasını isterim takımım için. Ama pek umutlu olmayalım diyorum kendi adıma. Sighortson nasıl çıkacak onu daha çok merak ediyorum. Eğer tutarsa podolski gibi bir adama ihtiyaç yok. Bunlar benim kişisel fikirlerim. Doğru çıkar yanlış çıkar belli olmaz doğruları cebimize koyar yanlışları çöpe atarız olur biter.

• Eren güzel gol atmış da o kadar abartılacak bir yanı yok. Tolga gibi bir ortasahamız olsaydı iyiydi ama işte Ozan var napacaksın. İyi galibiyetti.
  • HellRazor H kullanıcısına yanıt
    Şu fenerden Galatasaray'a, adam al deseler birtek sağ bek Şener 'i alırdım.

• Eren bu maçta kendini parçaladı resmen, orta sahaya çok yardım etmeye çalıştı bana Elmander'i hatırlattı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkn_s

Şu fenerden Galatasaray'a, adam al deseler birtek sağ bek Şener 'i alırdım.

Hocam Kjaer iyi adam ben bizde olmasını isterdim.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.