Şimdi Ara

STSL 2016-17 | 18. Hafta | Kardemir Karabükspor - Galatasaray | 21 Ocak 2017 Cumartesi 19:00 (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
0
Favori
15.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • idaada gs ye her verdigimde gs puan kaybediyor gecen seneden beri 5 mi oldu 6 mi hatirlamiyorum. Allah benden razi olsun
  • Pozisyona penaltı diyen 2 yıldızlılar için

http://www.ntvspor.net/futbol/durust-olmam-gerekiyor-penalti-degil-5883aefcf7022736e481f7e0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

idaada gs ye her verdigimde gs puan kaybediyor gecen seneden beri 5 mi oldu 6 mi hatirlamiyorum. Allah benden razi olsun

Ben de handikap oynamıştım Karabük'ün eksikliklerinden dolayı falan öyle düşündüm ama adamlar iyi hazırlanmış yendiler valla bide eksiklikler olmasaymış demek ki

• ünal babam seni çok özledim
  • İlk golde bence golü koluyla aliyor ama sonraki penalti iste o ilk pozisyonun eseri eyyamci cüneyt acaba dedi ve bence penaltı değil ama işte bu isler boyle biz(FB) taraftari olarak eyyamcı cüneyt deriz iste bugunku penaltidada cuneyt eyyaminı konusturmustur biz demistik demek istemezdik ama biz demistik cüneyt eyyamcidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pburak neyin kısaltması.. Cüneyt çakırın verdiği penaltılar gibi saçma bişey mi?
  • ZAAAAAAA GASSARAYIN BALONU PATLADI BOOOM ÖYLE SEKE SEKE PUAN ALIRASN BÖYLE OLUR İŞTE HELAL OLSUN KARABÜKE HEM HAKEMİ YENDİ HEM İLK YARIDAKİ ŞANSSIZ MAĞLUBİYETİN ÖCÜNÜ ALDI RİEKERİNK BEY DİCEKSİNİZ DURSUN BAŞKANI YEDİRMEYİZ

• Leşten beslenen kuşlar dolmuş burası
  • AlexMas0n A kullanıcısına yanıt
    Hocam kötü oynuyorduk tamam da hakemi yendi nedir ya :) Aynı maçı mı izledik kendimden şüphe etmeye başladım iyice , trollük yapın tamam da hakem eyyamcının teki zaten .

• Neden dostum? Başka tartışmalı pozisyon mu var?

• quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

idaada gs ye her verdigimde gs puan kaybediyor gecen seneden beri 5 mi oldu 6 mi hatirlamiyorum. Allah benden razi olsun

Ben de handikap oynamıştım Karabük'ün eksikliklerinden dolayı falan öyle düşündüm ama adamlar iyi hazırlanmış yendiler valla bide eksiklikler olmasaymış demek ki

boyle kupon yatmasi cok keyifli oluyor ya

• bu arada bu verilen penaltı dünyanın en komik penaltılar listesine girebilir.

cüneyt gene kafasında oyunu oynamış.
  • Penaltı doğru, kırmızı doğru, elle kontrol yanlış karar
  • Allah belanızı versin ne futbol var ne hırs var ne bir arzu var defol rikernik nereye gideceksen defol selçuk sabri josue yasin bunları da al git.

• Beyler hakem terörü var deyince bize kızıyorsunuz. Maç yönetmiyor , idare ediyor adam. Yusuf Namoglu olduğu sürece bu hakemler böyle devam edecek. Demirörenin açıklamaları bile gösteriyor başarısız bir MHK olduğunu. Örneğin Sowun golünü Kadıköyde verirdi Cüneyt. Mesele bu. Hata değil. Eyyam . Nedense bazı kulüpler hiç nasibini almıyor bu eyyamdan.

• Maçın özetini izledim, Yasin'in pozisyonu gol değil, topu koluyla yumuşatıyor, omuzla o topun o şekilde yumuşak bir şekilde önüne düşmesi imkansız, koluyla yumuşatıp omuzuyla önüne düşürüyor.
    Penaltı pozisyonuna gelirsek, bence penaltı değil, bu kadar ucuz penaltı olmaz, Cüneyt Çakır'ın maçta bariz hataları var Fener maçında olmayan faul ile bizi de yakmıştı zamanında.
    Maçın hakkı bence beraberlikti ama Karabük galibiyeti hakkıyla almıştır, Yasin'in golünde elle kontrol var.
  • Buraya 3 yıldız altı takımlar gelmesin lütfen şu bjklı tahrikciler yüzünden fenerbahçenin ne kadar büyük takım olduğunu anlafım normalde hiç sevmezdim ama artık sempati duymaya başladım. Bu arada hakem bizi resmen doğradı sadece penaltı değil karabükün fwi kaç kez atılması lazım adamlar tekme tokat daldı faul yaptılar bide ne faul ne bi sarı kart üstüne üstün haklıymış gibi ağladılar yazık cidden bunlar sırf bu basının işte türk hakemleri anadolu takımlarını harcıyor diyerek bunları gaza getirmesiyle oluyor geçen gafta konyalılarda agladı bizde yönetici yokki td yokki futbolcularda ruh yokki yazıklar olsun ruhsuz erifler giydiğiniz formanın ne kadar büyük olduklarının farkında değiller iniallah haftaya futbolcuları protesto ederler

• - Yasin'in gölünde el yok.

- Karabükspor'a verilen penaltı, penaltı değil. Selçuk İnan da futbolcu değil.

- Cüneyt Çakır hakem değil. UEFA ve FIFA'yı kınıyorum.

- Karabükspor galibiyeti hak etti.

• arkadaş pozisyonu elli kere izledim. maç esnasında buna omuzlaa müdahale demek veya kol ile müdahale demek kahinlik gerektirir. burda nasıl net gol ya da net kol ile almış diyosunuz. o kadar kısa sürede gelişiyorki olay anlık karar verilmesi lazım. bence cüneyt çakır doğru kararı vermiş. karar bana göre doğru. penaltı pozisyonu içinse çok basit bir penaltı olmuş. bana göre penaltı yok gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0ops

quote:

Haşırt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.