Şimdi Ara

STSL 15-16 Sezonu 3.Hafta | Gaziantepspor - Beşiktaş | 28 Ağustos Cuma | 21.15 | (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
0
Favori
5.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Cris10 kullanıcısına yanıt
    "cüneytinde ittirmesiyle"

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®

    Rakip Galatasaray olunca 90 dakika oyun disiplininden düşmeyen takım niyeyse bugün kendini saldı. geçen hafta kontorlü bırakmayan trabzon'a karşı nasıl oynadığınızı gördük.

    Troll seni bir kapatırım bu dünyada hangi santrafor gelse kilidini açamaz.
    Neyini gördün Beşiktaşın 75dakika defans yapan bir takım yediği golden sonra can havli ile asılınca maça böyle oluyor delikanlı olsunlar açıkça kendi sahalarında oynasınlar görelim neler oluyor. Geçen hafta Trabzon maçında Quaresma atılmasa 3-4 yine atardıl merak etme herşeyin zamanı var bekleyeceksiniz zamanızı yediğiniz Osmanlı tokatından sonra Saçmalamaya fesatlanmaya başlamışsınız iyice hadi bak kendi forumuna takıl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son on dakika gördük ki hızlı hücuma çıkabiliyoruz. Paslaşma da iyi son topu paylaşarak goller bulduk. Avrupa Ligi için iyi bir avantaj diye düşünüyorum. İlk yarı net baskı kuramamazın nedeni bence pres yapmaya rağmen top kapmada çok sıkıntı yaşadık. Rhodolfo çok iyi müdahaleler yaptı. Aslında ayağı da iyi ama oyunu stoperlerden Ersan kuruyor sanırım bu da bir taktik sol içte oynaması nedeniyle topu bir sola götürüp sonra sağa doğru getiriyoruz soldan pek içeri girmeye çalışmadık Tosic formsuzdu. Daha orta yapma kabiliyeti olup olmadığını bile anlamadık. Sağdan topu sola uzun atsak oyunun yönünü hızlı değiştirebilsek bence geri yaslanan takıma karşı daha fazla etkili olabiliriz. Acilen kafasını kaldıran topla ilerleyemese de ileri doğru pas yapabilen takımın pres gücüne ek olarak top kapma sıkıntısını çözebilecek bir futbolcu almamız gerekiyor. Ama olacak gibi görünmüyor.




  • Dakika 70 kardeşim 4- bitecek dedi. Yürü git la üstün açık kalmış senin dedim Sonra sırayla geldi.

    Orta saha sıkıntımız devam ediyor. İleri uca istersen 3 tane dünyanın en iyi forvetini koy. Onları besleyecek orta sahan yok ise bir sonuca varamazsın. Geçmiş dönemlerde de kanat oyuncumuz yoktu forvet vardı. Forvet geldi kanatlar yoktu. Şimdi kanat ta forvet de var ama orta saha yok. İlk 45 dakika boyunca orta saha eksikliği bariz hissedildi. Sosa efendi geziyor. Keşke satsaydık hiç bir işe yaramayacak bu sezon belli oldu. Atiba yalnız koşturup duruyor. Oğuzhan tipinde bir oyuncunun da hem dmc hem amc oynaması mümkün değil. Adam 2 kovalıyor 3 kovalıyor oyundan düşüyor. Veli - Atiba orta sahası ile biz başarıyı el ettik. Deli gibi pres inanılmaz bir baskı. Veli gitti takım düşüşe geçti. Onun açığını Tolgay ile kapatırız derken o da sakatlandı.

    Bilmiyorum dikkat ettiniz mi Necip girdikten sonra golleri bulmaya başladık. Hoş Antep'inde etkisi var bunda ama orta sahada 1 fazla adam her zaman artı. 4-4-2 devri artık geçti. Çift forvet denemek eğer iki yönlü canavar gibi orta sahan yok ise (Zidane Patrick Vieira) artık intihar.

    O sebepten Rhodolfo ve diğer stoperin önüne Atiba'nın yanına yamyam gibi top kapan aynı zamanda kaptığı toplar ile ileri hızlı çıkan bir orta saha oyuncusu şart. Elimizde mevcut ama sakatlar. 4-6 ay arası sürecek dönmeleri.

    Ersan bu maç sırıtmadı baya hava topu aldı ama bana güven vermiyor. Rhodolfo (kim getirdiyse Allah razı olsun) yanına uyum sağlayacak birini bulur ve orta sahayı sağlam kurar isek bu takım iyi şeyler yapar.

    Son olarak hoca itti diyenler komiksiniz. Adam voleybol oynar gibi bloğa kalkıyor bu kadar fanatik olmayın.

    Bu kötü futbol ile 4 gol ve 3 puan müthiş.




  • Tebrikler kötü futbol 4 gol 3 puan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bughuul kullanıcısına yanıt
    işine geldiği gibi anla sen zahmet etmişsin boşa ;)
  • Ne olursa olsun bu sonuçla Beşiktaş daha farklı bir havaya girecektir.Hataydı şuydu buydu tamam haklı olabilir birçok kişi ama Şenol hoca gerekli dersleri alacak kadar tecrübeli bir hoca.Geçen seneden çok daha can yakacak bir takım geliyor görünen.Umarım avrupadada bu başarıyı gösterip ülkemizi gidebildiği yere kadar temsil ederler.
  • takım hiç iyi oyun oynamadı ama bazen kötü oynarken alınan böyle farklı galibiyetlerde takımı havaya sokar.tosic hiç orta açmayı bilmiyor 2 maçtır izliyorum düzgün 1 tane ortasını görmedim.bugün necip girdiği dkdan itibaren faydalı oynadı bence herzaman için yedekde kalabilir ihtiyaç olduğunda 15-20 dk oynar.gomezin hazır olmadığı görünüyor oldukça ağır eski gomez olsa bugün 2 pozisyonu gol yapardı biraz daha sabır lazım.en az 1 transfer şart görünüyor pek zaman kalmadı ama yönetim basında hiç adı duyulmamış birini alıp transferin son günü imza attırabilir.
  • Bazen kötü futbol ile alınan 3 puan iyidir. Hele birde 4 gol olacak iş değil (:
  • quote:

    Orijinalden alıntı: otuztemmuz

    takım hiç iyi oyun oynamadı ama bazen kötü oynarken alınan böyle farklı galibiyetlerde takımı havaya sokar.tosic hiç orta açmayı bilmiyor 2 maçtır izliyorum düzgün 1 tane ortasını görmedim.bugün necip girdiği dkdan itibaren faydalı oynadı bence herzaman için yedekde kalabilir ihtiyaç olduğunda 15-20 dk oynar.gomezin hazır olmadığı görünüyor oldukça ağır eski gomez olsa bugün 2 pozisyonu gol yapardı biraz daha sabır lazım.en az 1 transfer şart görünüyor pek zaman kalmadı ama yönetim basında hiç adı duyulmamış birini alıp transferin son günü imza attırabilir.

    hocam gomez bayernden ayrıldıktan sonra bitti eski gomez değil artık Ba'nın yarısı bile değil şuanki haliyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligin başında takımlar henüz tam oturmadan gelene geçene 4-5 atıyorsak takım biraz daha oturursa kaç atarız hayal bile edemiyorum. Beşiktaş dünkü maça da iyi başladı, ortalara doğru durdu bunda rakibin sadece defans yapması ve sistem arayışları hocanın Gomez'i küstürmemek için çift forvet denemeleri de etkili oldu. Bize karşı açık futbol oynayan yanar hezimetlerden hezimet beğenir, Fb ve Gs maçlarını iple çekiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kötü oynadık doğru dürüst gol pozisyonumuz bile yoktu. Gollerin 2 si biri duran top diğeri penlatıydı zaten bu gollerden sonra Antep mahalle takımına döndü, 15 dakika da 4 gol yenmeside bu takımın disiplinsizliğiden kaynaklanıyor. Trabzonu yenmeliydik, iyi bir takımsan böyle maçlarda puan kaybetmeyeceksin. Tesadüfen şampiyon olunmaz, uefa kazanılmaz. Takımın toparlanması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cane®

    quote:

    Orijinalden alıntı: blawer_s

    Bir takım ilk yarı kötü ikinci yarı iyi oynar örnekleri çoktur ama son on beş dakika bu kadar mı farklı bir oyun olur. Sanırım Gaziantep tamamen koptu maçtan bu nedenle dört gol bulduk.

    bjk 2.yarı iyi mi oynadı? Atılan goller tamamen antep'in eşekliği. adamlar defansı 2 kişi bıraktı böyle disiplinsizlik görmedim ilk yarı iyi kapanan takım sıvadı resmen. 90 dakika iyi kapanan takıma karşı kilidi zor açacağınız belli oldu.

    sen, son 15 dk yi izlerken bende seni izlemek isterdim
    ağlamamışsındır umarım




  • milli takim arasindan once guzel oldu, galatasaray kotu oynayip kazanarak sampiyon oldu valla 3-4 mac bizde kotu oynayip alsak sampiyon oluruz. bide arada takima ins yeni transferler katilir kaynasir fln. yoksa sampiyonluk cok zor.
  • 75.dakikaya kadar çok sıkıldım iki takımda ortasahadan çıkamıyordu hatta tam artık kanalı değiştiriyordum ki o golden sonra asıl maç başladı zaten sonrası gaziantep düştü hepten oyundan ve goller ardı ardına geldi.Hele o penaltı neydi öyle iki oyuncu dalması yetmezmiş gibi ayrıca ellede topa müdahale var en az iki penaltı çıkar o faulden :D

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD link isteyen PM atsın. İlk 5 kişiye vereceğim. (Öncelik Galatasaraylılar)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.