Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (183. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
131.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yok mu yardım edebilecek birileri? :)
  • Oyunun istediği directx programı yada flash istiyordu. Onlari bir kur dene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben muğla karacaörendeyim. Nick: ottoreha1 yardımlasabiliriz. İnternet bir kac strateji konuları var onları uygulayin. Gercketen ise yariyor. Ben ilk olarak odun ve tas gelistirdim. Baska bir seye ugrasmadim. Bir ayda ikinci köyümü aldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer yeni başlayan bi server'daysanız, ilk önce odun,taş gibi üretime yönelik gelişmek mantıklıdır. lakin başlayalı epey olmuş serverlarda bunu yapmak zaman ve araştırma puanı israfından başka birşey değildir. Tr serverı için konusursak şuan itibarı ile 174. gün oynanmakta. Eğer bu server'a başlamayı düşünüyorsanız. Scout'a ağırlık vermenizi tavsiye ederim. Cünkü yüksek ranklı oyuncular olduğundan toplanan paketler 300-550 arası onur kazandıracaktır. Birde yüksek ranklı oyuncular bi noktadan sonra paket peşinde koşmazlar, bütün paketler alt ranklı oyunculara kalır. Eğer biraz kasarsanız aynı gün 2. köyünüzü almanız hiç şaşırtıcı olmaz. Birde steward'dan parish ordusu ile wolf lair, bandit, bilumum kalelere saldırmasını isterseniz, bu süre daha da azalacaktır.
  • yeni türk serverı açılırsa haber verir misiniz ?
  • Keşke vaktim olsa da tekrar başlayabilsem şu oyuna.Çalışıp da oyunu başarılı bir şekilde oynayabilen var mı ? Ciddi manada yüksek seviye ile
  • crown prince 3th line world 6
    nickim seph666
    w6 oynayan varsa yardımcı olurum
  • bart1969 B kullanıcısına yanıt
    farkediyor. matematik araştırması gibi dusunun
  • ben oynuyorum Dünya 1 de hocam nick Seekerr :) Hane 10
  • Süper bi oyun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de oynayan varmı hala? hane 6 nın sahibiyim yardımlaşalım Dh cek bir ihtilaf kuralım hatta?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: skatterbireyin

    quote:

    Orijinalden alıntı: huersa

    yeni başladım oyuna, Konya'da bi yer verdi. İlk etapta neler yapmak lazım? genel olarak bilgim var ama 2 konuyu sormam lazım, parişe bağış görevinde ne kadar bağış yapmak lazım, bir de kurt inine ne zaman saldırılmalı.

    +1

    ayrıca oyunda deli kafalar yaşanıyor.

    gelen msj : Hello all members of Diyarbakir,

    If you are neutral and are active please apply to "Legion 2", or if you are french "Born to Kill", as you can see the faction "ABU" was game disbanded for inactivity, if you were in that faction and need a new faction please apply.

    This is H9 territory and only h9 Perish are allowed here, if you are not h9 we will eventually take over your perish. You are allowed to live here in peace, but if you are from another house its in your best interest to move to that country.

    Thanks
    H9 Leader
    Gorilla

    özet : tehdit ediyor : )

    quote:


    Merhaba arkadaşlar,

    Bilindiği üzere H10 içindeki Pink Panters, Ninjas in Pjamas, H8 içindeki Yeniçeriler birlikleri ile Karaman, Mersin, Hatay, Gaziantep, Adıyaman, Diyarbakır'da mutlak hakim olarak kontrolü elde tutmaktayız. Ancak, bir zamandır, Gaziantep, Adıyaman ve Hatay'da H4 içindeki bir takım arkadaşlar bu bölgelerde bayrak dalgalandırmaya başlamış olup, gördüğüm kadarı ile parişlerini koruma noktasında da sıkıntı içindedirler. Bir zamandır bu durumu müsamaha ediyor olsak da, bizim bölgelerimizde parish/kasaba sahibi olmaya devam etmeleri bizim için istenmeyen bir durumdur.

    Bu itibarla, müslüman bölgesinde salyangoz satmak olarak addettiğimiz bu durumu daha fazla tolere etmeyeceğimizin bilinmesini, bu arkadaşların ya Ninjas in Pjamas birliğine katılmalarını yahut idare ettikleri parişleri bizim birlik üyelerine devretmelerini rica ederim.


    Ali Bugra

    King of Turkey

    Governor of Akdeniz

    Sheriff of Hatay

    Sheriff of Gaziantep

    Steward of Çınarbaşı, Madenli, Altınözü, Serinyol, Yukarıbeylerbeyi, Oguzeli, Durnalık, Yaylakonak, Çeltikaltı, Alatosun.


    asıl kafa budur hocam h4ün başkanı bendim bu mesajdan sonra 5-6 köy toz oldu




  • :) bende hane 10 dan Seekerr hocam :) bizim grup iyi sağlam playerlar var . Klanımızdakilerle aile gibiyiz sağolsunlar. Ortam vardiye oynuyorum zaten. Sizin haneden Alibugralarda bize katıldı
  • ben alibugra olsun yenal73 horasgame filan hep tanırım :) konuusuruz sesli olarak :)
  • Merhaba oyuna yeni başladım. Yalova da. Aslında Bursa da başlayacaktım ama Bursa yok. Pek bir bilgim yok iki sorum olacak.

    1) Köyün adı nasıl değişiyor?
    2)5.600'e yakın altınım oldu yeni bir köyü nereye kurayım para tam birikince? Yalova içine mi yoksa başka bir ile mi?
  • h6dan elven.kingdom
  • Ya koskoca Bursa açık değil oyunda Yalova'dayım ama burada gelişmek zor bakalım ne olacak. 12. Mertebe olmama 1 gün kaldı :)
  • veliaht prens olduktan sonra araştırma puanı gelmeyecek mi? şayet öyleyse altınla kalanı tamamlamak neredeyse imkansız(kartdan da çıkabilir ama o kartı da satın alamıyorsun.)
  • Veliaht prens olunca geriye ne kadar araştırma kalıyor ki zaten
  • 2. köy alınca orda sıfırdan mı başlıyoruz yoksa 1. köyün özelliklerinimi kullanıyoruz ??
  • 
Sayfa: önceki 181182183184185
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.