Şimdi Ara

Stronghold Kingdoms (DH TOPLAN) (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.703
Cevap
15
Favori
132.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi günler arkadaslar ben strong hold kingdoms ta yeniyim 5 gün oldu basliyali bgn popülasyonum cok dustu olaylarda kurt haydut hastalik ve kale ile ilgili düşüş war yardımci olursaniz minnettar olurum
  • Mevcut Puanımızı nasıl artırıyoruz?
  • savaşarak, saldırarak.
  • Türkiye sunucusu saat 17 'de açılacak.

Forum Stronghold Kingdoms
  • Arkadaşlar Türkiye Dünyası açıldı saldırın :)

Başlayacaklara duyurulur biz Trabzon'dayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 6 Haziran 2013; 17:42:25 >
  • Hadi beyler Türk dünyasına bekliyoruz sizleri
  • ama şimdi Türk dünyasına girersek en baştan başlayacağız değil mi?
    keşke daha önce açsalardı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu bu kadar uzun olunca,her ne kadar bu tarz oyunlardan haz etmesemde bir şeyler vardır başlamaya karar verdim.

Artık yardımcı olursunuz bizlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifeSuxTR

konu bu kadar uzun olunca,her ne kadar bu tarz oyunlardan haz etmesemde bir şeyler vardır başlamaya karar verdim.

Artık yardımcı olursunuz bizlere

Yardimci tabiki oluruz oyun ici nick benim ayni bana mesaj atarsan ilgilenirim.
  • arkadaşlar Türk dünyasında neden İstanbulu seçemiyoruz acaba?
  • Merhabalar . An itibariyle oyuna geri döndüm . Türkiye serverının açıldığından yeni haberim oldu. Trabzon demişsiniz. Erzincan* a girebildim. İstanbul ' un seçilememesinin sebebi bölgenin dolmuş olmasıymış şimdi farkettim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1FA7906EE -- 20 Haziran 2013; 7:03:02 >
  • Aranızda keşiş olarak ilerlemek isteyen biri olursa 1 hafta içinde yardım edebilirim ona her konuda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Himpharn

Aranızda keşiş olarak ilerlemek isteyen biri olursa 1 hafta içinde yardım edebilirim ona her konuda.

Hocam oyun nicki nedir yardımlaşırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellfire

quote:

Aranızda keşiş olarak ilerlemek isteyen biri olursa 1 hafta içinde yardım edebilirim ona her konuda.

oyun nickim enginharun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hellfire

quote:

oyun nickim enginharun

Mesaj attım hocam

• Hellfire kullanıcısına yanıt
    Ben de İngiliz serverinde 2 sene önce başlamıştım tek başıma sıkılıp bırakmıştım.

Dün Konya'da başladım kuzeyine verdi beni Konya'nın. Yeni başladığım için daha 7. seviyeyim yakında birileri varsa ulaşsın bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: psychedelic13

Ben de İngiliz serverinde 2 sene önce başlamıştım tek başıma sıkılıp bırakmıştım.

Dün Konya'da başladım kuzeyine verdi beni Konya'nın. Yeni başladığım için daha 7. seviyeyim yakında birileri varsa ulaşsın bana

Benim tanıdıklar genel olarak trabzon ve izmir çevresinde oyun nick nedir senin ? bakalım başka arkadaşların tanıdığı var mı o çevrede

@psychedelic13
  • Arkadaşlar yok mu başka başlayan başlamak isteyen Trabzon a yakın yerlere gelin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: why_living

arkadaşlar izmir bayındır da reswhy nikim. yardımlaşabiliriz.

Biz Erzincan ve Trabzon dayız . Şu an için imkansız
  • bende erzincandayım yardımlaşabiliriz
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.