Şimdi Ara

Stronghold Crusader Extreme Geliyor (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
297
Cevap
0
Favori
43.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o durduk yere adam yapma olayı yeni gelen özellik galiba bütün ülkelerde var az önce 2v2v2v2 oynuodum tam 2v2 kaldık exe hatası verdi oyun bu arada o adam çıkartma yerleri patlatılıyo orda biraz adam bırakın patlarsa bitersiniz ama ben onlarınkini patlatıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Wolf

DAEMON Tools'un 4.12.3 versiyonu ile oyun açıldı. Şu an oynuyorum. İlaç çıkana kadar cd ile oynayacağız

Oyunun Majezik'i çıktı, 60Mb civarında...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

quote:

DAEMON Tools'un 4.12.3 versiyonu ile oyun açıldı. Şu an oynuyorum. İlaç çıkana kadar cd ile oynayacağız

ONE ANLAMADIM
  •  Stronghold Crusader Extreme Geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRQX -- 5 Haziran 2008; 0:02:48 >
  • quote:

quote:

Nerde çıktı, link versen ?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zikaçu -- 5 Haziran 2008; 0:34:49 >
  • quote:

quote:

Buldum ancak inmiyor, seeder yok.
  • Süper Ya Bu Oyun Az mı Oynadım Stronghold 1 i Fakat 2 si Çok Kötüydü Ama 1 Süperdi...
  • stronghold u sabırsızlıkla bekliyorum son çıkan oyunda rezil ettiler saçma oldu grafiklerin aynı kalması benm içinde :D
  • yeni karakterler varm ı oyunda
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SurlarÖnünde

Teşekkürler Peki oyunda harita üzerinde savaşlar varmı toprak ele geçirme filan Total War tarzı ?

Oyun ek paketmi ?
    Birde şu başlığı artık ÇIKTI diye değiştirsek daha iyi olacak

Rica ederim. Oyun ek paket değil. Önceki olmadan çalışıyor.
    Şu an gözlemlediğim kadarıyla dünya haritası gibi bişey diyorsan yok. Toprak ele geçirme ise, sadece o bölgeye asker koyarsın bölge senin olur Yani önceki oyun gibi pek değişen bişey yok.

Eyvallah bir an önce alıcam oyunu nasip olursa

• Arkadaşlar en yüksek çözünürlük gerçektende 1024x768 mi? O kadar zaman bunun için mi bekledik?
  • Yav insan biraz yeni birimler binalar filan koyar
  • evet çözünürlük en yüksek 1024x768, bir tane bile yeni karakterler yok , 3 tane 8 ve 3 tane 7 kişilik büyük haritalar koymuşlar, dediğim gibi sadece yan paneldeki ekstra güçler bide kendiliğinden çikan askerlerden başka yeni birşey yok herşey aynı .Firefly buna yeni oyun diyor bana göre bu stronghold crusaderin yeni patchi
  • Oyun crusader :) Zaten kurulurken bilgisayarınızda crusader yüklü ise kaldırın diyor. Yeni oyunu kurunca 2 exe oluşuyor birisi normal crusadera giriyor. 1,2 versiyonuna diğeri ise extreme denen yeni oyuna. extremede crusaderdaki 50 maplık bölümyerine yeni 20 maplık bölüm koymuşlar. Yan tarafta çıkan özel güçler ve asker basımının 10000 e çıkarılması. Oyunda çok cabuk asker basıyor. Daha öncede dediğim gibi bu oyun crusader. Patch olarak cıkarsalar daha ii olurdu. Milleti salak yerine koymaktan başka bir şey değil bence.

• Haritalar eski oyunun haritalarına göre büyük mü?

Yeni karakter var mı?

Yeni bölümler var mı? (campaing)

Yapay zekada gelişme?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakkaa

Haritalar eski oyunun haritalarına göre büyük mü?

Yeni karakter var mı?

Yeni bölümler var mı? (campaing)

Yapay zekada gelişme?

Haritalar ayn farklı 20 harita var en büyük harita 8 kişilik

yeni karekter yok

yeni bölümler var 20 veya 30 bölüm olması lazım hatırlıyamadım.

yapay zeka'da gelişme var seni önce ki oyuna göre zorluyacaklardır

oyun 1024/768 bu cok kötü olmuş

yeni karekter yok sadece oyunun eskisin bence pach'İ bizi kandırıyorlar firefly den böle bişey beklemezdim herkeze iyi oyunlar

• oyuncu başı 10000 asker biraz fazla değilmi? haritanın büyüklüğünü sordum?

Edit: Oyunu açtım görev filan yok

3 tane 8 kişilik harita var

Bu arada yeni karakterde var baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cüzvettin -- 5 Haziran 2008; 19:44:56 >
  • oyunu oynuyorum süper bir oyun zaten bende bütün stronghold serisi var
  • ben olayı tam çözemedim bir crusader var birde crusader extreme var

Crusader olan eski oyun mu?

Bu arada extremede caplipso muydu yenemedim bir türlü
  • Otomatik Askerler Çıkması Ve Monitorun Sagında Beliren Ufak Menu Dısında Degişiklik Yok Gibi...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.