Şimdi Ara

STRONGHOLD 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • stronghold orjinal ilk çıktığında hatırlıyorum şöyle demiştim -işte oyun budur. daha sonra crusader oynadım o da bir hayli zevkli bir oyundu aradan bir kaç yıl geçti stronghold 2 ' piyasaya çıktı herkez deli gibi
    bu oyunu aldı fakat kendi adıma bu oyun tam bir hayal kırıklığı oldu oyunu yükledim ardından ilk çıkan yamayı yükledim berbat bir yavaşlık, takılmalar,mausa hükmedememek,bozuk grafikler, ağır yükleme süreleri tam bir hastalık gibiydi daha fazla dayanamadım ve kaldırdım. şimdi age of empires 3 oynuyorum
    yukarıda saydıklarımın hiç biri yok gayet iyi çalışıyor üstelik grafik ayarları stronghold 2 'ye göre daha üst limitlere ayarlı
    uzun lafın kısası stronghold 2 cephesinde gelişen bir şey varmı oyunun hataları düzeltildimi yoksa unut gitsin
    demek mi lazım.....

• Ben iki oyunuda oynadım, ikisininde kendine göre artı ve eksileri var. Stronghold 2 de oynamaya değer bir oyun.
  • ben sunu anlamıyorum oyunda iyice genişledikce yani binalar vs oyun kalabalıklastıkca inanılmaz derecede yavaslama oluyor

sistem amd 2500+1gb dual twinmos+128 ekran

yani bu 1 dede böyleyd 2 dede sinir oldum sildim 2 yi
  • o efsane oyun nasıl böle bi hale gelmiş şaşırdım ve çok hayal ırıklığına uğradım.Büyük beklentiyle aldım fos çıktı
  • bende ağırlık yüzünden dayanamadım oyuna yoksa keyifte almıştım oynanıştan ama o dandik grafiklere o kasıntı olmaz o kadar doom 3 ten daha az fps alıyordum
  • stronghold 2 arıyorum nerden bulabilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civilization 1
    4 ay önce açıldı
    age of empires 2 taktik lazım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.