Şimdi Ara

Strong 32' LCD 1490 YTL.........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar rastladıkça uygun fiyata LCD/Plazma duyurularım devam ediyor.
    bahsolunan LCD strong firmasına ait vewww.strongsat.com adresinde özellikleri var,

almanca pdf dosyasını okudum, özellikleri piyasadaki iyi LCD ler ayarında...........
    8ms gecikmeli,
    sadece 1366x768 çözünürlükte ama HDready logosu yok, sanırım telif hakkı nedeniyle almıyorlar..........
    yoksa tüm özellikleri ile diğer HD ready ler gibi................

yer: Kipa İzmir-Balçova.............

not: 27" de var ama onda DVI yok.......(30" de DVI var, PIP yok ama Kipada göremedim)

selamlar

• Technical Data:
    Panel size: 32 Inch (81 cm diagonal)
    Resolution: 1366 x 768 (WXGA)
    Brightness: 550 cd/m²
    Response Time: 16 ms
    Contrast Ration: 1000:1
    Aspect Ratio: 16:9
    Multi-System: PAL/ SECAM/ NTSC
    Digital Comb Filter
    Nicam + German Stereo
    Automatic Programming System with 100 programme memory capacity
    Multi-lingual On Screen menu (12 languages)
    Flicker free
    Fastext
    Children Lock
    Sleep Timer
    Headphone Socket
    Inputs: 1 Antenna (VHF/UHF), 2 SCART (RGB/CVBS), S-Video, 3 RCA (Video, Audio L/R), PC (VGA) and DVI Stereo Audio Line Output
    Loud-speakers 2 x 8 W RMS
    Power voltage range: 100-240V AC 50/60 Hz
    Low power consumption: < 3 W Standby
    Weight: : 21 kg
    Dimension (WxDxH) in mm: :1010 x 330 x 647

bu fiyata mükemmel
  • tepkime 16ms yazmış ama, strongsat.com sitesindeki asıl pdf dosyasında 8ms yazılı..........16ms olan 30" srt L 3050 modeli görünüyor

selamlar
  • pdpf siin görmedim ama teknik bilgiler bölümünde 16ms yazıyor.ama diğer unsurları açıkçası hoşuma gitti
  • bu kullanım klavuzu, biraz büyük bir pdf dosyası:
    http://strongsat.com/fileadmin/ManualsLeaflets/english/Manuals/LCD%20TV/SRT3250/

bu da tek sayfalık özellikler pdf sayfası: bunu daha çabuk görebilirsiniz sanırım.......
    http://strongsat.com/fileadmin/ManualsLeaflets/english/Leaflets/LCD%20TV/SRTL3250/3250%20LCD%20LL_LR.pdf

selamlar

• güzele benziyor ama
    izmir dışında yok galiba
    ankara da olsa da incelesek
  • Biz aldık kipa (denizli) da kampanya vardı 1290 ytl di fiyatı, babam bahçede seyretmek için aldı. Baya çok özelliği var fiyatına göre güzel bir ürün. Vestel getiriyormuş bu ürünü, zaten garantisini de vestel veriyor bu yönden de alınabilir bir ürün.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreq

Biz aldık kipa (denizli) da kampanya vardı 1290 ytl di fiyatı, babam bahçede seyretmek için aldı. Baya çok özelliği var fiyatına göre güzel bir ürün. Vestel getiriyormuş bu ürünü, zaten garantisini de vestel veriyor bu yönden de alınabilir bir ürün.

1290 ytl olan kaç ekran ve ne zaman aldınız?
    sağol
  • Hakikaten 1290 ise fiyatı bende alayım bir tane xbox360 için...
  • sanırım 27" ekran olanı bu, DVI olmayan model...........
    32" bile bu fiyata iyidir,
    dur ben yarın gidip bir daha inceleyeyim..............
    selamlar
  • ben bugün aynısını 1190 ytl ye gördüm çiğli kipa da
  • evet iyi gibi ama eksileri (-):
    16 ms tepkime,
    DVI giriş yok,
    PIP yok,

artıları (+):
    fiyatı, vestel servis ve garantisi, vga girişi............

bana uymadı ama ucuz ve iddialı olmayan LCD arayanlar için birebir...............(görüntüsünü izledim iyi.)
    selamlar
  • doğru söylüyorsun galiba.ancak hani bu geçiş teknolojisi v.s vs. vs. diyen bir sürü tip var ya ortada...acilen tv alacak varsa crt yerine bunu düşünebilir sanırım.sonra da olmazsa çöpe atar.crt parasına lcd!!!
  • selamlar arkadaşlar migroslarda 32'' olanı 1490ytl 12 taksite picture in picture özellikli:)
    ALINIR!!!
  • YOK BE KARDEŞİM BEN GİDİP İNCELEDİM YARIM SAATE YAKIN İNCELEDİM.GÖRÜNTÜ BİR GARİP YAV.HA ARKA ODAYA KOYACAKSAN BELKİ OLUR AMA TEK LCD ALACAKSAN ŞANSINI BUNDAN YANA KULLANMAK PEK AKIL İŞİ DEĞİL TABİİKİ BENİM FİKRİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: zahony

YOK BE KARDEŞİM BEN GİDİP İNCELEDİM YARIM SAATE YAKIN İNCELEDİM.GÖRÜNTÜ BİR GARİP YAV.HA ARKA ODAYA KOYACAKSAN BELKİ OLUR AMA TEK LCD ALACAKSAN ŞANSINI BUNDAN YANA KULLANMAK PEK AKIL İŞİ DEĞİL TABİİKİ BENİM FİKRİM

Bende tam tersini yazayım...........
    biraz önce kipa-migros-teknosa-koçtaş dolaştım.(canım sıkılınca ara sıra böyle gezerim)
    Kipa'da, Strong'u LG 26", sony 32", philips 32" yanına koymuşlar, bir çizgi film oynuyordu (sanki müzik klibi gibi), görüntü olarak aralarında pek fark yoktu, hatta sony den dah iyiydi, LG küçük ekran olunca pixeller daha derli topluydu, ama philips de sanki siyahlar daha bir morumsuydu........
    sonuçta, bence alınır LCD..............
    yalnız fiyat olmuş mu 1690.............(
    Allahtan Kipa da 18 taksit var, 94 ytl aylıkla alınabilir........ayrıca nakitte %3 indirim var 50 ytl kadar.....
    27" olanı ise 1099 ytl olmuş..............(özelliklerini başta yazdım)

Dur bakalım, önümüzdeki hafta başı ekonomi bakanıyla görüşeyimde, alayım..........
    selamlar

not: Migrosta premier vardı, 2160 ytl, ama özelliklerini öğrenemedim...........

not2 : CREA LCD teknosada, görüntüsü çok iyiydi....... özelliklerine bir bakın derim................37" miydi 42" miydi ? sanırım 37" ve 2999 ytl sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbes -- 6 Temmuz 2006; 14:08:51 >

• izmir - şirinyer tansaşta hala 1490 ytl ye var
  • bende izmir şirinyerdeyim gördüm onu ama almayın tavsiye etmem sonra pişman olurusunuz plazma için daha erken almış olmak için almayın
  • bilindik markalardan şaşmayın derim arkadaşlar, ucuz etin yahnisi
  • MERHABALAR
    32" LCD TV ALMAK İSTİYORUM.
    AĞIRLIKLI OLARAK TELEVİZYON SEYRETMEK İÇİN
    PC YE BAĞLAMA VE OYUN OYNAMA OLMAZ HİÇ
    BAZEN DVD FİLM SEYRETME OLABİLİR
    DEDİĞİM GİBİ AĞIRLIKLI TELEVİZYON SEYRETMEK İÇİN

STRONG
    BU MARKANIN FİYATIDA ÇOK UCUZMUŞ TAVSİYE EDERMİSİNİZ
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.