Şimdi Ara

Strider (Üzerine Binilen Küçük Ejderha) Görevi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
131
Cevap
0
Favori
22.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ewet aynen giranda tam bir ticaret warr bilmiorum serwera göre değişir ama bizim serwerda girana gidince kalabalıkla çok kasıorr okadar çok kullanıcı warki... istedini bulabilioorsun girana git bulursun istediklerini
  • Ya arkadaşlar kesin sorun bende :) Giran citye gittim en az 10-15 trader gezdim 1 tanesi bile bu tarz şeyler satmıyo acaba oynadığım serverdan dolayımı yoksa ben mi bulamadım :( tekrar bi yardım bekliyorum yaratık kese kese bi hal olsum düşmedide meretler :D Birde pahalı bi c grade weapon aldım içine enchant scroll taktıkça ne güzel parlıyodu güçleniyodu silah bi anda patladı crystal olu verdi gitti paracıklar neden yaa :(:(:(

• kardeş serwerindan olsa gerek bizim serwerda yere iğne atsan düşmüor denicek kadar dolu
    düzgün bir serwerda oynasan böyle bir sorunun olmaz... silah konusunda bilgim yok

hadi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtue34 -- 17 Şubat 2006 20:11:05 >
  • Arkadaşlar hobby serverda oynayanlara sesleniyorum bizim serverda bi sorun var yane hobby de ejderha büyümüyor silver nugget satan yok alan var :) ben vericem isteyenlere istedikleri itemi sadece nickim PSYKOPAT bu gladyator - ZİKACU buda dwarf beni bulun genelde dion da falan takılıyom özel mesaj çekin ben sizi bulurum oke bye
  • her şeyi yaptım da perinin 20m istemesi beni yıkan noktaydi

Orjinalden alıntı: Andurilerdem

Ya arkadaşlar kesin sorun bende :) Giran citye gittim en az 10-15 trader gezdim 1 tanesi bile bu tarz şeyler satmıyo acaba oynadığım serverdan dolayımı yoksa ben mi bulamadım :( tekrar bi yardım bekliyorum yaratık kese kese bi hal olsum düşmedide meretler :D Birde pahalı bi c grade weapon aldım içine enchant scroll taktıkça ne güzel parlıyodu güçleniyodu silah bi anda patladı crystal olu verdi gitti paracıklar neden yaa :(:(:(

Silahlar fazla enchant scroll taktınca patlıyorlarmış, deneyimleyemedim; çünkü ben bir türlü bu scrollların nerde satıldığını bulamıyorum. Bana biri bir isim yer fln verse Ben extreme titan dayım giranda gerçekten iğne atsan düşmüyor, ben de bu görevi yapacağım, baktım orda coalları çok pahalıya satıyorlar. Bu dwarflar manyak zengin bee...

Ghost in the Shell

• enchant scroll lar dwarf village nin üst tarafındaki satıcılarda satılıyor. milletin gittiği tarafa git bulursun...

1)Hobby de bu striderleri mummy le trekrar konuşarak büyütemiyormuyuz?(hobby deki arkadaşlar cewaplarsaniz sevinirim)
    2)gorevi repaet edip 3-5 kere yapıpabiliyormuyuz?(3-5 tane ejder almak için)
    3)bu yaratiklari player lara satabiliyormuyuz?satabiliyosak aşağı yukarı fiyatlari nedir? (hobby server 7x buna gore bi fiyat solerseniz sevinirim)

Para kasmak için hayvan ticaretine girmeyi düşünüyorum sizce ne kadar mantıklı?
  • vallaha ben 15xlik serverda 35 ile 55 arası satıyorum
    Bir de aklıma takıldı, oyundan çıktığımızda ya da öldüğümüzde bu dino yu kaybetmiyoruz değil mi? O kadar görev kasıyoruz, o kadar charcoal toplamaya uğraşcam yani, o ölmediği sürece hep bizim dimi? Dimi? Dimi? Dimi?

Ghost in the Shell
  • Xcan kk dimi arkadasim yani 35kk falan

Yuppie artiiik serverda hayvan kaçakçılığı işinde tek isim olmaya çalışıcam muhtesem bi para kasma yolu yaw osaman eheheh saol
  • kardeş eğer aldığın hayvan ölürsee rez yapman gerek yoksa ölür kaybolur giderr rez yapman için macig de satılan scroll of ressutreion mı ne yanlış yazdım ama öle bişi işte ondan alıorsun targetleyip rezliorsun yoksa ölür giderr

Drawfv. da bakacağım, teşekürler muhammedgunay

Ghost in the Shell
  • dinoyu aldim arkadaslar ama periye tekrar tıkladıgımda görev vermiyor büyütmek icin baska birseymi yapmam lazim?

Orjinalden alıntı: muhammedgunay

Evet öncelikle merhaba arkadaşlar.
    Strider görevine lvl 35 de başlanıyor. ancak görev icabı bazı yerlerde yüksek lvl li yaratıkların yanından geçmeniz gerekecek. ama yine de "ben risklerden hoşlanırım!" diyorsanız erkenden alıp daha çok ve çabuk lvl atlattırayım diyorsanız 35de almanız en iyisi. (ben gibi )
    şimdi ilk önce girandaki pet managera gidiyoruz.

Görevi alıyoruz. Aldıktan sonra Hunter Village’a gidip “Wisman Cronos” ile konuşuyoruz. Bize 2 seçenek sunacak olan Cronos’un sunduğu seçeneklerden birincisini seçeceğiz. Bu seçenek: Regular Fairy Stone. Yine de kafanız karışmasın diye yazayım diğerinde “DELUX” yazıyor. Bunu seçmeyin. Bu seçenek için bizden isteyeceği malzemeler şunlar:
    10 Toad Lord Back Skins (Bunları “Cruma Tower’daki lopodok lopodok zıplayan kurbağalardan çıkarıyoruz.)
    10 coals (satan birini bulursanız alın, bulamazsanız “Anghell Waterfall” (umarım doğru yazmışımdır adını) daki Lizardman lardan çıkıyo. Elf Village’deki orc lardan da düşebiliyor.)
    10 charcoals (satan birini bulursanız alın, bulamazsanız “Anghell Waterfall” (umarım doğru yazmışımdır adını) daki Lizardman lardan çıkıyo)
    1 D Grade Gemstone (Magic Shop’dan alabilirsiniz)
    3 silver nugget (satan birinden alın nerden çıktığını bilmiyorum ama bana bir keresinde Ruins Of Despair’den çıktığına eminim.)

Bunları topladıktan sonra “Dion Village” a gidiyoruz. Sanırım Magic Shop’ta “Maria” adında köşede bir hatun duruyor. Bununla konuşuyoruz.

Sonra bu hatun tekrar sizi Hunters Village’daki Wisman Cronos ile konuşmaya yollayacak. Gidip konuşun. (Amma sıkıcı görev ya. )

Bu Wisman Cronos sizi Guard Byron ile konuşmaya yollayacak. Bu guard hunters village’ın kapılarından birinde. Gidip onla da konuşun.

Guard Byron sizi Enchanted Valley’deki Pixy’e benzeyen Fairy Mymyu ile konuşmaya yollayacak.

Konuştuktan sonra sizi Town Of Oren’den çıkıp Oren Castle’a giderken bu yolun yarısında solda kalan bir tepedeki Drake Kalibran ile konuşmaya gönderecek.

Sonra Kalibranla konuşuyoruz. O da size gidip Death Pass’da Road Scavenger öldürerek 20 tane yumurta toplamanız gereken görevi veriyor. Görevi aldıktan sonra gidip 20 tane yumurtayı toplayın. Yalnız 3-4 tane de bir yumurta düşüyor.

Sonra yumurtalar 20 tane olunca tekrar Drake Kalibrana gidiyorsunuz. Konuşup görevi tamamlıyorsunuz. O da size bir tane yumurta veriyor. Tekrar Fairy Mymyu ile konuşmaya yolluyor. Gidip Mymyu ile konuşuyorsunuz. Yalnız ilk seçeneği seçiyorsunuz. Böylelikle bebek bir ejderhanız oluyor. Bunu büyüterek üstüne binmek istiyorsanız Mymyu ile tekrar konuşuyorsunuz. Ancak bu sefer 2. seçeneği seçiyorsunuz. Size bir Strider’a sahip olmak istiyorsanız gerekli şeyleri istiyor. Bunların neler olduğu 2. seçeneği seçince söylüyor 3 şık halinde. Siz bunlardan 1. ve 2. şıktakileri pet managerın birinden alıp tekrar Mymyu ile konuşuyorsunuz ve o da size bir strider veriyor.
    Biraz karışık gözüküyor ama gözünüz korkmasın.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir. Resimde koyacaktım ama yapamadım. Haritada yerleri falan daha iyi belli oluyor resimlerde…
    Şimdi binin Striderınızın üstüne ve Gansh’ın dediği gibi “Şadan Goyala”

Takıldığınız yer olursa yardım etmeye çalışırım...

ARKADAŞIM bu bilgileri söylediğin için sağol bende listedeki coal ve silvır bulamamış tım

• gecen hunter villagede bi ejder gordum baya büyük ve ucuyordu bi vatandasta üzerinde oturup etrafı seyrediyordu. o ejderin bizim ufaklıkla alakası varmı? yani daha büyük bihale geliyormu varsa ohale nasıl geliyor bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartal112

gecen hunter villagede bi ejder gordum baya büyük ve ucuyordu bi vatandasta üzerinde oturup etrafı seyrediyordu. o ejderin bizim ufaklıkla alakası varmı? yani daha büyük bihale geliyormu varsa ohale nasıl geliyor bilen varmı?

evet o ejder Wyren midir nedir o asLina bakarsak Myumu ' ya gore uzerine bindigimiz Strideri lvl 70 yapip 200 kk ile kendisine goturdugumuzde bu strider wyren e donusuyo ama boyle degil sanirim suan icin sadece donate ile edinebilirsin o ejderhayı ( yani benim oynadiim serverda boyle )

• ii güzel bu yaratıgı aldımda. uzerine binemiyorum. bi 55 lvl meselesi vardı. yaratıkmı 55 lvl olacak benmi üzerine binmek icin?
  • öyle olsa keşke ya bendeki strider 70i geçti Wyren'e dönüştüreceğini bilsem 200kk feda olsun.
    keşke alliance başkanı olup kale savaşını kazanmak ya da donate dışında da buna ulaşabilme şansımız olsaydı.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.