Şimdi Ara

Stresli ve Takıntılı Bir Insanım, Mutsuzum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, çok takıntılı, en ufak şeyi kafaya takan, strese giren ve içten içe kendimi bitiren bir insanım.

Üniversite 1 ögrencisiyim mesela, alan derslerim iyi, Matematik ve Fiziğim 0. Bunlar alttan kalacak, stresi olacak, vermeye ugraşacagım vs. Şimdiden daha sirf u sebeplerden dolayi Universiteden koptum. Saldim gitti, okulu birakasim geliyor. Mutlu olamiyorum, anlik bi aman neyse bosver diyorum ama anlik oluyor sonra tekrar aklima geliyor ve dusunmeye basliyorum.

Bu tarz streslere gelemiyorum cok mutsuzum. Bu konuyu acma sebebimde biraz olsun teselliye yardima ihtiyacim var. Sizce ne yapmaliyim lutfen dalgaya almayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Üzüldüğünde derslere falan bak. Unutmak kafayı boş bırakmamak için bile olsa bak. Yoksa sıkıntın büyür.

Arkadaş ortamın varsa onlarla falan takıl. Yalnızlık da bu huyu tetikliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryuzaki Hideki

Bende de fazlasıyla olan rezalet bir huy

Üzüldüğünde derslere falan bak. Unutmak kafayı boş bırakmamak için bile olsa bak. Yoksa sıkıntın büyür.

Arkadaş ortamın varsa onlarla falan takıl. Yalnızlık da bu huyu tetikliyor.

Hocam inanin biktim artik. Insanlar ya bunun icin bu kadar dert etmeye takmaya deger mi diyor. Cunku disardan hemen anliyorlar ne kadar mutsuz birisine donustugumu en ufak birseyden. Incikden boncukdan seyleri bile o kadar buyutuyorum ki kafamda. Inanin hayatim boyunca nasil bu huy ile yasayacagim hicbir fikrim yok.

Bu durumlar da böyle,şu an bunlara çok üzülüyorsun ama sana tecrübe oluyor.Acı çeke çeke insana koymuyor artik.Ilerleyen hayatinda bu uzuldugun gunlere kahkaha atip gulersin,cunku insanin basina turlu turlu sey geliyor.Hicbir sey olmasa bile annenin babanin ölümünü göreceksin,uzun vadede kendini olum doseginde bulacaksin bunlar hayatin gercekleri.

Orijinalden alıntı: Gin And Juice

Şöyle düşün,bir adam ilk duvar yumrukladığında eli çok acır ama yumruk ata ata eli artık o kadar cok acimaz.Ya da bir boksör dayak yiye yiye artik yedigi dayaklar onun canini cok fazla yakmaz.
    Bu durumlar da böyle,şu an bunlara çok üzülüyorsun ama sana tecrübe oluyor.Acı çeke çeke insana koymuyor artik.Ilerleyen hayatinda bu uzuldugun gunlere kahkaha atip gulersin,cunku insanin basina turlu turlu sey geliyor.Hicbir sey olmasa bile annenin babanin ölümünü göreceksin,uzun vadede kendini olum doseginde bulacaksin bunlar hayatin gercekleri.

E hocam, ben bu stresleri her gun her zaman yasiyorum ve kafayi yiyecegim. Alişamadimda, cok mutsuzum.

• sen birde beni gor.aylar once soyledigim gereksiz lafi bile takinti yapiyorum.hala o sozu kafamda inceliyorum.keske soyle soylemeseydim,acaba beni oylemi taniyor diye.hayatimin en guzel yillari heba oluyor.

Orijinalden alıntı: mert_drmz

sen birde beni gor.aylar once soyledigim gereksiz lafi bile takinti yapiyorum.hala o sozu kafamda inceliyorum.keske soyle soylemeseydim,acaba beni oylemi taniyor diye.hayatimin en guzel yillari heba oluyor.

Yaşini bilmiyorum, benim 20 ama inan taa 5. 6. 7. 8. Siniftaki anlar bile aklima geliyor ulan keske surda soyle yapabilseymişim, korkmasaymisim keske bunu degistirebilseymisim gibi seyleri bile dusunup beynimi yakiyorum.

Sonumuz iyi degil, baksana.

Daha Fazla Göster
  • Bayhan - Vurdum Duymaz dinle. İşe yarıyor.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.