Şimdi Ara

Stresin Sivilcelere Etkisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet duygusal vs. yönden stresli bir döneme girmeden önce sivilcelerim rahatsız edecek şekilde belirdi o dönem atlayınca düzeldiler ve yine moralman kötü bir dönemde aynı durumla karşı karşıya kaldım . acaba stresmi dokunuyor bu duruma? (cinsel icerikli anlam ve yorumlar beklemiyorum )

• valla bende öleyim bişeye üzülürsem yada moralim bozuk olursa bazen sivilce çıkıyo bence sitresden kaynaklanıyo bazı insanlarda sitres sivilceye dönüşüyo
  • az da olsa var diye bilirim psikolojiyi kötü bir şekilde etkiliyo
  • bncede ya herşey stersle alakalı..
    bunun yanı sıra tabiki cildi temiz tutmak da grekio her zaman
    ama stres sıkıntı üzüntü gerçekten çok etkili
  • Stresle birlikte paralel olarak ortaya iğrenç bir durum bence Çıkmaza bile izleri kalıo hangi ilacı kullanırsanız kullanın.. Sıkıntılı veya üzgün olduğunuz bir an hop yeniden çıkıyorlar..
  • bende hep stresten oluyor eskiden bu kadar yoktu bu aralar cok stresliyim
  • stresinde etkisi var tabi, ama en çok artıran yağlı yiyecekler ve fast food tarzı beslenme
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alkolün boy uzamasına etkisi
    8 yıl önce açıldı
    Soğuğun vücuduma etkileri
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • var sanırım çünkü ben de sıkıntıyıa girdiğim zamanlar sivilcelerimin arttığını görüyorum... ama artık yaş 23 bende çıkmıyo hiç nerdeyse.. nadiren ..

bu arada cinsel saçmalıklara inanma alakası yok...
  • herseyi tetikliyor
  • Stres kesinlikle etken. Vücut acısını bir yerden çıkarıyor ya da tepki veriyor, böyle düşünebilirsin.

Darkchild, araya sıkıştırmak istediğin cümleyi minicik yazmak çok ince bir davranış.
  • sınav zamanı bazen yüzüle oynuyorum o zaman kabarıyo cildim
  • Demek ki ben çok stres yaşadım bu aralar tabi konudan belli oluyor zaten.
  • stres herseyi tetikler sivilceyi tetikledigi gibi kalbe zararli diyolar birak sivilceyi...
  • cekirdek daha cok sivilce yapar ama
  • ya sivilce stres yapıyor stres de sivilce yapıyor . böle geçinip gidiyorlar.

ha bu döngüyü başlatan ne derseniz bence mastürbasyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi researcher12 -- 26 Ekim 2007; 23:20:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzantirig

cekirdek daha cok sivilce yapar ama

bilmemkaç kilo çekirdek+bilmediğim miktar kola +yağlı şeyler ve sivilce çıkartan şeyler ( )
    bunları sürekli yaptım,fakat sıkıntı geçirdiğim dönemlere oranla daha az sivilce çıktı hatta hiç çıkmadı.bence stres çok önemli bi etken.hatta en önemli etken
  • ergenlik dönemlerimde stresli olduğum zamanlar çok fazla artıyordu lanet olasıca sivilceler.stresin her yanı kötü ya.
  • Kesinlikle Sivilceye Stresin Etkisi Direkt Olarak Var. Kafayı Ne Zaman Bişeye Taksam, Sürekli Sıkıntılı Bi Şekilde O Takıntıyla Uğraşsam Alın Bölgemde Az Da Olsa İzleri Olan Sivilceler Mutlaka Beliriyor. O Sıkıntılı Dönemi Geçtikten Sonra Normale Dönüyor.

Imex Sabun ve Kremide Kullanmanızı Öneririrm...
  • İlla ki olur.
  • stres etkiler tabi ki cildi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.