Şimdi Ara

STREET FIGHTER V ARCADE EDITION '16 OCAK 2018' (PLAYSTATION ANA KONU) (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.471
Cevap
25
Favori
87.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda Japonya da TOPANGA LEAGUE oynanıyor.
    SF V maçlarındak binbir türlü rezillik sonrası, aşağı yukarı bütün prolar şikayetlerini dile getirdi.
    Sonrasında TOPANGA TV açıklama yaptı, bu oyunda düzeltilmesi gereken şeyler var, bundan e-spor olmaz diye.
    Capcom apar topar bir patch duyurusu yaptı. Season 2 ile biz batırdık, ama mart ayında yayınlayacağımız yeni patch ile sıvayacağız diye.
    Normalde sezon arası balance patch olmayacaktı ama öyle sağlam batırdılar ki mecbur kaldılar.

Topanga League 6
    https://www.youtube.com/results?q=Topanga+league+6

Balance patch hakkında Vesper Arcade in duyurusu.
    https://www.youtube.com/watch?v=btP5xCAfp7A

• Adamlar ryu ve nashi nerflemeyi bırak bildiğin öldürdü kıçına da pamuğu dayadı, baktı rezil oldular acil patch duyurusu yaptılar, bunlardan adam olmaz, oyuncular ne isterse tam tersini yapıyorlar aptal herifler, daigo 0-6 ile elendi rezil ettiler adamı.

Serverlar da rezil adamı rankedde bayılttım vuracağım zaten 2.round da bitecek oyundan attı beni durup dururken ve benim lp puanım gitti şaka gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 13 Şubat 2017; 15:44:21 >

• Beyler bence hiç patchle matchle uğraşmadan 30 yıllık geçmişi olan ve dünyanın en çok oynanan oyununun hatrına bu oyunu burada sonlandırıp tamamen yeni bir Street Fighter oyunu yapsınlar , Çünki bu oyun adam olmaz ben oyunu ilk aldığım gün bu oyun olmamış dedim , oyunun mekaniği bozuk ve oyunda akıcılık yok , karakterlerin ne zaman ne yapacağı belli değil ...Full enerjiniz olsa bile bir anda gelen comebackler ile oyunu veriyorsunuz , bu crush counter olayı zaten oyunun en saçma olayı düğmeye basmaya korkar oldum , yıllardan beri süre gelen SF ruhuna aykırı olan bu oyun ADAM OLMAZ , zaten patch geldikçe daha da boka batıyor , ilk hali bile daha iyiydi @Nømad @KAKÁ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 13 Şubat 2017; 16:3:3 >

• Bırak yeni oyunu 7-8 yıl bu rezil oyunu oynayacaz mecbur daha adını bile duymadığımız ezik ezik charlar gelecek, come back olayı güzel aslında heyecan getiriyor ama üstte de arkadaşın dediği gibi zıplıyorsun adam küçük yumrukla counter yapıyor ya böyle rezil noobca bir hareket hayatımda görmedim, bi de patch ile kaldırdık demişlerdi tamamen aynı crush counter olay zaten yenilik adına yapılmış ama o da bok gibi olmuş ben de pek beğenmedim, nerde sf4 nerde sf5 çöpü...
  • SF oyunu uzun bir seridir ve devam edecektir herkesin zevki farklıdır. Bazen yeri geliyor açıyorum CPS3 yada SNES yada Genesis farketmez SF2 oynuyorum bazen de CPS3 de 3rd strike oynarım bazen turbo açarım. Beğenmediğim serileri de oldu 3D olanlar gibi ama yapımcıya da saygı ! bunca yıldır bizim için uğraşıyorlar. Değişiklik iyidir. Daigo da birinci olmasın bazen "Not: Fanıyımdır!". Bu F1 de Ferrarinin dominasyonunu ortadan kaldırmak için gibi yapılan değişikliklere benziyor ve bana da ters gelsede bazen gerekli görüyorum bu durumu.Bir bakarsınız SF VI da bu sefer sizin istediğiniz gibi olur her şey kim bilir? Başka örnek MK10 bir kaç seri öncesi çok kötüydü şimdi adamlar zirve yaptı. Onlar kötüyken SF iyi oluyordu bazen. Bu kadar dert etmeyin oyuna devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ps4_Neo -- 13 Şubat 2017; 16:16:56 >

• Otursunlar çalışsınlar, insanları dinlesinler, patch yapsınlar bi zahmet.

Dandik kostümunden, stage ine kadar DLC ile satmayı çok iyi biliyorlar. Bir kostüm 4 dolar, renkler bile paralıyken, kazandıkları para baya fazla olmuştur nede olsa babasının kredi kartını alan dolu çocuk var.
  • oyuna 1 senedir şikayetler şikayetler.. Ama nedense herkes oynamaya devam ediyor, edecekte neyse... eğer aranızda ii oynayan ben bu oyunu oynamasından keyif alıyorum diyenler var ise whats app gubumuza bekleriz.
    Not: özel mesajdan ulaşabilirsiniz konuyla ilgili
  • Oynuyor olmamız şikayet etmeyeceğımız anlamına gelmiyor.

O kadar para verdik, hakkını da istemek doğal.

Ayrıca belki insanları dinleyip şikayetleri değerlendirdiklerin de offline oynayanlar online da oynayacaktır.
  • LA ne biçim oyun !!!! İyi bir guilecı ile karşılaştım , bu nasıl saçmalık laa sonicten sonra en ufak ara yok direk sonic atıyor ve zıplayınca anında kesiyor , çok saçmalık var oyunda yaa saysam yetmez deli olacammmm yeter artık
  • Ben bu kadar gerizekali bi firma gormedim arkadas battle fight'a giriyorum odalarin ag baglanti barı gozukmuyo bide numaradan yukleniyo biraz bekleyin hesabi yapmislar.arkadas bu kafayla avrupali oyuncuya nasil hizmet vereck bunlar.gotu boklu cd project witcher 3 satislariyla yillarin capcomunu mali olarak altına aldı.ben battle fight yapmak istiyorum bana avrupali oyuncular icin filtreleme secenegi bile sunmuyosun arkadas.allahin çinlisiyle vs atiyoruz goruntu atlaya atlata gidiyo bide avantaj hep karsi tarafta anasini satayim gorunurde once ben hamle yapiyorum ama bi bakmisim yerdeyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar PC ve PS4 kullanıcılarının müxadele edeceği bir turnuva düzenliyoruz SFV de. Bilgi edinmek ve katılmak isteyenler bana mesaj atabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strikeer

Ben bu kadar gerizekali bi firma gormedim arkadas battle fight'a giriyorum odalarin ag baglanti barı gozukmuyo bide numaradan yukleniyo biraz bekleyin hesabi yapmislar.arkadas bu kafayla avrupali oyuncuya nasil hizmet vereck bunlar.gotu boklu cd project witcher 3 satislariyla yillarin capcomunu mali olarak altına aldı.ben battle fight yapmak istiyorum bana avrupali oyuncular icin filtreleme secenegi bile sunmuyosun arkadas.allahin çinlisiyle vs atiyoruz goruntu atlaya atlata gidiyo bide avantaj hep karsi tarafta anasini satayim gorunurde once ben hamle yapiyorum ama bi bakmisim yerdeyim.

Battle Lounge'da bölge seçememe olayı büyük eksiklik rakiplerin bağlantıları da görülmüyor rezalet o kısım, önce hamle yapmak önemli değil yaparsan counter yiyorsundur büyük ihtimalle.

• KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı şu ki ben olan biteni goremiyorum.darbeyi vurmusum gibi goruluyo ama baglantı sorunlarından dolayı ne sekilde yere yattıgım belli olmuyo,goruntu atlayarak geliyo.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SF4'deki birçok kaliteli oyuncunun hiçbiri SF5 oynamıyor hatırlayalım ;

• Bu yıl için beklenen karakterlerde sagat, fei-long, helen var ancak

E-honda, blanka, gouken gibi efsaneler gelse iyi olacak. Akumayı ilk başta vermeleri gerekirdi,

Bekleyip göreceğiz hangi karakter gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    Latif, Pepeday, Strider, PR Balrog, SnakeEyez gibi birçok sağlam oyuncu kayboldu gitti.
  • Oyunun almayı düşünuyordum ama o kadar çpok olumsuz şey yazılıp çiziliyor ki her seferien vazgeçiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayvanMetal

Oyunun almayı düşünuyordum ama o kadar çpok olumsuz şey yazılıp çiziliyor ki her seferien vazgeçiyorum.

Geçen indirimde 2016 season pass ile 60 tl idi.
    Ölüsü bile o parayı eder. Bu fiyatı görürsen kaçırma.
  • Bison'u Vega olarak bilen Japon oyunculara gelsin
    https://www.youtube.com/watch?v=exDTaMMXgqo
  • zepharoth kullanıcısına yanıt
    Reklam güzel ama bu daha güzel
    https://www.youtube.com/watch?v=TC-5RT3TGzQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 20 Şubat 2017; 17:26:43 >

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.