Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En sevdiğim oyun türlerinden biridir strateji. Favori oyunlarım Commandos, Age Of Empires, Stronghold ve Civilization. Ekleyebilirsin buraya da hocam. Maşallah epey fan kulübün var:)

Orjinalden alıntı: Jansay

quote:

Orjinalden alıntı: GhosTurk

jansay abi stranghold crusaderi de inbcelemk istiyorum izin var mı ???

cidden

O incelendi.(14. sayfada)

Ama sen inceleme yapmak için izin alma yahu. Yani tabii ki yapabilirsin izin almana gerek yok. Ama ilk sayfaya bakmayı ihmal etme hangi oyunların incelendiğine. Pişti olmasın sonra.

aa evet pardon görmemişim kusura bakma

• quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

En sevdiğim oyun türlerinden biridir strateji. Favori oyunlarım Commandos, Age Of Empires, Stronghold ve Civilization. Ekleyebilirsin buraya da hocam. Maşallah epey fan kulübün var:)

Hoşgeldin ekliyorum.

"Commandos (Serisi)" yazıyorum(ilk onu yazdığın için).

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • DUYURU!!!

Sevgili arkadaşlar, klupte bazı üyelerimiz yeni imzalar isteyerek klube renk katmayı teklif etti. Bu mâkul teklifi tabii ki üstlendik ve SVGA dostumuz ile kolları sıvadık.

İmzadaki bütün fikir onundur. Çaba benimdir. Emeği geçen SVGA arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum.

İşte imzamız:

Strateji Oyunu Tutkunları

Ve işte imzamızın kodu:

[image]https://store.donanimhaber.com/d1/5f/d8/d15fd8d368b939ba3c9d7a533ce63497.gif[/image] 
    [link=http://forum.donanimhaber.com/m_20035326/tm.htm]Strateji Oyunu Tutkunları[/link]

İmzanın hikayesi

İnceleme Başkanımız SVGA, bana "bilindik strateji oyunlarının kapaklarından birer harf keserek "strateji" yazısını oluşturup altına italik fan klup yazsak" demişti. Bende bir mahsur görmedim aksine çok beğendim. Oradaki harfler tanıdık oyunlardan alınmıştır(biri hariç):

Stronghold 2

Medieval II: Total War

Rise of Nations

Age of Empires III

C&C: Tiberium Sun

Empire Earth II

Jagged Alliance II

Imperial Glory

Ve sonuç olarak çok güzel birşey ortaya çıktı. Beğenmeniz ümidi ile...

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• _____________________________
    XBOX 360 NTSC-J

SOLİD SNAKE
  • Elinize sağlık güzel olmuş

Gölgeler kadar yumuşak ve hızlı olmalıyız.
  • Fatality_AN8, _HURMACI_

• Selamlar. Arkadaşlar benide ekleyin.

Orjinalden alıntı: Tom006

Selamlar. Arkadaşlar benide ekleyin.

hoşgeldin ekliyorum.

• jansay yarın turnuvayı nası yapacağız kime kim eşleşti?

Orjinalden alıntı: .:Kutikul@:.

jansay yarın turnuvayı nası yapacağız kime kim eşleşti?

Turnuvada Witch-king-05 ile sen varsın, eşleştirmek zor olacak.

Evet, eşleştirdim, kurayı çektim ve witch-king ile sen çıktın.

Yarın witch-king ile bir saat belirleştirin ve yapın maçınızı. Yıldızsız bir maç olacak(heralde yani 2 kişisiniz) ve kazanan "1. BFME II turnuvası şampiyonu" olacak.

Koşullar aynı:

Irk: Seçilebilir
    Map: High Pass
    Hazırlanma Süresi: 20dk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 7 Mart 2008; 19:21:51 >

• The Sims 2: Seasons

Evet, sims serisinin bomba bir ek paketinin inceleme yazısına hoşgeldiniz arkadaşlar. Bu seride, gerçekçiliğe büyük bir adım atacağız. Bakalım neler yapacağız?

Oyunumuzda artık mevsimler var arkadaşlar. Evet!! Artık oyunumuzu 4 mevsim oynayabiliriz. İlkbahar, yaz, sonbahar kış. Hepsi zamanı gelince etkisini gösteriyor ve bize güzel anlar yaşatıyor. Peki mevsim değişince n'oluyor??

Arkadaşlar, her mevsimin kendine has bir görünüşü ve havası var. Ayrıca simlerimizi etkiliyor da. Örnek verecek olursak: kışın simler kışlık kıyafetlerini giyip gidiyorlar, yazın fazla koşunca sıcaklıyorlar vs. vs. Sonbahar yağmurları, ilkbaharda yeşeren çiçekler, öten kuşlar ve ortalıkta narince gezen kelebekler... Ahh, içim gitti.

Simlerimize kışlık kıyafet seçiyoruz. Kalın bir kazağın üstüne bir atkı, yada bir palto. Kafasına bir bere bile geçirebiliriz. Ve dışarı çıktık.

Simler karlarla çok eğlenecekler. Kendilerine kardan adam yapabilirler, kar topu oynayabilirler veya kar meleği yapabilirler(Kar meleği; karın üstüne yatıp kollarınızı ve bacaklarınızı açıp kapadığınız zaman ortaya çıkan şekil). Bunları tabii güzel kar olunca yapıyorlar. Oyunda kar yağdıkça etraf karla serpiliyor, ve güzelce yağarsa, kar topu oynanabilecek gibi oluyor. Merak etmeyin, her sene yağıyor. Küresel ısınma filan yok bizdeki gibi. Ayrıca simleriniz özel sahalarda buz pateni yapabilir. Gerçekten ortaya güzel görüntüler çıkabiliyor. İyi de, kötü de.

Sonbaharda yağmurlar yağıyor ve şimşekler çakıyor. Simlerinizin üstüne şimşek çakabilir ve çok komik duruma düşebilirsiniz. Sim kapkara oluyor ve hijyen filan kalmıyor, ayrıca saçları dikleşiyor. Ve ilkbaharda karlar eriyince, veya yağmur yağınca etraf su birikintisiyle doluyor. Bunların üstüne çocukça basıp eğlenebiliyorlar simleriniz. Gördüğünüz gibi; her türlü şeyi yapıyorlar.

İlkbaharda da çiçekler açıyor, kelebekler ortaya çıkıyor. Kuş sesleri filan. Etraf ısınıyor. Yazın yüzmeye gidebiliyorsunuz. Ayrıca kışı aratmaması için yazında paten kayabiliyorsunuz özel sahalarda.

Veee, bununla bitti mi sanıyorsunuz? Hayır, bitmedi! Simleriniz artık bitki yetiştirebiliyorlar! Ve kendi meyva sularını kendileri hazırlayıp, organik güzel besinler yiyebiliyorlar. Toprak alıp ona gübre koyuyorsunuz ve ilk başta domates dikiyorsunuz(galiba). Sonraları bunun üzerine talent bage(open for business incelemeden hatırlayın) alınca da, her türlü bitki dikebiliyorsunuz. Ayrıca onları sulamakla kalmayıp konuşuyorsunuz. Böylece daha iyi büyüyor.

Seralar kurarak yaz-kış sebzeler yetiştirebilirsiniz. Bunları toplayabilir yada satabilirsiniz. Topladığınız zaman narenciye alıp suyunu sıkabilirsiniz. Hatta türlü türlü meyve karışımı yaparak, simlerinizi olumlu etkileyecek içecekler hazırlayabilirsiniz. Mesela; daha hızlı ödev yapma, enerji arttırma, hızlı skill puanı arttırma filan.

Ve plantsim diye bir olayımız daha var. Simleriniz çok bitkilerle filan haşır neşir olunca plantsime dönüşebiliyor. Bu tarlacılık işlerinde çok yetenekli oluyorlar ve istedikleri zaman bir plant bebek yapabiliyorlar. Ayrıca mutluluk saçıyorlar. Ama yeşil yeşil dolanıyorlar ve ihtiyaçları; su, güneş ve mutluluk(galiba). Bundan da kurtulmak için bir telefon yeterli.

Simlerinizin kendilerini geliştirip gold talent badge alabileceği yeni bir dal; balıkçılık. Simleriniz balık tutabiliyorlar. Göllerde dolanan boy boy balıkları oltalarına geçiriyorlar ve bunları çerçeveletebilirler ve yiyebilirler. Denizden botta çıkıyor bazen. Her talent badgede daha değişik avlama teknikleri uygulayabiliyorlar. Ve sonunda iyi bir balıkçı oluyorlar.

Her paketteki gibi yeni yeni objelerde bizi bekliyor. Yeni kıyafetler ve saç tipleri, kışlık elbiseler vs. vs.

Evet, yazının sonuna geldik arkadaşlar. Bu, gerçekten çok beğendiğim bir ek paket. Oyunu çok gerçekçi kılmış. Ve bence süper birşey. Kaçırmayın derim.

Kurumuş(ihtiyaçları karşılanmamış) bir plantSim

• Arkadaşlar bir kaç gün oyuna vakit ayıramayacak kadar meşgulüm zaten fazla oturamıyorum bilgisayarın başına kusura bakmayın.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • başka rakip olmadığına göre şampiyon benim yıldızımı isterim

başka rakip olmadığına göre şampiyon benim yıldızımı isterim

Bu yıldızsız bir turnuvaydı. Ayrıca katılan kimse yoksa şampiyon olamazsın çünki 1 maç bile yapmadan nereye şampiyon oluyon??

• bu oyunu daha once oynayan varmı cook eski bi oyun

7th Legion

Tür: Strateji
    Yapımcı: Epic Mega Games
    Dağıtıcı: Microprose
    Çıkış tarihi: 26/08/1997

Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.

Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiculata-

bu oyunu daha once oynayan varmı cook eski bi oyun

7th Legion

Tür: Strateji
    Yapımcı: Epic Mega Games
    Dağıtıcı: Microprose
    Çıkış tarihi: 26/08/1997

hiç duymadım.

• Çıkış tarihi: 26/08/1997 biz bu zamanlarda bilgisayar nedir bilmiyorduk bile

Orjinalden alıntı: Jansay

quote:

başka rakip olmadığına göre şampiyon benim yıldızımı isterim

Bu yıldızsız bir turnuvaydı. Ayrıca katılan kimse yoksa şampiyon olamazsın çünki 1 maç bile yapmadan nereye şampiyon oluyon??

arkadaşım burayı yöneten sensin yarışmacıyıda sen bul
    ben oyuncu arıyorum ()

• Jansay biz bi daha turnuva yapsak ya, ama adam yok dimi, o kadar age of çu var hiç biri gelmio
    bide gözüme bişi çarptı ilk sayfada, Sen Rome total war, medieval total war'ın yanına Activision yazmışsın. Total War serilerinin, Yapımcısı Creative Assembly, Yayıncısı Sega'ydı.
    Anger Management | Arrow | Breakin Bad | Chuck | Da Vinci's Demons | Death Note | Fargo | Fear The Walking Dead | Friends | Game Of Thrones | Gossip Girl | Heroes: Reborn | High Stakes Poker | House M.D. | How I Met Your Mother | Humans | Hunted | Limitless | Lost | Modern Family | Mr. Robot | New Girl | Prison Break | Shameless | South Park | Spartacus: Blood and Sand | Spartacus: Gods of the Arena | Spartacus: Vengeance | Spartacus: War of the Damned | Terminator: The Sarah Connor Chronicles | The Big Bang Theory | The Strain | The Tomorrow People | The Walking Dead | The Whispers | True Detective | Two And a Half Men | Zoo | The Lost Room | Dead Set
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.