Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (63. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Jan!ssaRy

ya beyler şu BFME muhabbetini biraz kessek ben çok sıkılıom hiç bişi bilmiom oyun daha alamadım

age of yada medieval konuşak

BFME II modundayız valla

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

quote:

ya beyler şu BFME muhabbetini biraz kessek ben çok sıkılıom hiç bişi bilmiom oyun daha alamadım

age of yada medieval konuşak

BFME II modundayız valla

he walla
    sende bul kendine bi medieval yada git mediaval topiğine

• quote:

Orjinalden alıntı: E®han

Jansay age ofda tek senle benmi kapışcaz başka katılan yokmu

yok valla

yaramazprens çarpı kaç olsun peki?

bunuda oylayalım demeyin, yapmam vallahi

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• jansay çabuk getir olm şu oyunu ben oyun oynamak istiom BFME getir bana meraktan ölüom walla neyin nesiymiş bu oyun

When The World Is Mine, Your Death Shall Be Quick And Painless!
  • quote:

jansay çabuk getir olm şu oyunu ben oyun oynamak istiom BFME getir bana meraktan ölüom walla neyin nesiymiş bu oyun

kardeş biraz oyunla alakalı konuşsan iyi olur ya yoksa topic konu dışına sürülcek..Yazdığın her 3 mesajdan 5i geyik

jansay tek x olursa güzel olur ama genede sen bilirsin ...
    Bu arada siz hiç maç yapmıyosunuz galiba hiç ss göremiyorum

Orjinalden alıntı: yaramazprens

quote:

jansay çabuk getir olm şu oyunu ben oyun oynamak istiom BFME getir bana meraktan ölüom walla neyin nesiymiş bu oyun

kardeş biraz oyunla alakalı konuşsan iyi olur ya yoksa topic konu dışına sürülcek..Yazdığın her 3 mesajdan 5i geyik

jansay tek x olursa güzel olur ama genede sen bilirsin ...
    Bu arada siz hiç maç yapmıyosunuz galiba hiç ss göremiyorum

işte bunda haklısın...

tek x iyidir o zaman. Zaten oyunda da default seçenek tek x

bu arada demin bi oyun açiyim dedim single'dan. Ama varya, hiç oynayasım gelmedi he, yani şu oyunu adam akıllı oynayamadan sıkıldım, siz düşünün gerisini

sanırım bana uygun olan oyun age of

• Ewt son yazdılklarında çok haklısın.Konuya hep aynı kişiler geliyor.110 küsür üye nerede.Ben bunun nedenlerini merak ediyorum.Ya burada ilginç birşey bulamıyorlar yada sadece üye listesinde isimleri olsun diye yazdırdılar.Bunu tartışmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: S@rKs-PoWeR

Ewt son yazdılklarında çok haklısın.Konuya hep aynı kişiler geliyor.110 küsür üye nerede.Ben bunun nedenlerini merak ediyorum.Ya burada ilginç birşey bulamıyorlar yada sadece üye listesinde isimleri olsun diye yazdırdılar.Bunu tartışmak lazım

birde bu olay her klupte. Bakıyorsun, bu böyle. Bazıları klube üye olmak için oluyor, bazılarıda hakikaten olaya gönül vermiş insanlar oluyor. Buranın 110 tane değil 10 tane filan üyesi var aslında gibi birşey oluyor

• insanların akıllarında 1 tanede olsa post kasmak var

sistemin neydi?Çünkü bu oyuna yeni başlıyorsan yüksek özellikte oynayınca grafikleri görünce birdaha bırakasın gelmiyor
    256 ekran kartı 2 gb ramle very highte kasmadan oynayabilirsin benim ram 512 1 gb daha alıp very highte oynamaya çalışcam geçen cafede oynadım oyuna olan aşkım tekrar arttı

benim sistem 896mb Ram 128'lik ekran kartı, bide laptop, o yüzden grafikler vasat bende..

Ama sorun kesinlikle bu değil. Oynamak istemiyorum yani. İçimden gelmiyor. Neden bilmiyorum. Belki yarın öbürgün oynarım, ama şimdi istemiyorum nedense..

• Peki bu diğer insanları buraya çekmek için neler yapılması gerekiyor.Onlar bu konudan neler bekliyor.Kuru kuru üye olmanın bir anlamı yok yani.

quote:

sistemin neydi?Çünkü bu oyuna yeni başlıyorsan yüksek özellikte oynayınca grafikleri görünce birdaha bırakasın gelmiyor
    256 ekran kartı 2 gb ramle very highte kasmadan oynayabilirsin benim ram 512 1 gb daha alıp very highte oynamaya çalışcam geçen cafede oynadım oyuna olan aşkım tekrar arttı

benim sistem 896mb Ram 128'lik ekran kartı, bide laptop, o yüzden grafikler vasat bende..

Ama sorun kesinlikle bu değil. Oynamak istemiyorum yani. İçimden gelmiyor. Neden bilmiyorum. Belki yarın öbürgün oynarım, ama şimdi istemiyorum nedense..

bu sorun benimde başıam geliyordu ama 3 gün geçsinde gör bakalım rüyanda bile görürsün
    bak bana hamachiye giremiyorum diye nasıl kuduruyorum

• quote:

Peki bu diğer insanları buraya çekmek için neler yapılması gerekiyor.Onlar bu konudan neler bekliyor.Kuru kuru üye olmanın bir anlamı yok yani.

onlar buraya üye olmak için üye oluyor. "Strateji Tutkunları Klubü üyesiyim" demek için, ben öyle anlıyorum yani. Veyahut üşenmekten, vakit bulamamaktan burada takılamıyor, ama strateji oyunlarını sevdiği için kendisini böyle tatmin ediyor. Tam birşey söyleyemiyorum, ama bunu bende hissedebilirim, yani oraya takılmak istemem ama bi üyelik olsun isterim. Mesela benim abim, 2 sene önce DH'ye üye olmuş, bu sene başladı kullanmaya. Üye olmak için olmuş, hani DH'de bizimde bi üyeliğimiz olsun diye. Ama hiç dokunmamış hesabına. Bak buda bir benzer olay...

• quote:

Peki bu diğer insanları buraya çekmek için neler yapılması gerekiyor.Onlar bu konudan neler bekliyor.Kuru kuru üye olmanın bir anlamı yok yani.

ya illa gelsinler diye yalvaracakmıyız gelseler ne olsak ki
    bırak ne halleri varsa görsünler

bu arada amma dertliymişiz ha

• Neydiyim arkadaşlar haklısınız.Ama okadar üye olupta hep aynı insanlar ile konuşmak sıkmıyor ama onları aramıyor değil insan.YAni daha çok oyun muhabbeti dönse şurada süper olur.Başta age of konuşuluyordu.Sonra medival muhabbeti açıldı.Şimdi lord of the rings muhabbeti açıldı.Sakın yanlış anlamyın bunlardan şikayetçi değilim ama piyasada binlerce strateji oyunu var.Buranın amacı hertürlü bilgiyi paylaşmak.Sadece üye olup kuru kuru yazılanları okumak değil bence

Arkadaşlar ben imzamdaki sistem ile nasıl oynarım.Merak ettim oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanTnçr -- 14 Şubat 2008; 20:37:01 >

quote:

quote:

bu sorun benimde başıam geliyordu ama 3 gün geçsinde gör bakalım rüyanda bile görürsün
    bak bana hamachiye giremiyorum diye nasıl kuduruyorum

hee, bende yaşadım diyosun

bakalım, nolacak görücez...

• mediumda rahat oynarsın ama high bilmem...
    yok yok ondada oynarsın yada olmadı custom yaparsın ayarları öyle deneyerek oynarsın

Arkadaşlar ben imzamdaki sistem ile nasıl oynarım.Merak ettim oyunu

sanırım normal grafik ayarlarında oynarsın

güzel bir oyun, hele ki yüzüklerin efendisi olayının hastalarının kaçırmaması gereken bir oyun...

yaramazprens s@rks-power'ın oyunu tanıması için, hem güzel bir yazı olur, BFME II'nin incelemesini yapar mısın bize?

• beyler hamachide sorun yaşayanlar için;

quote:

Orjinalden alıntı: setup.exe

Arkadaşlar burada kendi bağlantı deneyimlerimi ve kendi uyguladığım yolu yazacam. Hamachi ile bağlantıda sorun yaşayanlar bence bir denesinler. En başdan anlatıyorum karışıklık olmasın diye.

1)http://files.hamachi.cc/HamachiSetup-0.9.9.9-tr2.exe bu adresden hamachi yi indirip kuruyoruz.
    2) Başlat > Ayarlar > Ağ bağlantılarım ı açıyoruz.
    3) Burada Hamachi ve Yerel ağ bağlantısını ikisinide seçerek mause sağ tıklayıp köprüleyeceksiniz. Bu işlem 1-2 dk sürebilir internet gidebilir.
    4) Daha sonra tekrar ağ bağlantılarımdan hamachi bağlantısına sağ tıklayıp köprüden kaldır ı seç. Bu işlem gene 1-2 dk sürebilir internet gidebilir panik yapmayın
    5) Aşağıdaki fotoğrafa bakın ağ bağlantılarım görüntüsü bu gibi olmalı.
    6) Eğer sorun yoksa gene ağ bağlantılarımdan yerel ağ bağlantısına sağ tıklayıp devre dışı bırak. internet gidecek.
    7) AOE3 ü aç Multiplayer > LAN > Play > Host game ile oyun kur şu anda sağ üstköşedeki ip 5.... ile başlayan hamachi ipsi gözüküyor olmalı.
    8.) Leave Game ile oyunu iptal edip ALT+TAB yaparak windows a dönün.
    9) Devre dışı bıraktığımız yerel ağ bağlantısını devreye sokun, bekleyin biraz internet gelsin.
    10) Ben burada hamachiyi silip tekrar yükledim. sizde sorun olursa sizde tekrar yüklersiniz.
    11) Hamachi ile aşağıdaki ağ yarat veya katıl menüsünenden isterseniz kendi ağınızı oluşturun. isterseniz Ağ adı: AOE.3 şifre: 1234 (büyük küçük harflere program hassas) bu ağ a girin. Eğer bir sorun çıkmamışsa bulunduğunuz ağdaki oyuncularla sorunsuz olarak oynamanız lazım.

Bütün bu işlemler uzun gözüktüğüne bakmayın sadece 15 dakikanızı alacak ve sadece 1 kez yapacaksınız.

Alıntıdır setup.exe adlı arkiye ty
    ____________________________________________________________________________________________________________________________

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 14 Şubat 2008; 20:44:02 >

When The World Is Mine, Your Death Shall Be Quick And Painless!

• 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.