Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben niye görmedim burayı Beni de ekleyin.

Company Of Heroes- Civilization - AOE

arkadaslar sizlerden yeni tavsiyeler bekliyorum.age of 2-3,c&c generals,zero hour,bfme 2,rise of witch king,tiberium wars,kanes wrath,red alert 2-3,empire earth 3 ve starcraft2 oyunlarını oynadım arkadaslar bana söyle yeni nesil güzel grafikli oyunlar önerebilirmisiniz.yanlız total war ve company of heroes gibi oyunlar olmasın civilization gibide olmasın.sıra tabanlıda olmasın(ör disciples)söyle üs kurup saldırı üzerine olsun bide 2007 senesinden eski olmasın,grafiklerin iyi olması ilk isteğim.evet arkadaslar bekliyorum...

Cevaplarınızı bekliyorum

Orijinalden alıntı: Musluman Metalci

Ben niye görmedim burayı Beni de ekleyin.

Company Of Heroes- Civilization - AOE

Ekliyorum hoş geldin.

nomad23, belki kimsenin verecek tavsiyesi yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 17 Ocak 2013; 6:17:08 >

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • ben bir oyun buldumda nasıl birsey merak ediyorum adı Supreme Commander 2.Eğer herhangi bir arkadas bu oyunu oynamış ise beni ve diğer tüm arkadaslarımızıda bilgilendirir ise bizleri ziyadesi ile sevindirmiş olur.ve hala tavsiye bekliyorum kriterler yukarıda..
  • Arkadaslar ben şimdi Empire Earth 3 oynuyorum.Ama oyun öyle kasıyorki 10 tane adam bir araya gelse oyun çok kasıyor acaba bunun sebebi nedir bilen varsa bi söylesin ama lütfen atmasyon yapmayın sadece bilen konuşsun.Bilgisayarımdan kaynaklandığını sanmıyorum ve bilgisayarımın durumu yani sistem özellikleri gayet iyi.(crysis 2 yi yüksekte açabiliyor)
    Not: Bende XP varken yüklüyde AoE II, yeni PC aldım W7 kurdum, özelden link atabilecek var mı AoE için?
    WD Caviar Blue 500 GB GSKILL Ripjaws 4 GB CL9 1600 MHz
    The New iPad 16 GB WiFi White LG G2 16 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: BalaNari

Yaz benide.
    Favorimiz tabiki AoE II
    Warcraft III te iyidir.
    Not: Bende XP varken yüklüyde AoE II, yeni PC aldım W7 kurdum, özelden link atabilecek var mı AoE için?

Ekliyorum hoş geldin.

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • The Kings değil The Conquerors tercihim :)
  • quote:

The Kings değil The Conquerors tercihim :)

Tarlalaları otomatik olarak yeniden oluşturması gibi çok daha ekstra özellikler var kesinlikle conquerorstur olay. Şu muhteşem oyunu win8 kullandığım için oynayamıyorum.

• AoE II yi W7'de oynayan var mı? Varsa link atabilir misiniz? Satan bir yar varsa oranın adını da verebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • en kalabalık grup heralde
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

en kalabalık grup heralde

Yok; Lost grubunu geçememiştik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

quote:

Orijinalden alıntı: Karlito Yalaréz

en kalabalık grup heralde

Yok; Lost grubunu geçememiştik.

lost bitti artık devir bizim devrimiz
    Shameless/Boardwalk Empire/The Sopranos/Sons of Anarchy/The OZ/Breaking Bad/Weeds/South Park/My Name Is Earl/Vikings/Spartacus/RayDonovan/Lillyhammer/Prison Break/Family Guy/Orange is the new Black/The Simpsons/Game Of Thrones/The Wire/The Pacific/Boondocks/The Walking Dead/Jericho/The100/Low Winter Sun/Banshee/Gang Related/Dominion/Costantine/The Leftovers/Power/Hell on Wheels/Z Nation/True Detective/DeadWood/Gotham

TÜRKÜM,TÜRKÇÜYÜM,ATATÜRKÇÜYÜM
  • Tekrarlıyorum Windows 7'de AoE II oynayan var mı?

Edit. İnternette AoE II The Conq. buldum (fulloyun) onu indirmeden önce Age of Kings'i indirmem lazım mı? Bilen vardır diye soruyorum.

Edit 2. fulloyun için değişik program indirmek lazım olduğu için vazgeçtim, satan bildiğiniz yer var mı şuan tüm varlığımla AoE oynamak istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BalaNari -- 28 Ocak 2013; 12:28:45 >
  • Babam oynuyordu geçen; gerçi müzik bir süre sonra duruyor falan; ama o sorunların en küçüğü. Kurmak mesele değil; ondan sonra yapman gerekenler var çünkü oyun açılınca renkler bir acayip oluyor. "Mars sorunu" diyorlar ona internette; etraf Mars gibi gözüküyor çünkü. Kulübümüzün ilk sayfasında "AGE OF EMPIRES II: THE CONQUERORS RENK PROBLEMİ ÇÖZÜMÜ" başlığına gelirsen ne yapman gerektiği orada yazılı.

Age of'un orijinali 10 liramıydı neydi; mavi shop'tan almıştım seneler önce. Ama raflardan kalkmış sanırım; malum eski oyun. Bir de CD-romum kötü diye midir bilmiyorum ama CD'yi takmadan oynayamıyordum ve taktığımda da çalışmıyordu; orijinalinden kurup ilaç uygulamak zorunda kalmıştım. Arşivlemek filan istiyorsan ancak orijinalini al yani.

• quote:

Tekrarlıyorum Windows 7'de AoE II oynayan var mı?

Edit. İnternette AoE II The Conq. buldum (fulloyun) onu indirmeden önce Age of Kings'i indirmem lazım mı? Bilen vardır diye soruyorum.

Edit 2. fulloyun için değişik program indirmek lazım olduğu için vazgeçtim, satan bildiğiniz yer var mı şuan tüm varlığımla AoE oynamak istiyorum :)

yaz beni de

dostum windows 7 de aoe II oynadım evet hala oynarım.
    öncelikle the qonquer (yanlış yazmış olabilirm.) eklenti paketi diye biliyorum. age of kings kurulu bilgisayara the conq. kurulur. öyle çalışır... yani age of king oyunun kendisi, conq. ise eklenti paketi sadece

• Ekliyorum hoş geldin.

• Ekle benide dostum ilk bilgisayarıma yüklediğim oyun age of empire ve devamındada hep diğer strateji oyunları vardı.Ama hiç biri aoe yerini alamadı.Aoe forever.
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.