Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jansay

quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Beyler beni de ekleyin.

Crusader kings 2 oynuyorum bu aralar ama baya zorlanıyorum. Total War serilerine ya da başka stratejilere benzemiyor ne yazık ki. Sırbistanla oynuyorum ama benim vassallar pek bi başına buyruk. Osmanlı gibi tek başıma iktidar olmak için kanunu mutlak monarşi yapmam gerekiyor aam nasıl yapacağım bilmiyorum. Bulgar krallıgı da olmasa tarihten silineceğim resmen

Ekliyorum hoş geldin.

Kolay gelsin ne diyeyim.

Sağolasın

''Umuyorum ki beni hatırlarsınız. Eniştenizi yakından tanıdığım gibi kız kardeşinizi de iyi tanırdım ve en az sizin kadar ben de onların yasını tutmaktayım. Ancak söylenildiği gibi ölmüş değilim, tıpkı sizin yiğeniniz gibi. Hayatta kalmasını sağlamak için onu gizlemiştik lakin gizlenme dönemimiz sona erdi. Ejder, hakkı olan taht ve babası ile annesinin intikamı için Westeros'a geri döndü. Kardeşinizin hatrına yüzümüzü size döndük. Bizi yalnız bırakmayın..''
    Sör Uzun Duncan ile Egg'in Westeros'taki maceralarını okumak istiyorsan TIKLA.

• Grand Strategy ve Tactic Strategy severim. Beni de ekle.

Orijinalden alıntı: mindlesszombie

Grand Strategy ve Tactic Strategy severim. Beni de ekle.

Ekliyorum hoş geldin.

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • quote:

Orijinalden alıntı: mindlesszombie

Grand Strategy ve Tactic Strategy severim. Beni de ekle.

Hoşgeldin Mindless.

Orijinalden alıntı: vatansagolsun1996

Age of Empires Serisi eklermisin

Tabii ki; hoş geldin.

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • Warcraft III (Blizzard Entertainment) tercihimdir ekleyebilirsin :)
    İntel i7 6700k,MSI Z170A PRO GAMING CARBON,CORSAIR 2X8 gb DDR4 , 2Tb samsung HDD, 500GB SAMSUNG EVO 850 M.2.SATA,SAPPHİRE RX480 8GB ,LG 4K 27 , Cooler Master COSMOS S,Logitech Z5500-MX5500,G13, STEELSERİES H WİRELESS
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordaxe

Warcraft III (Blizzard Entertainment) tercihimdir ekleyebilirsin :)

Hoş geldin.

• Bu Rome Total War 2 ne zaman çıkıcak?
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • aoe 2 aom+titan,ra1,ra2 ekler misin

• Aoe 2 profuyum. Eklersiniz

• Merhabalar

Bende Civ serisi hastasıyımdır. Beni de ekleyin

Bu arada geçenler de bir konu açıldı bir oyun hakkında, Osmanlıyı ve dünyayı yönetin diye , hatta biri sikkimin hindistan hayli diye bir öykü yazmıştı, o oyunu arıyorum adını unuttum

edit: Buldum Victoria 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guthrath -- 21 Kasım 2012; 14:34:40 >

• 2 kişi oynayabileceğimiz. Birbirimizle veya online oynayabileceğimiz AGEOF, REDALERT değilde farklı ilginç bizi saatlerce pcye bağlayacak kafa patlatmamızı sağlayacak bir oyun arıyorum. Madem böyle bir kuruluş var fikir verirsiniz diye düşündüm :) .
  • bendide ekle medieval 2...cok sarmıştı oyun. bu arada strateji başka tavsiyesi olan arkadaşlardan tavsiye alabilir miyim?(genelde medieval 2 de ticaret zor gelıyodu pek ticaretle uğraşmayı sevmıyorum...)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.