Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 669-emredel1905 i talk2myhand olarak değiştirebilirmisin
  • Assassinate, multiplayer sorunları olmasa Civilization V'i önerirdim. Olmadı paradox oyunlarını deneyin (Europa Universalis 3, Hearts of Iron, Crusader Kings). ua_sinan83 ve Fornicras, siz de bunları deneyebilirsiniz; belki seversiniz.

Alexander Alekhine ve ua_sinan83; ekliyorum hoş geldiniz. Talk2MyHand, hemen değiştiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 24 Kasım 2012; 18:31:34 >

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • @Fornicras

Denemediysen Company of Heroes. Cossacks back to war da çok güzeldir. bilmiyorsundur belki cünkü pek ünlü bi oyun degil. diger soyleyeceklerimi biliyorsundur zaten :)
    Seyahatin önündeki en büyük engel, kapının eşiğidir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16Kırmızı

arkadaşlar konsolda oynanabilecek en güzel strateji oyunu hangisidir sizce?

Sims.

Güldüğüme bakma ciddiyim: o da bir çeşit strateji oyunu sonuçta; ufak çapta halk idaresi. Ama burada asıl söylemek istediğim şey konsolda strateji oyunun pek olmadığıdır.

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

quote:

Orijinalden alıntı: 16Kırmızı

arkadaşlar konsolda oynanabilecek en güzel strateji oyunu hangisidir sizce?

Sims.

Güldüğüme bakma ciddiyim: o da bir çeşit strateji oyunu sonuçta; ufak çapta halk idaresi. Ama burada asıl söylemek istediğim şey konsolda strateji oyunun pek olmadığıdır.

evt konsollarda oynanmıyor. ama en azından çıkan oyunlardan hangisi daha iyidir..

• Ekle dostum.Heart Of İron serisi.

Edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l053r -- 27 Kasım 2012; 20:40:52 >

company of heroes te 2. dünya savasını konu alıyor. almanlar ile amerikanların savasını. normandiya cıkarmasını falan koymamıslar, bilmiyorum ama oyun cok güzel ve o savası konu alıyor iste :D

Orijinalden alıntı: Furkan-37

erwin rommel, olur mu :D baksana:
    7.Company of Heroes (Serisi): 30

company of heroes te 2. dünya savasını konu alıyor. almanlar ile amerikanların savasını. normandiya cıkarmasını falan koymamıslar, bilmiyorum ama oyun cok güzel ve o savası konu alıyor iste :D

Listeye mobilden bakmıştım görmemişim büyük çoğunluğu.
  • quote:

COH'ta Normandiya çıkartması var, hatta ilk bölüm olması lazım. Yanlış hatırlamıyorsam tabi.
    Bu arada tavsiyeler için sağolun, Europa Universalis 3 ve Hearts of Iron'a bakarım. Cossacks Back to War'da yanlış hatırlamıyorsam Medieval II gibi bir oyundu. Bende size bir strateji öneriyim, aslında çok hoş bir şey RUSE'a benziyor ama daha detaylı fazla kurcalayamadım ama öğrenmeye çalışıyorum ismi: Wargame European Escalation.
    cossacks medieval gibi degil. :) age of empires, rise of nations gibi bir oyun. kolay oynanısı var. güzel bisey ya. basit yani. aslında pek taktik uygulanmıyor, ekonomiyi kurduktan sonra zaten yüzlerce asker cıkartabilirsin, sonrasında askeri cok olan kazanır :) tabii toplarla falan büyük bir orduyu bi anda telef edebilrsin :) yada ne bileyim kıyıya çekip gemiyle vurmak. güzeldir. boyutu da cok kücük zaten. istersen ben yardımcı olurum oynarsan. online bile oynayabiliriz gamerangerden. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkan-37 -- 27 Kasım 2012; 21:46:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

quote:

COH'ta Normandiya çıkartması var, hatta ilk bölüm olması lazım. Yanlış hatırlamıyorsam tabi.
    Bu arada tavsiyeler için sağolun, Europa Universalis 3 ve Hearts of Iron'a bakarım. Cossacks Back to War'da yanlış hatırlamıyorsam Medieval II gibi bir oyundu. Bende size bir strateji öneriyim, aslında çok hoş bir şey RUSE'a benziyor ama daha detaylı fazla kurcalayamadım ama öğrenmeye çalışıyorum ismi: Wargame European Escalation.

Heart of Iron 3 Their Finest Hour'da Almanları durdurmak imkansıza yakın. Askeri teknolojik ve subay kalitesi açısından mükemmele yakınlar. Fransa-Belçika-Hollanda-Polonya-Yugoslavya olma derim yoksa bir anda dalıyorlar ve işgal ediyorlar hemen. En ideal devlet Almanya . (Askeri güç ve teknolojik açıdan) Birde küçük devletler yerine Almanya-SSCB-ABD arasında başla oyuna . (ABD ile başlarsan Almanya "Belçika-Hollanda-Lüxenburg-Danimarka-Norveç-SSCB-Polonya" yı %95 eze eze işgal edecek. Bazı oyunlarda İngiliz ana karasındada çıkartma var . Ne diyelim kolay gelsin sana Almanya olursan her taraf düşman + isyanlar bol , müttefik veya komünist olursanda Almanlar hazırda bekliyor işgal için. )

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Ekle dostum.Heart Of İron serisi.

Edit.

Ekliyorum hoş geldin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

Ekle dostum.Heart Of İron serisi.

Edit.

Ekliyorum hoş geldin.

Hoşbulduk. Heart of Iron 3 ve HoI Their Finest Hour ile ilgili soru soranlara geri dönüş yaparım. (4 günlük ban gelecek ne zaman biterse . ) HoI tarzı oyunları oynayan artar bayağı şu East vs West çıkınca. (Soğuk savaş ile ilgili bayağı kapsamlı. 1946-1991 arası. ) Senaryo olarak "Arap-İsrail savaşı , Vietnam Savaşı , Kore Savaşı , Afganistan Savaşı , Irak Savaşı . Ayrıca 1946-1991 arası direk oynanıyor. Türkiye ile ilgili Kıbrıs olayı oyunda ekli. Kısaca bayağı kapsamlı gelecek. (%90 böyle hatırlıyorum)

• benide kat dostum Victoria 2

Orijinalden alıntı: yakuza33

benide kat dostum Victoria 2

Hoş geldin.

• Üye olucam favori strateji oyunum C&C Red Alert 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roronoa.Zoro

Üye olucam favori strateji oyunum C&C Red Alert 2

Hemen ekliyorum; hoş geldin.

• 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.