Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Generals'de akarım her türlü

Orijinalden alıntı: Think Again

Hocam ekle benide

Generals'de akarım her türlü

Ekliyorum hoş geldin.

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • Benide ekleyin.

Age Of Empires ve Total War.

Strateji oyunlarında daha yeniyim.Bu aralar başladım ve hastası old
    um.
  • Bu aralar arkadaş ile Generals'e sardık, internet üzerinden kapışıyoruz
    Egemenlik ve saltanat hiç kimse tarafından hiç kimseye, ilim icabıdır diye; görüşme ile, münakaşa ile verilmez. Egemenlik, saltanat kuvvetle, kudretle ve zorla alınır. Osmanoğulları, zorla Türk milleti'nin egemenlik ve saltanatına el koymuşlardı; bu musallat olmalarını altı asırdan beri devam ettirmişlerdi. Şimdi de, Türk Milleti bu mütecavizlerin hadlerini ihtar ederek, egemenlik ve saltanatını, isyan ederek kendi eline açıkça almış bulunuyor. Bu bir olupbittidir. Söz konusu olan; millete saltanatını, egemenliğini bırakacak mıyız, bırakmıyacak mıyız? Meselesi değildir. Mesele zaten olupbitti haline gelmiş bir hakikati ifadeden ibarettir. Bu, mutlaka olacaktır. Burada toplananlar, Meclis ve herkes meseleyi tabiî görürse, fikrimce uygun olur. Aksi takdirde, yine gerçek gerektiği şekilde ifade olunacaktır. Fakat ihtimal bazı kafalar kesilecektir. 1922 (Nutuk II, S. 691)
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.l.p.r

Benide ekleyin.

Age Of Empires ve Total War.

Strateji oyunlarında daha yeniyim.Bu aralar başladım ve hastası old
    um.

Ekliyorum hoş geldin.

Hayalbaz93, oyunun orijinal yapımcı firması dağıldı; Eidos'un da sükse yapmış başka oyunları var; sanırım onlara gölge olmasın diye bilerek çıkarmıyorlar. Aynı şeyi Microsoft Age of Empires serisi için yapıyor. Heriflerin işleri güçleri para olduğu için en çok parayı nereden kazanabilirim şeklinde düşünüyorlar.

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• Age of serisi hastasıyım dostlar

#formalarimiztertemiz

TRABZONSPOR

• Benide ekleyin en çok total war serisini severim

• Selam arkadaşlar eski bir strateji oyununu arıyorum. Hatırladığım şeyler:
    - İnsanlar vs Uzaylılar kapışıyordu
    - İnsanlarda puro içen bir general vardı ve tecrübesi artınca yeni adamlar indirebiliyordu.
    - Sanırsam level dergisi cdsini vermişti

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

ekle benide Age Of Empires II: The Conquerors

Ekliyorum, hoş geldin.

Nickin çok güzelmiş bu arada; manası nedir?

• Beni de ekle, Civilization V ve Total War SHOGUN 2. (Strateji severlerden bilmeyenler için yarın amazon 2K Strategy Pack indiirmi yapacak, Civi V, Civi IV ve Stronghold Collection hepsi birlikte 19,99$! Bunu da bugün söylediğim 3.yer ama olsun ya duysun herkes )

Orijinalden alıntı: mertgunes10

Beni de ekle, Civilization V ve Total War SHOGUN 2. (Strateji severlerden bilmeyenler için yarın amazon 2K Strategy Pack indiirmi yapacak, Civi V, Civi IV ve Stronghold Collection hepsi birlikte 19,99$! Bunu da bugün söylediğim 3.yer ama olsun ya duysun herkes )

Ekliyorum hoş geldin.

Duyuru için de teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

quote:

Orijinalden alıntı: mertgunes10

Beni de ekle, Civilization V ve Total War SHOGUN 2. (Strateji severlerden bilmeyenler için yarın amazon 2K Strategy Pack indiirmi yapacak, Civi V, Civi IV ve Stronghold Collection hepsi birlikte 19,99$! Bunu da bugün söylediğim 3.yer ama olsun ya duysun herkes )

Ekliyorum hoş geldin.

Duyuru için de teşekkürler.

İndiirm başlamış bile linki burada
    www.amazon.com
    Amazon.com: JOVERS Earbuds,3.5mm Microphone Earphones Stereo Headphones Noise Isolating Headset Fit Compatible with Earbud Xs/XR/Earbud 7/7 Plus Earbud 8/8Plus Earphones: Video Games
    http://www.amazon.com/2K-Games-40897rategy-Pack3-Strategy/dp/B006OF1BCG/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1341137827&sr=1-1&keywords=2K+Strategy+Pack
    (14 Hazirana kadar)

• quote:

Orijinalden alıntı: Jansay

quote:

Orijinalden alıntı: Patria o Muerte

ekle benide Age Of Empires II: The Conquerors

Ekliyorum, hoş geldin.

Nickin çok güzelmiş bu arada; manası nedir?

hos bulduk nickin manasi : ya istiklal ya ölüm

• Beyler aral gamede empire total war ve napoleon birlikte 40 lira (ikisindede tüm Ek paketleri ve dlcleriyle birlikte) shogun 2 total war da tek basına 40 lira hangisini alayım kararsızım yardımm edin lütfen bu arada beni de ekle total war serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Trsnaqe -- 3 Temmuz 2012; 20:35:41 >

Orijinalden alıntı: meteora111

Beyler aral gamede empire total war ve napoleon birlikte 40 lira (ikisindede tüm Ek paketleri ve dlcleriyle birlikte) shogun 2 total war da tek basına 40 lira hangisini alayım kararsızım yardımm edin lütfen bu arada beni de ekle total war serisi

Ekliyorum hoş geldin.

Valla bende Napoleon: Total War olmasaydı herhalde ilkini alırdım; çünkü içinde daha çok oyun var. Ama Shogun'cuysan onu al derim; sana kalmış yani.

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.