Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet, stateji oyunu tanıtımlarımıza tam gaz devam ediyoruz. Sıradaki oyunumuz, Age of Empires III'ün 1. ek paketi olan: The Warchiefs.
    .:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!)

Evet, arkadaşlar, ensemble studios gene harikalar yapmış(Merak
    etmeyin teşekkür etmiycem burdan) Şimdi de, warchiefs ek paketiyle karşımızda.

Oyunumuzda öncelikle, 3 yeni millet, yeni kartlar ve askerler dahil oluyor! İlk önce milletlere değineceğim.Oyunumuzda yeni 3 millet, kızılderili kabilelerinden. Siyu(Siuox), Iroquois ve Aztec(Aztek). Bunlarla oynayabileceğiz artık. Tabi bunların kendine has homecity'side var. Ama azteklerin bildiğimiz şehir var. Yani binalar, filan. Siyu ve iroq(kısaltacağım) daha mütevazi. Hatta kart alacağınız bir kurum bile yok. İnsan var yerine. Savaş reisi, kabile reisi filan. 2-3 tane çadır. Neyse görüntüye takılmayalım.Oyunda sevdiğim bir özellik var. Yeni bir kart. Arkadaşlar öncelikle diyeceğim, yeni kartlar bütün devletler için var. Herneyse, Türk'lerin kart koleksiyonunda, oyun boyunca duran bir balon var. İstediğiniz kadar gezdirebilirsiniz. Ama 3. çağdamıydı 4. müydü, gereksiz bir çağdı. O yüzden çok işe yaramıyor ama iyidir. (Yani ben o çağa gelene kadar explorer işi hallediyor) Bunun dışındada yeni kartlar var...

Oyundaki yeni milletlerde yeni bir özellik var. Bir kaynakta diyebiliriz. Oyunda, köylülerimizi ateşin etrafında dans ettirebiliyoruz. Ve bize bazı getirileri oluyor. Her kabilede farklı avantajlar var. Örneğin siyularda: din adamı çıkartıyoruz, askerlerimize damage bonusu sağlayabiliyoruz, vs. Bu özellik bir kaynak gibi. Orayada köylü ayırmamız lazım. Bir oyunda sadece 1 tane yapabiliyoruz ve en fazla 20 köylü koyabiliyoruz. Ben Siyuları oynarken hep "Dog Soldier" çıkartıyordum. O kabilenin en iyi askeri diye okumuştum.

Oyunumuzun campaingi ise malum. Amerikanların kızılderilileri kıt'adan kovması. Ama kovma kısmını oynamıyoruz. Littlebighorn savaşına kadar oynuyoruz. Hani şu general Custer'ın afaroz olduğu savaş. Oyunda en sevdiğim kısmın, normal milletlerin "aaaaaa" diyerek saldırdığı gibi, kızılderililerinde "lalalalalala" diye saldırmaları. Hani bilirsiniz onların saldırma şeklini, tam anlatamadım burada. Orda ben farklı duygular hissettim işte. Bide Türk'leri "Alaalalalalala" diye saldırtsaydı süper olurdu. Ama değil

Evet, bir tanıtımın sonuna geldik. Bu oyunu almalı mısınız? Tabii ki. Beyler Age Of'un her versiyonunu almalısınız. Çok kaliteli hepsi Yani şimdi C&C'cileri rencide etmek istemiyorum ama gerçek bu kardeşim

(((Şaka yapıyorum)))

Oyunun içinden bir görüntü

Aztec kabilesinin homecity'si

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• @Jansay benide eklermisin kardeşim, Şu an en sevdiğim Medieval serisi ama diyer türleride oynarım ayrım yapmam yani

Medieval II: Total War

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çöl Gezer -- 21 Ocak 2008; 11:40:14 >

Gölgeler kadar yumuşak ve hızlı olmalıyız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

@Jansay benide eklermisin kardeşim, Şu an en sevdiğim Medieval serisi ama diyer türleride oynarım ayrım yapmam yani

ovv hoşgeldin kardeşim eklemez miyim

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

quote:

Orjinalden alıntı: _HURMACI_

@Jansay benide eklermisin kardeşim, Şu an en sevdiğim Medieval serisi ama diyer türleride oynarım ayrım yapmam yani

ovv hoşgeldin kardeşim eklemez miyim

Teşekkürler

Gölgeler kadar yumuşak ve hızlı olmalıyız.

• Age 2

benide ekleyin...

Orjinalden alıntı: blue night

Age 2

benide ekleyin...

Tamamdır hoşgeldin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 21 Ocak 2008; 12:29:44 >

• hani turnuvanız ne zaman başlayacak.Geyik almış yürümüş.Böyle turnuva mı olur yahu

Orjinalden alıntı: rachadell

hani turnuvanız ne zaman başlayacak.Geyik almış yürümüş.Böyle turnuva mı olur yahu

kardeşim katılım yokki

Rome Total War'dan sen varsın bide Age oftan biri var. Kimi kimlen maç yaptıralım!?!?!

Daha turnuvalara çok var gibi gözüküyor. Çünki katılım yok, yani suçlama bizi

• quote:

AGE OF EMPIRES III: THE WARCHIEFS
    Evet, stateji oyunu tanıtımlarımıza tam gaz devam ediyoruz. Sıradaki oyunumuz, Age of Empires III'ün 1. ek paketi olan: The Warchiefs.

Evet, arkadaşlar, ensemble studios gene harikalar yapmış(Merak
    etmeyin teşekkür etmiycem burdan) Şimdi de, warchiefs ek paketiyle karşımızda.

Oyunumuzda öncelikle, 3 yeni millet, yeni kartlar ve askerler dahil oluyor! İlk önce milletlere değineceğim.Oyunumuzda yeni 3 millet, kızılderili kabilelerinden. Siyu(Siuox), Iroquois ve Aztec(Aztek). Bunlarla oynayabileceğiz artık. Tabi bunların kendine has homecity'side var. Ama azteklerin bildiğimiz şehir var. Yani binalar, filan. Siyu ve iroq(kısaltacağım) daha mütevazi. Hatta kart alacağınız bir kurum bile yok. İnsan var yerine. Savaş reisi, kabile reisi filan. 2-3 tane çadır. Neyse görüntüye takılmayalım.Oyunda sevdiğim bir özellik var. Yeni bir kart. Arkadaşlar öncelikle diyeceğim, yeni kartlar bütün devletler için var. Herneyse, Türk'lerin kart koleksiyonunda, oyun boyunca duran bir balon var. İstediğiniz kadar gezdirebilirsiniz. Ama 3. çağdamıydı 4. müydü, gereksiz bir çağdı. O yüzden çok işe yaramıyor ama iyidir. (Yani ben o çağa gelene kadar explorer işi hallediyor) Bunun dışındada yeni kartlar var...

Oyundaki yeni milletlerde yeni bir özellik var. Bir kaynakta diyebiliriz. Oyunda, köylülerimizi ateşin etrafında dans ettirebiliyoruz. Ve bize bazı getirileri oluyor. Her kabilede farklı avantajlar var. Örneğin siyularda: din adamı çıkartıyoruz, askerlerimize damage bonusu sağlayabiliyoruz, vs. Bu özellik bir kaynak gibi. Orayada köylü ayırmamız lazım. Bir oyunda sadece 1 tane yapabiliyoruz ve en fazla 20 köylü koyabiliyoruz. Ben Siyuları oynarken hep "Dog Soldier" çıkartıyordum. O kabilenin en iyi askeri diye okumuştum.

Oyunumuzun campaingi ise malum. Amerikanların kızılderilileri kıt'adan kovması. Ama kovma kısmını oynamıyoruz. Littlebighorn savaşına kadar oynuyoruz. Hani şu general Custer'ın afaroz olduğu savaş. Oyunda en sevdiğim kısmın, normal milletlerin "aaaaaa" diyerek saldırdığı gibi, kızılderililerinde "lalalalalala" diye saldırmaları. Hani bilirsiniz onların saldırma şeklini, tam anlatamadım burada. Orda ben farklı duygular hissettim işte. Bide Türk'leri "Alaalalalalala" diye saldırtsaydı süper olurdu. Ama değil

Evet, bir tanıtımın sonuna geldik. Bu oyunu almalı mısınız? Tabii ki. Beyler Age Of'un her versiyonunu almalısınız. Çok kaliteli hepsi Yani şimdi C&C'cileri rencide etmek istemiyorum ama gerçek bu kardeşim

(((Şaka yapıyorum)))

Oyunun içinden bir görüntü

Aztec kabilesinin homecity'si

Oyununun demosunu oynadım age of empires 3 teki kabileleri bir manada yeni bir ülke haline getirmişler askerler falan aslında hep vardı age of empires 3 te yinede güzel .

Age of empires 2 the conquerers ek paketini bulamadım yardım edecek ?

• Age of empire 1 de Türkler vardı yanılmıyorsam , diğer serilerinde var mı

Orjinalden alıntı: AliAtaBakmaÇünküAt..

Age of empire 1 de Türkler vardı yanılmıyorsam , diğer serilerinde var mı

ayıpsın, her serisinde Türk'ler var

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: exper19

beni de yaz age of empires3

ekliyorum hoşgeldin

ovv age of aldı başını gidiyor bi arkadaşımız "C&C işi götürür" demişti ama hiç öyle gözükmüyor

teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

beni de yaz age of empires3

ekliyorum hoşgeldin

ovv age of aldı başını gidiyor bi arkadaşımız "C&C işi götürür" demişti ama hiç öyle gözükmüyor

teşekkürler

Age of 3 rocks on

• quote:

quote:

Age of empire 1 de Türkler vardı yanılmıyorsam , diğer serilerinde var mı

ayıpsın, her serisinde Türk'ler var

Bu arada EE 1 de Osmanlı İmp. seçmek için ne yapıyorduk ?

Uzun zaman oldu , oynamayalı . Unutmuşum

• kardeş bende bulamamıştım onu yaa
    hiç bi fikrim yok
    ülke seçimi olmayadabilir

Orjinalden alıntı: crazy_19

kardeş bende bulamamıştım onu yaa
    hiç bi fikrim yok

var var iyi hatırlıyorum

hiç bi fikrim yok

Resimdeki gibi olsun seçenekler

Use Custom Civs kapalı olsun

Ek bilgi : Cheat Code seçili yapın. oyuna girin . Enter e basın ve my name is methos yazın . Bütün kaynaklar 100.000 Harita açık. Hızlı inşaat ve seri üretim Alın karşınıza 6-7 tane Hard Kapışın, manyak sardığını farkedeceksiniz.

Hilesiz bu oyun sarmıyor beni . Çok emek istiyor Hile yap , savaş

• quote:

quote:

hiç bi fikrim yok

Resimdeki gibi olsun seçenekler

Use Custom Civs kapalı olsun

Ek bilgi : Cheat Code seçili yapın. oyuna girin . Enter e basın ve my name is methos yazın . Bütün kaynaklar 100.000 Harita açık. Hızlı inşaat ve seri üretim Alın karşınıza 6-7 tane Hard Kapışın, manyak sardığını farkedeceksiniz.

Hilesiz bu oyun sarmıyor beni . Çok emek istiyor Hile yap , savaş

Diğer oyunlar hilesiz olurda bu oyun hilesiz olmaz 2 saatte 1 bina yapamıolar ya

• beyler no cheat

crazy_19 senle müsait bi zamanda Age of III: Asian Dynasties oynamak istiyorum yaa, gel ikimiz ingiliz fransızları bi afaroz edek

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.