Şimdi Ara

.:Strateji Oyunu Tutkunları:. (978 ÜYE!!!!!!!) (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.540
Cevap
26
Favori
311.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Black_Necro

quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

DUYURU!!!

Arkadaşlar, oyun tanıtımlarını hızlandırmak için, yarışma düzenliyorum. 1 haftada en çok kim oyun tanıtırsa ona bir ödül var!!!!

Ödül olarak kazananın ilk sayfada "şerefli üye" diye yazmayı düşünüyorum. Ama sizede sormayı düşündüm. Siz ne düşünüyorsunuz?

NoT: İnşallah buda turnuva gibi önemsiz kalmaz

şerefli üye ifadesini değiştirelim diğerleri şerefsiz mi oluyor saçma bi ifade olmuş

yok canıım tabii ki öyle değil dostum

Yani o şerefli üye, diğerleri normal üye. Oda benim aklıma geldi

tamam işte sizden öneri bekliyorum. Benim fikrim bu, siz ne düşünüyorsunuz?

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• Bence olurda benim fikrime tık yok.
    Bazı stratejilerin demolarını koyalım dedim benden başka yapan yok

beni de ekle

haklısın yahu demo koyak biraz

@AliAtaBakmaÇünküAt..

hoşgeldin kardeşim

"Empire Earth (Serisi)" yazıyorum

İlk E.E.'cisin seni kutlarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jansay -- 20 Ocak 2008; 11:38:04 >

Eğer bir kurbağa hemencecik yakışıklı bir prense dönüşürse, bu peri masalıdır. Eğer bir kurbağa yavaşça yakışıklı bir prense dönüşürse, bu modern bilimdir. -Kent Hovind

• bende üye olmak istiyorum. strateji oyunda ayrım yapmam. hepsini oynarım. zaten pc artık fps leri kaldırmıyor. stratejide kalmak zorundayım:D
    favorilerim:
    medieval 1 ve 2 (kingdoms ı hala oynayamadım :( )
    C&C serisi (Generals i sevmedim bi. birde ilk oyunlarını çok oynayamadım)
    Age of Empires 2 (yeni yeni 3 oynuyorum)
    Stronghold (özellikle Crusader)
  • quote:

@Elem_Kelem

arkadaşım sen turnuvayada mı kaydolmak istiyordun? Ben anlamamışım çok pardon. Yazıcam sen kategöri söyleyince(C&C yok ne yazıkki)

@S@rKs PoWeR

Benim sorun ekran kartıyla ilgili. Bide laptop var bende, değiştirememde

İlgilendiğin için sağol

@Ultimir gene patlatmışın bombayı tebrikler

yalnız ben çok kaba ve sinirliyim (çok çalışmamdan mı acaba :P) yani ne bilim, dostluk ve dayanışma çerçevesinde olsam?

Bide, başkalarınıda kullan istersen. S@rKs PoWeR, Crazy_19''ıda filan kat, güzel olur (tabi önce kendileriine bi sormamız gerek)

@diabolik191

Hoşgeldin

Age oftada aslında "adam-bas-yolla"'dan fazlası var. Babam mesela, şehir planlaması filanda yapıyor(oda oynar)

Evlerin nasıl dizileceğini, yok ormanın yanında bi ev, marketin yanında birkaç tane filan, ama evleri stratejik kurmak daha iyi. Yani haritayı aydınlatıp, düşman geldiğinde onu daha önceden görecek şekilde kurmayı yeğliyorum

@crazy_19

Emule gibi programlardan bulunabilir belki. Yada google var direk bak işte ondan

Yok ben turnuvaya kaydolmak için değil ben turnuvada yokum ama başarılar dedim sonra sen yanlış anladın sonra ben yanlış söylefim sonra öyle şeyoldu... Ben turnuvaya katılmıyorum katılanlara başarılar diliyorum ayrıca Klüptede varım...

• quote:

Orjinalden alıntı: hksdejavu

bende üye olmak istiyorum. strateji oyunda ayrım yapmam. hepsini oynarım. zaten pc artık fps leri kaldırmıyor. stratejide kalmak zorundayım:D
    favorilerim:
    medieval 1 ve 2 (kingdoms ı hala oynayamadım :( )
    C&C serisi (Generals i sevmedim bi. birde ilk oyunlarını çok oynayamadım)
    Age of Empires 2 (yeni yeni 3 oynuyorum)
    Stronghold (özellikle Crusader)

hoşgeldin

Medieval 1 yazıyorum

Arkadaşlar ilk hangi oyunu yazarsanız onu yazıyorum!!!!

• @Elem_Kelem

tamam sen klubte varsın turnuvada yoksun

(Bu arada bizim klubün ismini rezil etmişin)

• beni de yaz age of empires3

Orjinalden alıntı: exper19

beni de yaz age of empires3

ekliyorum hoşgeldin

ovv age of aldı başını gidiyor bi arkadaşımız "C&C işi götürür" demişti ama hiç öyle gözükmüyor

• quote:

@Elem_Kelem

tamam sen klubte varsın turnuvada yoksun

(Bu arada bizim klubün ismini rezil etmişin)

Oh be... Azcık öyle oldu. Resimli HTTP hatası veriyodu bende yazdım gitti.

• yalnız çok geyik olmuş

• quote:

@AliAtaBakmaÇünküAt..

hoşgeldin kardeşim

"Empire Earth (Serisi)" yazıyorum

İlk E.E.'cisin seni kutlarım

• Bende dün kurdum empire earth ı bol bol özlem giderdim.Haylen çok güzel oyun..Grafikler haricinde hiç eskimedi EE Bu sefer silmicem bilgisayardan.Birbirimize taş atmakla başlayan savaşlar lazer ve atom bombaları içinde sona erdi.Galip yine ben .Eğlence hatsaffada

• quote:

@Ultimir gene patlatmışın bombayı tebrikler

yalnız ben çok kaba ve sinirliyim (çok çalışmamdan mı acaba :P) yani ne bilim, dostluk ve dayanışma çerçevesinde olsam?

Bide, başkalarınıda kullan istersen. S@rKs PoWeR, Crazy_19''ıda filan kat, güzel olur (tabi önce kendileriine bi sormamız gerek)

Sormana gerek yok istersen katabilirsin

• empire earth 1 i oynadım 2 pek tatmin etmedi açıkcası adam daha topu icad etmeden helikopterle tepesindesin ama 1 çok güzel rise of nationstan ii olmasa bile
  • Rise of nation herzaman bende yeri ayrı olan bir oyundur.Herzaman 1 numaradır.Empire Earth 2 gerçekten ilk oyun gibi olamadı.Bende eskiye yeniden başladım.Saatler süren savaşlara yeniden başladım.Havadan karadan ve denizden.Bazen bu oyunu oynarken yoruluyorum.Heryerden saldırıyorlar.Bir adam bas bir uçak bas bir gemi bas beynim dönüyor.Ayrıca dozu fazla kaçmadan hikayelere benide katabilisiniz
  • kardeş empire earth3 çıktı artık bu seriden 1 hariç hiç bir oyun indirmeyi oynamayı düşünmüyorum . adamlar grafik yapcaz die her şeyin içine etmişler . yenisi çıktıkça batıo zaten demosu bile 1.5 gb indircende onu oohoooooooooo

Bu arada:

Arkadaşlar yahu. Millet demo veriyor, strateji tanıtıyor, en sevdiği oyunu paylaşıyor. Ve de oyunlar hakkında yorum ve tartışma yapılıyor. Misal:

Empire Earth'üde iki profesyonel güzelce tartışmışınız. BRAVO

Ben zaten bunu amaçlamıştım bu topiği açarken...

Bu topiği ben çok zevkli buluyorum. Stresi yok, kavgası, gürültüsü, zaten hepimiz AYNI şeyleri seviyoruz, ne gerek atışmalara?

Benim demek istediğim: bu topic amacına ulaştı. Ve beklemediğim bir hızda büyüyor.Bütün hayat emellerine ulaşmış biri gibi bir rahatlık hissediyorum. Anlatılmaz yaşanır bir durum. Tabii ki siz Strateji severler sayesinde.

Ama turnuvalar kaldı. Herkes olsun dedi yaptık rehabet yok ne kadar bekleyecez?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.