Şimdi Ara

STRANGLEHOLD (kendi yorumum) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yapmayın arkadaşlar, zevk meselesidir ama bi yere kadar. bu oyunu zevkli yapan tek şey, komedi olması. demosu indikten sonra bi heyecanla açıp oynayayım dedim. kardeşim ve kuzenim de vardı yanımda; ilk 1 dakika falan oynanıyor ama sonrasının gerçekten suyu çıkıyor. hep aynı modelleme adamlar, yanından geçtiğimiz masaların illa ki kayması, merdivenlerin en tepesinden uçarak ateşe başlamam ve düşene kadar ne var ne yok paramparça etmem. şu düello modu gibi olan olay! tamamen komedi bi oyun. max payne yine iyidi. bu oyunu parayla almam için biraz arıza olmam lazım benim. çok ama çok berbat bir oyun. söyleyecek başka bişey bulamıyorum.
  • arkadaslar xbox 360 versiyonunda baya bir ilerledim oyun cok zevkli.tabi oyunun guzel olması zevk meselesi..ben bu tarz oyunlara bayılıyorum...action tarzı..

oyunun ps3 versiyonunun grafikleride çokta kotu değil bence gayet yeterli zaten bu tarz oyunlarda pekte grafik aranmaz eglence içindir..

ama xbox 360 versiyonunu oynama fırsatı elde ederseniz çok daha temiz grafikler göreceksiniz...

bence ps3 de oynanması gereken bir oyun...tabi şahsi fkrim bu....herkesin zevki ayrıdır.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: gookhaann84

arkadaslar xbox 360 versiyonunda baya bir ilerledim oyun cok zevkli.tabi oyunun guzel olması zevk meselesi..ben bu tarz oyunlara bayılıyorum...action tarzı..

oyunun ps3 versiyonunun grafikleride çokta kotu değil bence gayet yeterli zaten bu tarz oyunlarda pekte grafik aranmaz eglence içindir..

ama xbox 360 versiyonunu oynama fırsatı elde ederseniz çok daha temiz grafikler göreceksiniz...

bence ps3 de oynanması gereken bir oyun...tabi şahsi fkrim bu....herkesin zevki ayrıdır.....

evet dediğimiz gibi grafik aramayanlar için vur öldür kır tarzında aksiyon / komedi
  • Oyun süper zevkli bir oyun herseyiyle bir John Woo filmi olmus ayrıca grafikler oyle dediginiz kadarda kotu degil.Etraf mükemmel derecede parcalanabilir catısma sırasında yere yıgılan adam ve parcalanan akvaryumdan hızla akan sular süper bir zevk veriyor insana

Aksiyon filmlerinde simdiye kadar gordugunuz o süper sahnelerin hepsini sizler yapıyorsunuz bunun otesi yok
  • max payne tarzi oyun oldugu icin benim cok hosuma gitti simdiye kadar cikan oyunlar hah ciksin hemen alacagim dedigim tek oyun
  • Özellikle, arcade salonlarındaki vur ilerle tarzındaki aksiyon oyunlarını sevenler , bu oyunu mutlaka oynasınlar...Grafikler öyle abartılacak derecede kötü değil...Hiç değilse, aynı tarz bir oyun olmasa bile, Medal of honor airborneden daha iyi grafikler...
  • pc de deneyin derim ...çok daha iyi grafikleri var....tabi hdd nizde yer varsa....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 10 Aralık 2007; 13:32:24 >
  • Tipik amaçsız bir oyun bana göre.
    Aklıma hep syphon filter serisi geliyor. Ah ah..
  • stranglehold u pc de bitirdim (8800GTs) , şu ana kadar gördüğüm en iyi aksiyon oynu cevrenin etkileşimi inanılmaz (fizik motoru çok başarılı ,crysis tede cevre etkileşimi super) . bu oyundan sonra gears of war oynadım , oyun etkileşimsiz olunca cok tuhaf geliyor . stranglehold daha başarılı bence.
    Call of duty4 ile strangle hold bu seneki en iyi aksiyon oyunu olduklarını dusunuyorum. bu iki oynu oynadıkça bitmesin diye dua ediyordum.
  • pc herzaman kral olur... ama para yetişmiyor velete.....
  • TİME SHİFT İ DE DENE BEĞENECEKSİN
    quote:

Orjinalden alıntı: max_mustafa

stranglehold u pc de bitirdim (8800GTs) , şu ana kadar gördüğüm en iyi aksiyon oynu cevrenin etkileşimi inanılmaz (fizik motoru çok başarılı ,crysis tede cevre etkileşimi super) . bu oyundan sonra gears of war oynadım , oyun etkileşimsiz olunca cok tuhaf geliyor . stranglehold daha başarılı bence.
    Call of duty4 ile strangle hold bu seneki en iyi aksiyon oyunu olduklarını dusunuyorum. bu iki oynu oynadıkça bitmesin diye dua ediyordum.

• quote:

Orjinalden alıntı: kngndz

TİME SHİFT İ DE DENE BEĞENECEKSİN
    quote:

Orjinalden alıntı: max_mustafa

stranglehold u pc de bitirdim (8800GTs) , şu ana kadar gördüğüm en iyi aksiyon oynu cevrenin etkileşimi inanılmaz (fizik motoru çok başarılı ,crysis tede cevre etkileşimi super) . bu oyundan sonra gears of war oynadım , oyun etkileşimsiz olunca cok tuhaf geliyor . stranglehold daha başarılı bence.

pc de dene ama

• +
  • stranglehold berbat bir oyun 10 dakika katlanabildim, oynamadan satıyorum bu oyunu ps3 için almayın paranıza yazık.
  • ben oyunu begendim ama çok göz yoruyor aşırı çekilde hızlı camerası var onun için 30 dk oynayıp rafa kaldırdım oyunu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.