Şimdi Ara

Stranglehold (ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
0
Favori
46.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunlar erteleniyo konularda tozlanıyo up
  • max payne nin yandan yemişi ama güzel oyuna benziyor
  • arkadaslar bu oyun pcye cıkmadımı hala??
  • 18 Eylül de çıkacak.
  • az kaldı yakında demo gelir.
  • Durun önce elimizdekileri bitirelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 9 Eylül 2007; 23:44:12 >
  • sistem gereksinimleri açıklandı mı umarım çok yüksek sitem istemez..bu arada max payne 2 gibiyse çok iyi olur benim için..
  • Gereken sistem haylandaha açıklanmadı mı?
  • Açıklanmadı.
  • sistem ihtiyaçları normal olur.afedersiniz eğer yapımcılar götünü kaçırmazsa bioshock kadar rahat oynanır
  • PC demosu yakında çıkıyormuş ama kesin gün belli değil.

http://www.worthplaying.com/article.php?sid=45842&mode=thread&order=0
  • bence 15 gb dogru olabilir.mesela splinter cell conviction u da 15 civarinda bekliyorum.
  • bunu deilde max payne 3 ü bekliyoruz biz yaaa
  • Stranglehold'un PS3 demosu geçtiğimiz günlerde indirime sunulmuştu. Şimdi de PC demosu hakkında bilgiler açığa çıktı. Demonun, önümüzdeki bir hafta içinde çıkması bekleniyor ve bu sürenin çok az bir süre uzayabileceği de söyleniyor. "Çatışmaya girdiğimiz bir mekanda kırılmadık bir şey kalmayacak, etraftaki tüm eşyaları da yararımıza kullanabileceğiz." Bunlar oyundaki etkileşimi anlatan cümleler, daha fazlası ise en üst düzeye ulaşmış aksiyon olacak. Stranglehold bazı özellikleri ile bize Max Payne'i hatırlatsa da oyunda aksiyonun çok daha fazla olduğu görülüyor. Oyunumuz 5 Eylül'de Xbox360 sahipleri için Amerika'da satışa sunuldu. PC versiyonu 18 Eylül'de, PS3 versiyonu ise 25 Eylül'de piyasada olacak. Avrupa'daki çıkış tarihleri ise; 14 Eylül'de Xbox360, 21 Eylül'de PC ve 2 Kasım'da da PS3 olarak açıklandı.

• oyun çıkacak demoyla hiç uğraşamam valla bikaç güne çıkar herhalde malum yerlere düşer

trgamer xbox 360 versiyonu incelemesini yapmış zaten

http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2405

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 13 Eylül 2007; 19:56:03 >
  • konsolcular yaladı yuttu valla biz hala bekliyoz..
  • PC demosu bugün çıkıyormuş ama saat kaçta çıkar, orası meçhul.
  • Oyunun sitesinda AMD ve ATI var oyun ATI kartlara optimize galiba.

resmi stranglehold forumu

http://forums.midway.com/all_things_stranglehold/b10788/p1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 14 Eylül 2007; 14:16:28 >
  • bugünmüüü pusuya yattım beklıyorum
  • arkadaslar trgamerdekı bır kullanıcı oyunun sıstem gereksımlerının cok yuksek oldugunu yazmıs ama bır bılgı vermemıs. umarım oyunu bıoshockdakı gıbı ıyı optımıze ederler..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.