Şimdi Ara

Stranglehold (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
827
Cevap
0
Favori
46.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada demo'dan bir haber var mı acaba? İçimden bir ses oyunun çok iyi optimizasyona sahip olacağını söylüyor.
  • arkadaşlar bu oyunun pc versiyonu port mu olacak eğer portsa aptal saptal buglarla,kasılmalarla uğraşacağımıza hiç uğraşmayalım.eğer bilginiz varsa söylerseniz sevinirim..
  • Port olunca bug mu oluyor? Bakınız BioShock. Muhteşem ve hatasız bir Xbox 360 portu.
  • @Pinky_Demon bioshock istisna ve bir sanat eseri gibi birşey,hatta bana hiç port gibi gelmiyor ki grafikleri konsoldan daha iyi gibi pc'de.

sen bioshock'u örnek vermişin ben de aklıma gelenlerden örnek vereyim..

sprinter cell serisi(son oyun bug yumağı)
    r6:vegas(anlamız kasılmalar vardı boş alanlarda)
    riddick(bu fena değildi,pek bug yoktu,ama kontroller sorunluydu)
    test drive unlimited (aa'ları fullesem bile kenarlarda hafif kırrklar kalıyordu)
    colin dirt(shadow full açınca kastırıyordu ve oynanıştaki bazı çaplıklar)
    resident evil 4(pc versiyonu rezaletti,ps2'den haem daha soluk grafikli hem daha kötü kontrolleri vardı)

dediğim oyunlar aklıma gelenler.ama port olursa bug yumağı olmasının ve herkeste hayvani pc olmamasından dolayı kastırması büyük ihtimal.
    ayrıca sen port olmasını savunuyor gibi konuşmuşsun,yani pc için oyunların tamamen ticari kaygılarla gelmesini,yani pc oyunculuğunun ölmesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wildlove -- 3 Eylül 2007; 12:47:27 >

• @wildlove

Valla senin saydığın oyunlar ben de yağ gibi aktı bilemeyecem optimize ne durumda:))

Bu arada Max Payne 2 ve Stranglehold için ufak bir karşılşaştırma yapalım:P

Stranglehold (ÇIKTI)

Stranglehold (ÇIKTI)

Stranglehold (ÇIKTI)

Stranglehold (ÇIKTI)

Stranglehold (ÇIKTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 3 Eylül 2007; 13:32:54 >

• max payne 2 de zamanına göre hala güzel duruyor
  • @pinky_demon
    bırakta aksın hayvan gibi sistemin var
    ama diyeceğim şu ki herkeste öyle sistem yok ve port oyunları herkes senin oynadığın kalitede oynayamaz,belki benim sistemde de en büyük eksik 8800 gibi bi canavarın olmaması.
    mesela benim eski sistemim fx5500,amd athlon 2500+,512 ramliydi ve pes6''yı en düşük detayda oynuyordum çünkü kasıyordu,çünkü portduçen düşük detayda kasılmasa da ps2'deki kontrol rahatlığı yoktu,analog gamepad taksam da o rahatlığı alamadım.

anlatmak istediğim sonuçta bu oyunlar port ve safkan pc oyunları değil,şimdiki oyunlar-dediğimiz oyunlar sende yağ gibi akabilir ama ya 1 yıl sonra çıkacak "port" oyunların yağ gibi akması kesin mi? bence değil.

malesef artık oyunlar konsol öncelikli yapılmaya başlanıyor,ve giderek port oyunların sayısı artıyor,pc oyunculuğu baltalanıyor,herkes bioshock'un yapımcıları gibi ne bileyim epic games gibi valve gibi iyi iş çıkaramaz ve oyun kıtlığı yaşayacak gibi görünüyoruz.

Allah'tan epic games gibi bi firma var ki unreal 3 denen motoru yapmışlar,bu motorla mükemmel,rahatlıkla optimize olabilen ve port olsa bile belli etmeyen(bioshock) oyunlar yapacak firmalar,bu oyun da unreal 3 motoru yine sistemimin oynatacağına inanıyorum sende de yağ gibi kayabilir.

ayrıca maxpayne'e aşırı benziyor oyun ama karakterinin suratının en az maxpayne kadar ekşi olması lazım ki o tadı varsin

• quote:

Orjinalden alıntı: wildlove

ayrıca maxpayne'e aşırı benziyor oyun ama karakterinin suratının en az maxpayne kadar ekşi olması lazım ki o tadı varsin

Stranglehold (ÇIKTI)

• allahtan okulum bittide bu oyunları doya doya oynayacam yoksa sınıfta kalmam kesindi baksanıza şu oyunlara bide sistemime hepsini full oynayacağımı düşünürsek kim kaldırır beni bilgisayarın başından
  • galiba oyun vasat çıkacak,xbox'da oynayanların demoyu pek beğendiğini söyleyemem,eğer xbox'da iyi değilse pc'de de değildir.

inşallah kötü bir max payne taklidi olmaz(el matador gibi,o da baya şişirilmişti)
  • Oynuyorum tam sürümü Xbox'da. Çok sevdim oyunu. Su grafiği acaip kaliteli olmuş bu oyunda da. Herşey kırılıp dökülüyor. Aksiyon bir saniye eksilmiyor. Fizik ve çevreyle etkileşim aşmış. Kaplamalar biraz daha kaliteli olabilirdi ama oyun genel olarak çok zevkli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Oynuyorum tam sürümü Xbox'da. Çok sevdim oyunu. Su grafiği acaip kaliteli olmuş bu oyunda da. Herşey kırılıp dökülüyor. Aksiyon bir saniye eksilmiyor. Fizik ve çevreyle etkileşim aşmış. Kaplamalar biraz daha kaliteli olabilirdi ama oyun genel olarak çok zevkli.

ağzından bal damlıyor,ben birkaç yorum okumuştum pek iyi değil diye ama sana güveniyorum..
  • Bazıları beğenmedi oyunu çok deliler gibi grafik bekliyorlardı sanırım. Ama oyun çok vurdulu kırdılı onlarca düşman harıl harıl üzerinize geliyor. 15 dakika boyunca durmadan adam öldürdüğünüz sahneler oluyor yeri geldiğinde. Bir Bioshock grafiği olması şu zamanda beklenemez. Tabii yine kaliteli grafikler ben beğendim. Oyunun en önemli noktası oynanış, fizik ve çevreyle etkileşim.
  • bu güzel bir haber en azından katıksız aksiyon, süper grafik olmasıda çok önemli değil yeterki atmosferi iyi olsun film gibi olsun
  • Oyun film havasında zaten. Ara videoları olsun özel güçlerimizi kullanırkenki introlar olsun aşmış diyorum sadece. Çok gaz cutsceneler var. 3. bölümün sonunda bir video giriyor zaten aşık oluyorsunuz oyuna. Tam bir aksiyon filmi. Detayları söylemiyorum spoiler olmasın. Kamera serviste olmasa video falan çekecektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Eylül 2007; 1:11:23 >
  • xboxta iyiyse PC dede güzel olur sabırsızlıkla bekliyorum ama iyi sistem gerek muhtemelen, gerçi optimize konusunda unreal 3 harika ama bakalım bu oyunda nasıl, kaplamaları pek beğenmemişler ama bence önemli değil
  • Kaplamalar kötü değil, ama Bioshock seviyesinde falan da değil. Orta ve kesinlikle "hoş görünen" seviyede bence.
  • Arkadaşlar sitesine girin çok güzel yapmışlar.

http://strangleholdgame.com/us/enter_site.html
  • Bu oyunuda mutlaka alıcam aksiyonu bol bir oyun olucak grafiklerde yeterli düzeyde arkasında da jhon woo imzası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 5 Eylül 2007; 10:42:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Oyun film havasında zaten. Ara videoları olsun özel güçlerimizi kullanırkenki introlar olsun aşmış diyorum sadece. Çok gaz cutsceneler var. 3. bölümün sonunda bir video giriyor zaten aşık oluyorsunuz oyuna. Tam bir aksiyon filmi. Detayları söylemiyorum spoiler olmasın. Kamera serviste olmasa video falan çekecektim.

özel güçler noluyo be bundadamı büyüyle uraşcaz yoksa özel güçlerden kastın zamanı yavaşlatıp koşma falanmı maxpaynedeki gibi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.