Şimdi Ara

Stranger Things (2016) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.177
Cevap
37
Favori
49.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • İlk 2 sezon efsane ama 3. sezona Rusları koymaları ile birlikte büyük bir hayal kırıklığına uğradım, böylesine potansiyeli olan harika bir dizi ucuz propagandalara kurban gitmemeliydi. Devam etmesini istiyorum ancak bu Rus olayına devam ederlerse maalesef eski kalitesini yitirecektir, 3. sezonda çöküşü başlattılar. Onun dışında bunca zamana kadar böyle bir efsaneyi nasıl kaçırdım hiç anlamıyorum ve kendime kızıyorum.
  • Dizi 80'leri o kadar güzel yansıtıyor ki 30+ olarak ben bayıldım.Özellikle Terminatör , Geleceğe Dönüş , The Thing vb. göndermeleri tebessüm ettiriyor.Dizi efsane olmayabilir ama benim için çok özel bir dizi.Kim bilir belki de çağımızın geçmişi arayış özleminden dolayıdır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egzersayz -- 24 Aralık 2019; 11:35:33 >
  • Imdb puanına aldanılmaması gereken bir dizi daha. Marvel filmleri nasıl hakettiğinden aşırı fazla puan alıp pohpohlanıyorsa bu da öyle. Yani Marvel'ın dizi hali diyebiliriz.

    Diziye yeni başladım. İlk sezon fena değildi ama 2.sezonun başında aslında her şeyin ne kadar klişe, esprilerin ve diyalogların ne kadar kalitesiz olduğunu görüyorsunuz. Konusu da eşsiz bir şey değil zaten. Yaratık ve paralel evren... Çok gördük bunları. Pek kafa yoracak bir şey de değil. Kadronun yaş ortalamasına da bakılınca çocukları ve normie'leri eğlendirecek bir dizi.
    Ama prodüksiyon ve sinematografiye edecek laf yok tabi ki.

    İkisini kıyaslamak çok saçma ama internette sürekli kıyaslamaları gördüğüm için söylüyorum; DARK gibi eşsiz bir başyapıt varken nasıl olur da bu dizi daha popüler olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Patron dönüyor harika 😊Yanlız 2021 görünüyor ya ilk bölüm 😆

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanmış köfteye benzeyen canavarla üç sezon geçiren dizi. Bu dizinin oynadıktan bir süre sonra hep aynı görevler olduğu için sıkan oyunlardan hiçbir farkı yok. Aşırı abartılmasından dolayı ilk sezonu izledim. Evet, kötü değil kesinlikle, ama bu kadar övülecek, yerden göğe sığdırılamayacak bir yanı yok.

    Dizinin en büyük avantajı kesinlikle 80'lerde geçmesi. ST günümüzde geçiyor ve Dustin diye bir karakteri barındırmıyor olsaydı ikinci sezonu yüksek ihtimal göremezdi. Ryder ablamız gitgide Sandra Bullock'laşmaya başlamış. Korku iadelerini çok iyi verse de, dram sahnelerinde sı*ıp sıvıyor.

    Dizinin çok fazla eksileri var. Yan karakterlerin hepsinin yalnızca zekasını kullanması bir süre sonra yeter ulan dedirtiyor. Öte yandan ataerkil bir güç yok dizide. Şerif haricinde tüm iyi karakterler kadın karakterlere göre daha az etkiye sahipler. Bu, hoş karşılanabilir ama bu da bir süre sonra döngüyü hep aynı kıldığı için bıkkınlık yaratabiliyor. Ben demiyorum ki, erkekler daha güçlü olsun. Genelde yapılan erkeklerin çok daha güçlü olma tabusuna da karşıyım ama her zaman denge korunmalıdır. Hopper ile bir nebze sağlansa da, kendisi sadece yan görevlerin adamı olduğu için başrole eşlik edenlerden böyle bir şey bekleniyor doğal olarak. Aslında buna benzer çok fazla eksisi var. Saymakla bitmeyebilir. En göze batanları arasında bir diğeri de Will'in gereksiz bir önseziye sahip olması. Karaktere bir özel güç yerleştirelim derken büyük gereksizlik yaratmışlar. Will'den önce ben anlıyorum zaten geleceğini o yaratığın. EE ne anladık bu güçten şimdi? Tabii bu durum sadece 3. sezona ait bir durumdu. Birinci ve ikinci sezonda da buna benzer çok gereksizlikler var.

    Her şeye rağmen artıların az eksilerin çok olsa bile o az olan artıların çok iyi artılarsa böylesine bir hayran kitlesi yaratabiliyorsun işte. Güzel dizi, ama kült olamaz, 10 yıl sonra hatırlanmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berbats -- 14 Şubat 2020; 19:35:56 >




  • Bu sene yayınlanmaz sanırım çekimler başlamadı diye biliyorum. Belki bir ihtimal yıl sonu izleyebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu diziye yeni başlıycam degermi kararsız kaldım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mükkemnmel dizidir.
  • İlk başta çocuk dizisi gibi geldi 3-3 bölüm sonra bıraktım sonra o kadar çok dizi hakkında olumlu şeyler duydum diziye fırsat verdim gerçekten begendim güzel diziiymiş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni sezonun rusyada geçecek olması çok iyi olmuş gizemli gerilimli bir atmosfere sokacak diziyi bakalım bekliyoruz..
  • İkinci sezonu ite kaka bitirmiştim. Üçüncü sezonun ilk sahnesinde tiksinip kapattım. Bende mi bir tuhaflık var bilmiyorum. Ahlak bekçisi değilim, yetişkin insanlar arasında olan bitenler beni zerre kadar alakadar etmez ancak 13 14 yaşındaki çocukların öpüştürülmesini normal karşılayan bir kafa yapısı bana uzak geliyor. Türkiyede Gaga Bulut örneği varken bu durumun ekşisözlük gibi bir mecrada dahi tepki çekmemesi ve üç beş entry ile sınırlı kalmasını ise ayrıca garipsiyorum. Madem bu doğal bir şey, Gaga Bulut neden linç yedi ve üç yıl hapis cezası aldı. Ondan sonra vay efendim Milly Bobby Brown niye böyle davranıyor. Bizzat dizide teşhir edildiği için olabilir mi?
  • İlk 2 sezonda zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun ama 3. sezonda aynı tadı alamadım 7 saatlik uzun metrajlı bir film gibi geldi bana 4. sezondan fazla bir umudum yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enlerim arasında bir dizidir
  • yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Dark ı izledinizmi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bekotechno1

    Dark ı izledinizmi?
    tabi kaçmaz
  • Zebercet kullanıcısına yanıt
    Aman üstadım bu forum da böyle şeyler söyleme linç yersin ..küçük çocukların öpüşmesi eşcinsellik lez gay bunlar çok normal şeyler saygı duymalıyız demek gerekli bu forumda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir türlü başlayamadım bu diziye. Çok şey kaçırıyor muyum diye merak etmiyor değilim...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kargastar -- 16 Mayıs 2020; 4:27:0 >
  • Bu gece 1 iki bölüm bakacağım. Umarım tatmin eder

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2.sezonu çöp ama 1ve 3 mükemmeldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.