Şimdi Ara

Stranded Deep [v0.10.H2] [Son Güncelleme 24.02.2016] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
7
Favori
18.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunun başka bir amacı yok mu?

Etrafta dolaşmaktan başka bi rşey yapamıyor muyuz?

Tamam hayatta kalmamız lazım. Adaları geziyoruz, yemek yiyoruz, avlanıyoruz, yeni aletler buluyoruz tamam da bunun kaçış aşaması nerde?

Hayat boyunca adada kalma oyunun amacı olamaz değil mi?

Garip ve bir o kadar da sıkıcı geldi. Umarım sonu vardır ölüm haricinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: citadel

Arkadaşlar bu oyunun başka bir amacı yok mu?

Etrafta dolaşmaktan başka bi rşey yapamıyor muyuz?

Tamam hayatta kalmamız lazım. Adaları geziyoruz, yemek yiyoruz, avlanıyoruz, yeni aletler buluyoruz tamam da bunun kaçış aşaması nerde?

Hayat boyunca adada kalma oyunun amacı olamaz değil mi?

Garip ve bir o kadar da sıkıcı geldi. Umarım sonu vardır ölüm haricinde.

Bir son eklenecek ama ne zaman belli değil, muhtemelen uzun bir süre beklemek zorundasın :)
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Evet bekleyeceğiz ne yapalım. Cevap için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi citadel -- 8 Mart 2015; 19:52:59 >
  • 0.03 güncellemesi geldi arkadaşlar, elimden geldiğince gelenleri yazmaya çalışayım..

1-Sea Forts (Deniz Kaleleri): Askeri sığınakları Barınak olarak kullanabilirsiniz, içinde çeşitli malzemeler var bunları yağmalayabilirsiniz.. Henüz tam oturtamamışlar gelecekte bunun üzerine daha çok çalışacaklarmış..
    2-Windows (Pencereler): Artık yapmış olduğunuz evlere pencere yapabilirsiniz
    3-Torch (Meşale): Meşaleler eklendi, bulduğunuzda R tuşu ile aktif edebiliyormuşsunuz. Suda söndüğünü söylememe gerek yok sanırım
    4-Player Audio(Oyuncu Sesi): Karakterimize ses özelliği eklenmiş, etkileşim anlarında sesini duyabileceğiz artık
    5-Fish Trap(Balık Tuzağı): Craft edeceksiniz, şimdilik sadece balık için tuzak var ileri ki güncellemelerde yengeç vs gibi canlılar içinde tuzaklar eklenecekmiş..
    6-Bucket(Kova): Artık kovaya yağmur suyunu stoklayabileceksiniz
    7-Easter Egg eklenmiş
    8-Craft ile ilgili düzenlemeler var
    9-Ul üzerinde biraz çalışılmış ve çalışmaya devam edeceklermiş
    10-Bir dizi buglar giderilmiş onları tek tek yazmak gelmedi içimden ingilizcesi iyi olan biri çevirebilir isterse
    11-Etkileşim konusunda güncellemeler var
    12-Devamlı geliştirecekleri Multistory Building! diye birşey eklenmiş ben tam olarak anlayamadım translatedende anlamlı birşeyler çıkmadı artık ya biri çevirir ya da deneyerek yaparsınız

Güncellemelerin yer aldığı video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 21 Mart 2015; 16:36:42 >

• Bu ayki guncelleme cok hos olmus. Gecen ay, bir dahaki guncelleme ile tekrar baslarim diyordum, evime donunce baslayayim bari. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de son güncellemeden sonra oyunu satın almayı düşünüyorum. merak ettiğim bir konu da oyuna co-op modunun gelip gelmeyeceği?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

ben de son güncellemeden sonra oyunu satın almayı düşünüyorum. merak ettiğim bir konu da oyuna co-op modunun gelip gelmeyeceği?

Co-op ve hikaye modu gelecek, uzerinde calisiyorlar.

• Oyunun oynanışını falan merak edenler benim oynanış videolarımı izleyebilirler:

• bunda ateş yakmak için ne lazım olduğunu gösteren oyun içi bir bölüm var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

bunda ateş yakmak için ne lazım olduğunu gösteren oyun içi bir bölüm var mı?

2.videomda bu dediğin olayı yapıyorum izlersen o videoyu öğrenebilirsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Kitsune

quote:

Orijinalden alıntı: ErrayN

ben de son güncellemeden sonra oyunu satın almayı düşünüyorum. merak ettiğim bir konu da oyuna co-op modunun gelip gelmeyeceği?

Co-op ve hikaye modu gelecek, uzerinde calisiyorlar.

Coop gelirse acayip sarar.
  • Oyuna baktım birşey yapamadım. Adadan adaya geçiyorsun botla, baya sürüyor kapattım üşendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Oyuna baktım birşey yapamadım. Adadan adaya geçiyorsun botla, baya sürüyor kapattım üşendim.

https://www.youtube.com/watch?v=k8ti5ip4-N8
    https://www.youtube.com/watch?v=kMhl7aAkTc8
    https://www.youtube.com/watch?v=UqclfrAJunA
    https://www.youtube.com/watch?v=7mKlZKK4k_g

Oyunu öğrenmek için benim rehber tarzında videolarımı izleyebilirsin.

• 0.03.H2 ve 0.03.H3 şeklinde 2 adet güncelleme gelmiş.. Genel itibariyle gelenleri yazayım.

İçerik güncellemesi

Label Maker – Yeni bir eşya eklenmiş, oyunda ki herhangi bir şeye isim verebiliyorsunuz bunun sayesinde
    Loading - Yükleme ekranı artık size oyunla ilgili ipuçları veriyor
    Save - Kayıt sistemiyle ilgili gelişmeler var lakin tam anlayamadım..
    Player - Oyuncu ses efektleri çeşitlendirilmiş. Geliştirilmiş Nefes alma sesi, geliştirilmiş atlayıp zıplama sesi, Kusma sesi efekti vs
    World Seed - Açıkcası tam olarak anlamadım, girin keşfedin.. Oyunun girişinde New Game dediğinde isteniyor. Daha sonra girdiğiniz rakamlar ana menüde sağ alt köşede görünüyor..

Balance yani dengeleme geliştirmeleri

Köpek Balıkları
    - Köpek balıklarının verdiği hasarlar dinamik olacakmış yani değişkenlik gösterecekmiş..
    - Sala saldırma (Darbeleme) olayı azaltılmış
    - Köpek balıklarının verdiği hasarlar şu şekilde değiştirilmiş; Tiger Sharks : 1000 den 2250 ye çıkarılmış, Great whites : 2000 den 3350 ye çıkarılmış.
    - Tam olarak anlamadım ama galiba artık yaralanan köpek balıkları belli bir süre sonra iyileşecekler. En son verdiğiniz hasardan 320 saniye sonra 0,5 şeklinde her saniye iyileşecekmiş

Balance
    - Pusulanın modeli ve tutma şekli değiştirilmiş
    - Köpek balıkları artık daha nadir olacak. Bunu şu şekilde oranlamışlar;

Tiger shark: Önceden spawn oluşu %100 iken artık %30
    Great White: Önceden spawn oluşu %100 iken artık %18
    Reef Sharks: Önceden spawn oluşu %100 iken artık %25
    Marlin (Kılıç Balığı): Önceden spawn oluşu %100 iken artık %25
    Whales (Balina): Önceden spawn oluşu %20 iken artık %6
    Stingrays (Vatoz): Önceden %100 iken artık % 65
    Turtles (Kaplumbağa): Önceden spawn oluşu %100 iken artık %55 olmuş

Buglar giderilmiş onları yazmama gerek yok lakin ben yinede ingilizce şuraya iliştireyim..

Raft Motor – Now requires a hammer to be built.
    Fire Spit – Now updates display name when attached cookable is cooked.
    Shipwrecks – Fixed visual error with glass shader not blending with fog.
    Crafting – Fixed “lashing” material name incorrectly appearing as “rope” in crafting option’s material list.
    Building – Fixed a bug where foundations would default to a raft when snapping to an existing foundation over water.
    HUD Information Option – Fixed a bug where toggling the display of item names was not applying in game.
    Input Options – Fixed a rather annoying bug for players where mouse buttons were reassigning as the mouse axis.
    Goggles, Flippers and Torch – Added a notification for now to notify player that these items have been equipped.
    Flying – The last known dragging-flying exploit, aka the “broomstick” method, has been fixed.
    Water Bottles – Fixed a bug with all food items not saving data. This would result in water bottles refilling when loaded back, etc.
    Rafts – Adjusted ladder colliders for wooden rafts for easier climbing.
    Crabs – Fixed immortal crabs when cooking alive. Crabs now die if you cook them alive by dragging onto a fire, etc.
    Rain – Fixed weather effects not having appropriate filter when underwater.
    Saving – Fixed a bug with Steam attempting to initialize twice and throwing an exception. This would result in not being able to continue the correct saved game after quitting to the main menu without quitting to desktop and restarting.
    Antibiotics – Removed conditions for anti-venom item which didn’t make it into the last update and reverted to using antibiotics to cure poisoning and vitamins for sickness as before.
    Main Menu – Reports had been made of seeing the main menu logo with no menu options. This couldn’t be replicated but changes were made in an effort to fix anything that could have been the cause. Please keep us posted if you experience any more issues.
    Intro – Changed key binding for skipping the intro to [Esc] to fix interfering with AZERTY keyboards.
    Torch – Fixed bug where you couldn’t pick up the permanently equipped torch if you have a full inventory.
    Campfire – Reduced flame distortion to more realistic level. Cleaned up prefab.

Güncellemeye hakkında yorumuma gelecek olursak beklentinin altında kalmış.. Tek beğendiğim dengeleme çalışmaları oldu..

• Bugün satın aldım deneyeceğim oyun içinde zombi olmamasına çok sevindim atmosferi çok güzel geldi bakalım nasılmış. =)
  • Oyunu ilk çıktığında aldım da bir türlü vaktim olmadı hala oynama sürem 60 dakika. Experimental versiyonlar falan gelecek, kısmetse o gelince bol bol oynamak istiyorum.
  • Arkadaşlar çoklu oyuncu modu diyor ?

COOP mu geldi oyuna ? kaç kişi multi oynanıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçan Aşık

Arkadaşlar çoklu oyuncu modu diyor ?

COOP mu geldi oyuna ? kaç kişi multi oynanıyor ?

Henuz eklenmedi bilgidim kadariyla ancak eklenecek. Muhtemelen co-op olacak

• Oyunun Türkçe yaması çıkmış

http://osceviri.blogspot.com.tr/2015/05/stranded-deep-turkce-yama-calsmas.html?m=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 3 Haziran 2015; 8:13:13 >
  • soyle oyunlari da hep yarim yamalak cikartiyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.