Şimdi Ara

STR Wizard Olur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • özendim şu wizardlara ve bende int wizard açıyım dedim. ilk başlarda herşey çok iyiydi ama 20 level'ı geçtikten sonra zor kasılmaya başladı. life control ile iyi vuruyor ama dayanıksız. str olsa wizardlar sağlam olur mu?

• bi kasta görelim

• SağLam oLsa Ne iŞe YarıYacak ?

1 Mob u 3-4 SkiLLde Kesersin STR yaparsan Wizardı.

YapManı tavsiye etmem
  • Birde sro uzman olmak istiyorum diyorsun...

Seni mod değil admin yapmak lazım bu sorulardan sonra

Bana yalan söyleme bu şeyleri kasıtlı yaptiğin çok belli.
  • Staff mag atack verdiği için str wizard olmaz.Nası str nuker olmuyorsa str wizardda olmaz.
    Hypo +1 bilerek yaptığına bende katılıyorum.Ama süper bir soruydu.Dalga geçince ukalalık oluyo.Srodan hiç anlamayan birine sorsam o bile bilir.Adı üstünde wizard büyücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 3 Ocak 2008; 13:42:29 >
  • Str wizard hiç olmaz,hiç tavsiye etmem str olcaksan warior,rogue olursun Str wizarddan kat kat daha iyi olur
    Eğer yatıyorum diyorsan championları zaten life control ile tek geçersin yada yanına gelemez,giantlarda,partylerde,pt champ ve pt giantlarda life controlu kapat ve iyi bir party de ol herzaman kasarken
  • pvp de nasıl olur? zaten kendim kasmıyacam diğer charla ata bindirip kascam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Str 10 takılar nasıl str 12 olur
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hypocrites

Birde sro uzman olmak istiyorum diyorsun...

benimde garibime gitti 1500+ post war boyle soru soruo başka bölümlerde kasmış olmalı postları boyle konu açılmaz
  • Wizard karakterler vurus gucleri verdikleri int miktarından alırlar str verir isen vurus gücün düşecektir. Buda full int bir wizard ın bir vuruşta kestiğin mobları daha fazla vuruş ile kesmeni gerektirecektir. Hemen öldüremediğin mob sana daha çok attack yapacağından str sayesinde aldığın life ın pek bir önemi kalmıyacaktır. İlerleyen lvl larda ise diğer wizard ların gücünü gördükce daha da pişman olucağından eminim.
  • OLURMU HIC YA
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kıdemli

pvp de nasıl olur? zaten kendim kasmıyacam diğer charla ata bindirip kascam

walla pvp dede hiç bişiye benzemez...ilk vuruşu sen koycan şimdi wariorla kapışıosun mesela...30lv siniz ikinizde invisible çekersin görünmezlik invisibleyi bitirip atk yaptığında str wizard olduğun için az vurursun herif seni çakar yanına zönk diye gelip çaktımı biraz def. okadarda fazla olmayacağı için kendini yerde bulursunVe gerçekten senin bunları yazdığına inanamadım
  • tamam konu kapansın
    alacağımı aldım. benim sizler gibi 40+ adamım yok. silkroad'a ayıracak zamanın çok fazla değil. 33 level'i 5 ayda kastım. 1500 posttan söz ediyorsanız pc oyun, yazılım veya teknik yardım bölümünde takılmıştım biraz.
  • Sinirlenme dostum.Saçma sapan bi soru sormuşsun.Bu cevaplara tahammül etmen gerek.
  • Hiç güzel olmazz
  • sen bunlara bakma str wizard fıstık gibi olur

alırsın eline sword shield strong bowla kasarsın durursun

• quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

quote:

benimde garibime gitti 1500+ post war boyle soru soruo başka bölümlerde kasmış olmalı postları boyle konu açılmaz

Pokemon

• yapda görelim iyi olursa bide açarızz

• olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saygacfurkan

quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

quote:

Pokemon

furkan ne pokemonu ya kaç yıl önceydi o...

• quote:

Orjinalden alıntı: PATEVRA

sen bunlara bakma str wizard fıstık gibi olur

alırsın eline sword shield strong bowla kasarsın durursun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.