Şimdi Ara

Stop Tamiri Yaptırmak mantıklı mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uzaktan çok belli etmeden yapabilirim diyorsa ustası, yaptırın bence.

bant değil de silikonla içeriye fazla kaçırmadan kapatılırsa daha iyi olabilir, bant su geçirmez belki ama hava da geçse buğu yapabiliyor. ön farlarda buğu çok sıkıntı oluyor da gerçi arka tarafta çok fark eder mi bilmiyorum.

• Akyol4646 kullanıcısına yanıt
    Stop komple su alsa gene birsey olmaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sssemih24 kullanıcısına yanıt

benım araç kamyonet. tarlada vs kullanıyorum. park sensoru geri gorus kamerası var ama agaçlar zeytın agacı. şelilsiz. 50 cm var duruyor ama öne gelmiş bir dal kırıyor stopu. diğer stop da kırık. yaptırsam her ay bi far parası verirdim. zeytın zamanı geçsin değiştiririm belkı

• Bayi ile bugün görüşme sağladık işçilik dahil son fiyat olarak 8300 dediler daha aşağı inmediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah bölüm içinde bu bölümün zaten plastik olduğu önemi olmadığı işlem yapmaya gerek yok denilip bir parça boya sürdüler sadece.
    Stop Tamiri Yaptırmak mantıklı mı ?

• Güncel?

Yağmurda illa ki su alır bu stop. Su almasa da nemlenme zamanla muhakkak oluşur. Ben bu tarz durumlarda temiz çıkma orijinal parça araştırıyorum. Bulamazsam sonrasında onarım ona da güvenemiyorsam son ihtimal sıfır orijinal ürün alırım.

Biraz elimizdekini tamir etmenin, eldeki ürünü kurtarmanın hazzını yaşamanız gerekir diye düşünüyorum. Sürekli her çıtırdayan malzemede ver oğlum yenisini demek hem milli servet kaybı hem de cebinize yazık.

Bu arada onarım yapacak arkadaşa su alma konusunda garanti verip vermediğini sordunuz mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 23 Ekim 2024; 12:13:30 >
  • bence tamir mantıklı

1000 lira düz olsa daha mantıklı olurdu hatta. başka yerlere de sorun varsa.

• Tamircinin bu tutumu sonrası bayiden sıfır stop siparişi geçtim sonradan başım ağrıyacağına baştan masrafı kabul ettim artık.

hangi usta bilmiyorum ama kendini fazla garantiye almış. sıfır gibi yapan sadece far tamiriyle nam salmış yerlere danışsanız daha iyi olurmuş. gereksiz tribe girmiş kendisi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha önce far tamiri yaptırmış birisi olarak sıfır servis parçası geçmeniz iyi olmuş

Stop daha değerli hocam farda. Daha az üretiliyor çünkü

Ben ön farları su almaz denilen yerde yaptırdım işin ehli duruyodu aldı buğu yaptı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

Aracı aktif kullanıyorum söküp gönderme şansım yoktu ve şehrimdeki tek far tamircisi bu arkadaştı su almaya ve muayeneye bile garanti vermeyen renk tutmazsa sağlam stopu da boyarız diyen birine yaptırmaktansa sıfır tercih ettim yani

• Bence gene kırılır.silikonlauıp yapsınlar gittiği yere kadar kullan.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.