Şimdi Ara

[STOKTA KALMADI] LOGITECH G930 48 DOLAR! YANIYORRRR ........ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
3.030
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amazon Türkiyeye satış yapıyormu göndermiyordu bir zamanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alamadan bitti
  • Eee Bitmiş mi?

[STOKTA KALMADI] LOGITECH G930 48 DOLAR! YANIYORRRR ........
  • INDIRIM BİTTİ ARKADASLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meXel_ -- 13 Ekim 2015; 20:13:18 >

• 76 Dolar oldu fiyatı.
  • 75 usd görünüyor nasıl 48 oluyor kod filan mı var?
  • bende olmasına rağmen alasım geldi alabilenler çılgın bir fiyata almış oldu hayırlı olsun bitmiş
  • Stoklar bitti
  • bitti galiba arkadaşlar. ben aldım sipariş onaylandı ama para gitmedi ne ayaktır acaba?
  • NASIL SÖMÜRDÜNÜZ !!! NO STOCK
  • quote:

Orijinalden alıntı: version53

bende olmasına rağmen alasım geldi alabilenler çılgın bir fiyata almış oldu hayırlı olsun bitmiş

Bende vardı 2. sini aldım hocam , yedekte dursun şarjı bitince diğerini kullanırım
  • dolar olarak öderseniz banka kurundan hesaplanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KilliKarpuz

bitti galiba arkadaşlar. ben aldım sipariş onaylandı ama para gitmedi ne ayaktır acaba?

1 iş günü içerisinde çekerler hocam merak etmeyin , sipariş oluşturulmuşsa o gün içerisinde ya da takribi 8 10 saat içerisinde (1 saat içinde de olabilir ) Amazon parayı kartınızdan çeker. Eğer çekemezse ya da kartla ilgili bi sıkıntı çıkarsa mail atar size merak etmeyin
  • Ingilicce cok zayif olduğundan adres yazana kadar bitmiş vay be dh yine iş basinda

• Yine kaçtı
  • ovv kriz geçiriyorum şuan g430 almayı düşünüyordum başlığı görünce sevinçten ne yapacağımı bilemedim ama stok bitmiş
  • 2. Ürünü alanlar gümrüğe takılabilir. Garanti olsun diye değiştirebiliyorsanız annenizin eşinizin adına göndertin... 58 dolar kargo dahil kaptık bakalım. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HULKBABA

2. Ürünü alanlar gümrüğe takılabilir. Garanti olsun diye değiştirebiliyorsanız annenizin eşinizin adına göndertin... 58 dolar kargo dahil kaptık bakalım. Konuyu açan arkadaşa çok teşekkürler :)

Ne demek :) ama ben alamadım orası ayrı
  • Kismet benimde niyetim vardi ama alamadik.hayirlisi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.