Şimdi Ara

[STOKTA KALMADI] LOGITECH G930 48 DOLAR! YANIYORRRR ........ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
3
Favori
3.030
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ilk indirim furyasında sahibinden fiyatlarından haberiniz yok heralde
  • Aklınız fikriniz hep şeytanlıkta ihtiyacın varsa 1 tane getir kullan diğerlerini de ihtiyacı olanlar alsın 3 tane getir sat sizin yüzünüzden ne zamandır türkiyeye shipping yoktu sırf fazla fazla getirip satıyor diye millet
  • Ürünü satın alan arkadaşlar refurbished ürün aldıklarının farkındadırlar herhalde yoksa kapışmazlardı.
  • O zamanla bu zaman arasında bir sürü fark var. Dolar şimdi 3 liraya yakın. İlk indirimde kargo dahil 200 TL ye alınmıştı. Aynı şekilde şimdi almak istesen 270 liraya geliyordu ki dolar bu kadar artmışken daha rahat satılır.

Hem sahibinden fiyatlarına bir de şimdi bak 2. el satılıyor 300 e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nigya08 -- 14 Ekim 2015; 11:55:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fierce Tiger

Ürünü satın alan arkadaşlar refurbished ürün aldıklarının farkındadırlar herhalde yoksa kapışmazlardı.

Yenilenmiş değil orjinal sıfır ürün
  • nigya08 kullanıcısına yanıt
    satmak için aldıysanız kolay gelsin o zaman.
  • daha konu yarim sayfa olmadan tukenmis. ayip ya magara akbabalari sjzi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 270'ten 2 tane satmıştım geçen sene. olsa 2 tane daha satacaktım. Black Friday'de yeniden düşer inşallah. Almak için bekliyorum
  • Black friday de daha da düşebilir . Bunların yeni serileri çıktı 150$ civarında satılıyor. Bide g930 kopma sorunları oluyormuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • meXel_ kullanıcısına yanıt
    tired of waiting T kullanıcısına yanıt
    Fiyatı tekrar düştü

http://www.amazon.com/gp/product/B003VANOFY?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovazZ -- 14 Ekim 2015; 15:48:42 >
  • Yeniden aynı fiyat şuan. Dün chat e bağlandım bu fiyata düştü falan dedim Baktı. Refurbished olan bile bu kadar değil 54 dolar falan dedi . Sonra kapadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goodboy12 -- 14 Ekim 2015; 15:50:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brovazZ

Fiyatı tekrar düştü

http://www.amazon.com/gp/product/B003VANOFY?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o00_s00

16 ekimde stokta olacak diyor 16 ekimi beklememiz mi lazım ? sepete atmak için atmıyor çünkü
  • Bos is kulaga takilmaski

• Bos is kulaga takilmaski

• Beyler gine yagmalamissiniz
    Ben aynı para G430 aldım 2 ay önce.

• Gecmis olsun fiyat yukseldi lan daha az once kafede baktim dedim eve gecince siparisi geceyim eve geldim baktim fiyat yukselmis 88dolar

• tired of waiting T kullanıcısına yanıt
    hocam ben linkini koyduğumda in stock diyordu demek ki senden hızlı davranıp bitirdiler.

edit: amazon stoklarına girince indirim uygulanıyor galiba. Stok bitince satıcı değişiyor ve fiyat eski haline geliyor. 16 ekim de bir indirim daha uygulanabilir. beklemekte fayda var diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brovazZ -- 14 Ekim 2015; 16:40:50 >
  • bircenn B kullanıcısına yanıt
    uygun hocam şimdi 88 dolar olmuş geçmiş olsun ama yine tr'e göre cok cok uygun bana göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 14 Ekim 2015; 17:07:27 >
  • Bizde alabildik allaha şükür bugün
  • 2 tane alınca gümrük çıkıyor. tek tek alınca gümrüğe takılma şansı var mı sonuçta ayrı oluyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.