Şimdi Ara

Stoksuz E-ticaret / Dropshipping

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. bir kaç aydır internetten stoksuz satış yapabileceğim bir site kurmakla uğraşıyorum. Şirket kurma, vergi mükellefi olma, site kurma, tedarikçi bulma vs vs. Her şey yolunda gidiyor ancak şöyle bir sorum olacak Dropship hakkında bilgisi olan arkadaşlara.
    şu an yaklaşık 4-5 tedarikçiyle görüşüyorum dropshipping için ancak bu tedarikçiler genelde markasız veya az duyulmuş ürünler tedarik ediyorlar. Sorum şu, hiç bir tedarikçi marka ürünler veya bilinmiş ürünler satmıyor. Bu neden kaynaklı acaba? tanınmış markaların stoksuz ticaretini yapamaz mıyım? Veya ben mi gözden kaçırdım? Cep telefonları ve diğer elektornik cihazların tedarikçilerine nasıl ulaşabilirim? Stoksuz olarak olmasa bile toptan alabileceğim elektronik cihazları nerden tedarik edebilirim?
    Dropshipping hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için aşağı bilgilendirici bir görsel bırakıyorum.
    Saygılarımla.
    Stoksuz E-ticaret / Dropshipping



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omromr64 -- 1 Şubat 2018; 14:15:4 >







  • Merhaba bu konu ile ilgili çalışmalarınız ne durumda sorularınıza cevaplar bulabildiniz mi? Eticaret sistemi nasıl gidiyor?
  • Dropshipping hakkında çok detaylı bir makaleye rastladım. Dilerseniz aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Hatta ücretsiz bir de ekitabı mevcut. Dropshipping
  • Kendi sitenden satış yapman zor olabilir, n11,trendyol,gittigidiyor gibi e-ticaret platformları daha uygun olur gibi ayrıca tedarikçiler zaten markasız satarlar. Sen kendi markanı basarsın ya da direkt markasız satarsın. Mesela Amazon Amerika'da markalı ürünleri markadan izin almadan satmak yasak. Marka ile de görüşmen gerekebilir.
  • ebay dropshipping hakkında bilgisi olan varsa özele gelebilir mi lütfen, aklıma takılan birkaç şey var
  • Stoksuz ticaret nasıl yapılır ? İnceleyebilirsiniz ;


    Kaynak: https://blog.delbig.com/14-adimda-dropshipping-nasil-yapilir-stoksuz-e-ticaret//

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.