Şimdi Ara

Stoked Big Air Edition ÇIKTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Tutorial çok yeteriz ama oyun iyi.

Yalnız hareketleri deneme yanılmayla bulacaksınız.

Saçma olmuş nasıl hareketler yapılır adam gibi anlatılmamış.

Birde gamepad olmadan bulaşmayın,üzülürsünüz.
  •  Stoked Big Air Edition ÇIKTI
    Evet, Xbox 360'taki bu snowboard oyununun PC'ye çıkmasını beklemiyordum. Sürpriz oldu. Şimdilik sadece eğitim bölümlerini oynadım, oyun zevkli gözüküyor. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi gamepad şart, yoksa oynamayı beceremezsiniz. Ben Xbox 360 gamepad'i kullanmanızı tavsiye ederim.

• Oyunu indirdim ve kurdum zaman geçirmek için güzel ama gamepad'i olmayan kişi bulaşmasın.
  • could not apply controls hatası alıyorum sorunu nasıl cozebılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

could not apply controls hatası alıyorum sorunu nasıl cozebılırım

aynen bu sorun nasıl halledılır xboxgamepad ıle de calıysmyo klavyede calısmyo
  • oyun çok güzel bende xbox gamepad ile oynuyorum ama gerçektende challenge leri geçmek çok zor 50 denemde birtaneyi zor buluyorum en iyisi %100 save dosyasını bekleyip hazıra konmak :D

karaçalı, oyuna tıkladığında ayar menüsü çıkıyor ya oradan ayarlayabilmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcheveslisi -- 23 Mart 2011; 15:08:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben dun kurdum bu oyunu, hosuma da gitti. Grafikler tatmin edici. Ses idare eder. Gel gor ki klavyeyle sac bas yolmaktan oteye gidemiyorum. Bir de
    sey soracagim ; oyunda ilerledikce yeni kiyafetler aciliyor mu? Mesela upper bodyde envai cesit tshirt var ama pantolon cok az.
  • Oyunu oynadım ama nedir o menü tasarımı. Bir yere girmek çıkmak, ne ile yapıldığını anlamak bi hayli zamanını alıyor insanın. Klasik klavyelerdeki komutlardan farklı komutlar icat etmişler, ne gereksiz. Ne enter ile bir yere girebiliyorsun ne esc ile çıkabiliyorsun, hepsi bambaşka yerlere atanmış. Bulana kadar akla karayı seçiyorsun.

Oyuna girmek de bir hayli mesele, hata yaptığında tekrar başlamak için bi sürü video ıvır zıvırı geçmek gerekiyor tekrar ve tekrar. Saçma bir menü sistemi var.

Esc ile oyundan çıkamadım mesela, nereden çıkamacağımı da bütün tuşlara bastım yine bulamadım, bende windows tuşu ile çıktım. Menü tasarlayamayan insanların bu oyunu nasıl yaptığını Allah bilir.

Dağdan kaymak keyifli, tam olarak çok kolay olduğu söylenemez ama ana rota dışında farklı yerlere dalıp kaymaya devam etmek güzel böylece dağın, tabiatın ve kaymanın tadını çıkarabiliyorsun.

Ama zor menüler ve zor oyun ve hata yaptığında tekrar başlamak için bir sürü ıvır zıvırı tekrar geçmek zorunda kalman zaten sinirlerini bozuyor. Güzel olanı bozmuş gol olacak topu taça atmışlar diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 12 Mayıs 2011; 11:29:28 >

• rumble pad 2 var indiriyimmi *?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.