Şimdi Ara

Stoch ve Krasic'r ne oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öldüler mi? 18 kisilik kadroya bile alinmiyorlar
    Stoch ve Krasic'i 10 milyona rus kluplerine kakalayabilirsek iyidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• A.Kocaman onların form tutmasını bekleyemem diyor. Ancak gelecek sezon kadroya girebilirler tabi satılmazlarsa.
  • Stoch'u sağ olsun A.K bitirdi...
  • Antrenmanlarda gözlerinin içine bakıyorlarmış iyi çalışacaklar mı diye ama çok düşük performans sergiliyorlarmış..mış mış..
    Sonrasında bu düşük performansın maç için yeterli olmayacağını söylediklerinde performanslarının düşük olduğunu kabul etmiyorlarmış...
    Yani iş biraz inada binmiş ve oyuncular tabiri yerindeyse yatıyormuş...

Olay nedir tam bilmiyorum ama kim olursa olsun Fenerbahçe'den üstün değil, antrenmanda ter akıtmayan bir zahmet kadroya girmesin..
  • Aykut hoca onlara yeteri kadar şans verdiğini(!) ve artık şans vermeye fırsatı olmadığını, kadroda daha formda oyuncuları olduğunu söylüyor.

Yönetimde maç başına aldıkları ücreti ödememek için onların kadroya alınmamasını istiyor olabilir?
  • Ben inanmıyorum formları kötü felan, zaten hiç oynatmayarak aykut kocaman maç rutinlerini bitirdi ama antremanda felan yatıyor değiller ya ?
  • Geçenlerde bir yerde okumuştum Fenerbahçe'den bir yönetici yada antrenörün açıklamasaydı kim olduğunu hatırlamıyorum dediklerini aynen yazıyorum

"Krasic bütün beklentilerimizi yerle bir etti.En temel taktiksel hareketleri bile yapamıyor.Bizim önceden izlediğimiz adam bu değildi.Juventus'da bambaşka bir adam olmuş çıkmış.Antrenmanda gözlerimize inanamıyoruz amatörde oynayan oyuncudan farkı yok."

Siz Aykut hocayı taşlamak adına bu adamları harcadılar desenizde hiç kimse iyi oynayan oyuncusunu kadro dışı bırakmaz.Demekki antrenman performansları yeterli değil.Aykut hoca şans verdim diyorsa vermiştir.Maçlara ilk 11'de çıkmasalar bile antrenmandaki maçlarda ilk 11 kadrolarında denemiştir olmuyorsa olmuyor Aykut hoca kasıtlı yapıyor bilmem ne diye komplo teorileri üretmeye gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hoca stoch'u biraz daha deneseydi keşke.
    anladık krasiç'ten bir cacık olacağı yok. bari stoch'u kaybetmesek.
  • Unutun artık onu.
    Rus kulupleri akıllandı bizden iyi transfer yapıyorlar artık.Yıldızı parlamamış genc oyunculara yoneldiler.Ya da oynayan kaliteli oyuncuları alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Geçenlerde bir yerde okumuştum Fenerbahçe'den bir yönetici yada antrenörün açıklamasaydı kim olduğunu hatırlamıyorum dediklerini aynen yazıyorum

"Krasic bütün beklentilerimizi yerle bir etti.En temel taktiksel hareketleri bile yapamıyor.Bizim önceden izlediğimiz adam bu değildi.Juventus'da bambaşka bir adam olmuş çıkmış.Antrenmanda gözlerimize inanamıyoruz amatörde oynayan oyuncudan farkı yok."

Siz Aykut hocayı taşlamak adına bu adamları harcadılar desenizde hiç kimse iyi oynayan oyuncusunu kadro dışı bırakmaz.Demekki antrenman performansları yeterli değil.Aykut hoca şans verdim diyorsa vermiştir.Maçlara ilk 11'de çıkmasalar bile antrenmandaki maçlarda ilk 11 kadrolarında denemiştir olmuyorsa olmuyor Aykut hoca kasıtlı yapıyor bilmem ne diye komplo teorileri üretmeye gerek yok.

Bu herif transfer edildiğinde inanın sevinemedim. Kötü olacağını tahmin ediyordum fakat bu kadarını da beklemiyordum. CSKA'daki Krasic olsa ligin de kaderi değişirdi, bu kadar iddialıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: radyasyo_N

quote:

Geçenlerde bir yerde okumuştum Fenerbahçe'den bir yönetici yada antrenörün açıklamasaydı kim olduğunu hatırlamıyorum dediklerini aynen yazıyorum

Bu herif transfer edildiğinde inanın sevinemedim. Kötü olacağını tahmin ediyordum fakat bu kadarını da beklemiyordum. CSKA'daki Krasic olsa ligin de kaderi değişirdi, bu kadar iddialıyım.

CSKA'daki Krasic olsaydı kanatlardan yaptığı bindirmelerle Sow'u Webo'yu nasıl beslerdi kim bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: equando

quote:

quote:

CSKA'daki Krasic olsaydı kanatlardan yaptığı bindirmelerle Sow'u Webo'yu nasıl beslerdi kim bilir.

ya zaten sorun olan da o.
    biz bu adamı böyle tanımıyordukki.
    Krasiç ulan boru değil.
    sanki herifi netten sipariş ettik. paketi açınca çakması çıkmış gibi ya.

• Ktasic formsuz degil bence, adam türkiye kupasi maclarinda gayet iyiydi
  • quote:

quote:

Ben Krasic'i Fenerbahçeye gelmeden önce sadece ismen biliyordum izlemişliğim yoktu.Transfer olunca herkes iyi falan demişti ama demekki bazı oyuncular erken köreliyormuş olan klubün parasına oldu inşallah iyi bir paraya satabiliriz.
    Lakin şöyle birşeyde var bu açıklamaların birebir aynısını Lugano ve Edu içinde ilk geldikleri zaman okumuştum.Yine "Bu adam bizim izlediğimiz adam değil" deniyordu.Ertesi sezon ikiside süper performans göstermişlerdi.Luganoyu şu an aramayan taraftar azdır.Neyin ne olacağı belli olmaz ama ben Krasic'ten hiç umutlu değilim.

• Stoch bitti de Krasic birdahaki sene bomba gibi dönecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

Antrenmanlarda gözlerinin içine bakıyorlarmış iyi çalışacaklar mı diye ama çok düşük performans sergiliyorlarmış..mış mış..
    Sonrasında bu düşük performansın maç için yeterli olmayacağını söylediklerinde performanslarının düşük olduğunu kabul etmiyorlarmış...
    Yani iş biraz inada binmiş ve oyuncular tabiri yerindeyse yatıyormuş...

Olay nedir tam bilmiyorum ama kim olursa olsun Fenerbahçe'den üstün değil, antrenmanda ter akıtmayan bir zahmet kadroya girmesin..

Entrenmanlar oyuncu gelişimine bir katıkısı olmazmış mış mış..!
  • Su iki futbolcunun adini duyunca huzunleniyorum yazik oldu .

• Bu adamlar varken Caner'i izliyoruz
    Dia çok iyi topcuydu onuda harcadılar. Aykut Kocaman defansa yardım eden 7/24 koşan kanatları seviyor Dia , Krasic , Stoch hepsi ters düştü .

• Stoch'u koydugunuzda caner'den daha mi kotu oynayacak?

• Şimdi Aykut'u yeri geldiğinde eleştiriyoruzda,bence stoch,krasiç olayında tamamen haklı.. Stoch, krasiç bu sene takıma ne verdiler ki oynayacaklar, sanırım stoch'un bu sene golü bile yok şans bulmasına rağmen...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.