Şimdi Ara

Stoch nerelerde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu ne oldu bu adama kimse merak etmiyor mu ? Özledim şahsen gollerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

•  Stoch nerelerde ?

• forma adaletine gitti
  • 2-3 maç önce oynadı 10 dk
  • en son rusya semalarında görülmüştür
  • quote:

Orijinalden alıntı: pixelboy

Stoch nerelerde ?

meme kanseri mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • abicim bu adam süper kupa finalinde GS'ı golüyle devirmedi mi? Harika goller atmadı mı yeri geldi?

Harika bindirmeler yaptı, driblinler yaptı, uğraştı didindi ama iyi oynuyor diye Aykut kocaman kesti adamı.

Gerçekten teknik direktör filan değil bu Aykut hoca kimse kusura bakmasın.

Bu kadar kalite adam heba oluyor gidiyor. Bizde olsa 20m euro ya itelemiştik 3 yıl sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

abicim bu adam süper kupa finalinde GS'ı golüyle devirmedi mi? Harika goller atmadı mı yeri geldi?

Harika bindirmeler yaptı, driblinler yaptı, uğraştı didindi ama iyi oynuyor diye Aykut kocaman kesti adamı.

Bu kadar kalite adam heba oluyor gidiyor. Bizde olsa 20m euro ya itelemiştik 3 yıl sonra.

siz önce emre çolakı 50m euroya kitleyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

quote:

abicim bu adam süper kupa finalinde GS'ı golüyle devirmedi mi? Harika goller atmadı mı yeri geldi?

arkadaş güzelce bir şey yazıyoruz laf sokma derdindesin. stoch emre çolaktan çok daha kaliteli bir oyuncu.

her stoch u izlediğimde içimden keşke GS de olsa diyorum.

• quote:

Stoch',u gördük bu sezon o kadar şans verilmesine rağmen kulkanamadı bu şansı

• kamp dönemi geçirsin krasic ve stochtan patlama bekliyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

quote:

Stoch',u gördük bu sezon o kadar şans verilmesine rağmen kulkanamadı bu şansı

stoch forma kendisine verildiğinde top yerine pet şişeleri tekmeliyordu hatırlatayım istedim. Messi olsa fark etmez önce aykut hocaya saygısı olacak. Ben aykut hocanın stocha belki son bir şans verebileceğini düşünüyorum

• Stoch gibi futbolcuyu yiyecek Aykut hoca. Süreklilik sağlayamıyor ki iyi futbol ortaya koysun. 10 dakika şans veriliyor adama. Aykut hoca Salih kardeşimize de aynısını yapmasa bari.
  • Hala Stoch'un verilen şansı kullanamadığını söyleyenler var..Siz de hayata küsün, iyi oynasanız da bir sonraki maç oynatılmayacağınızı düşünerek sahaya çıkın, bakalım performans gösterebiliyor musunuz..Empati denen olay birçoğunuzda yoki Aykut efendide de yok, aynı kafada olunca da Stoch'u suçluyorsunuz..İnşallah Gs alır da Terim bu adamı tekrar parlatır, avrupa bir yıldızdan mahrum kaldı Aykut yüzünden..
  • Stoch 20'ye falan anca katar'a kitlenir arkadaşlar hayal görmeyin. Stoch'u çok abartıyorsunuz. Muazzam bir şut yeteneği var başka da bir şeyi yok. Bunu kullanabilir mi? Kullanabilir. Ama çocuk tripleri atarak değil. Forma şu an Caner'in hakkı Stoch'tan önce. Ki o bile oynamıyor. Salih bu kadroya giriyorsa Stoch oturup düşünmeli. Şans verilmiyor diyenlere de söyleyim, geçen istatistiklerde görmüştüm Stoch bu sezon Fenerbahçe'nin aldığı süre/verim açısından en kötü futbolcusu. Caner falan kat kat iyi. En iyi halinde bile Eboue kitliyordu Stoch'u. Her konuda görüyorum, aman stoch git kendini kurtar diyenleri falan da, Fenerbahçe stoch için bir lütufdur.Fenerbahçe'den yukarda bir yere gidecekse buyursun. Chelsea niye gönderdi diye sorarlar. Stoch'u öyle Real'de Bayern'de falan görmeyiz elimizden kaçırmayız korkmayın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

quote:

arkadaş güzelce bir şey yazıyoruz laf sokma derdindesin. stoch emre çolaktan çok daha kaliteli bir oyuncu.

her stoch u izlediğimde içimden keşke GS de olsa diyorum.

ruslardan teklif aldığı andan itibaren stoch evrim geçirdi (kötü anlamda) ve hayatının futbolunu oynadığı dönemin değerini bilmedi
    burada hocanın hiç bir hatası yok tamamen stoch hatalı

diğer konularda hocanın hataları var ama bu konuda asla hatalı olduğunu kabul etmem çünkü herşeyi takip ediyorum biliyorum...

• ya yok öyle birşey her futbolcunun formsuz dönemi vardır diyen sen değil miydin ?
  • Aykut önce adamı küstürdü, sonra da formsuz diyerek oynatmamaya başladı. Umarım sene sonu satılmaz da seneye adam gibi form tutarak geri döner.
  • [simage]
     Stoch nerelerde ?
    [/simage] SToç Kesilecek Adammı ? ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.