Şimdi Ara

Stoch'dan ayrilik sinyali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Miroslav Stoch,son 2 haftadir oynadigi futbolla Fenerbahceye sampiyonluk yarisinda buyuk katki sagladi.Ancak slovak yildiz surekli oynayamamaktan sikayetci...Yeni sezona yonelik net bir sey soylemeyen stoch haberturk'e ayrilik sinyali verdi

"ÜZGÜNÜM"
    Gelecek sezonu bilemem
    Miroslav stoch dan samimi itiraflar
    Haberturkun sorularini yanitlayan stoch "surekli oynayamadigim icin dogal olarak uzgunum.Daha fazla forma sansi bulacagimi saniyordum.Fenerbahce'ye oynamak icin geldim.Surekli takimda sans bulamamak bende hayal kirikligi yaratti.3 yil daha kontratim var ama surekli oynayip takima daha cok katki yapmak istiyorum.Ancak gelecek sezon ne olur bilemem"ifadesini kullandi

"SON 2 MACTİR KENDİMİ GOSTERDİM"
    Gaziantep ve buca maclarinida degerlendiren stoch,"Son iki macta sonradan oyuna girip etkili oldum.En azindan kalitemi gosterdigimi dusunuyorum.Bizim icin gaziantep ve buca maclari cok onemliydi.Maclarin kazanilmasina katki sagladigim icin cok mutluyum.Sampiyonlukla ilgili disarida ve taraftarlarda cok yogun bir duygu var.Türkiye'nin bu anlamda bircok ulkeden farkli oldugunu soyleyebilirim.Gercekten baski cok fazla.Ancak sahaya cikinca her turlu baski geride kaliyor"Seklinde konustu

Seni 11 de oynatmayan adama yaziklar olsun!

• Bu işi çözemiyorum ben. Adam Antep maçında attırdığı golden sonra küçük çocuklar gibi seviniyor. Geçen Buca maçında şampiyonluk gösterilerinde en önde yer alıyor bu maçı hayatım boyunca unutmam diyor. Bu adam nasıl mutsuz olur ? Bana göre tamamen sallama bi haber. Ama artık Stoch da ilk 11'de oynamalı.
  • Hepte Habertürk'e veriyorlar bu sinyali..
  • 'Ancak gelecek sezon ne olur bilemem.' cümlesinin geçtiği yere bakılırsa anlam farklı çıkıyor. 'Gelecek sezon ilk 11 oynar mıyım oynamaz mıyım bilemem.' diye anladım ben onu. Fena uçmuş da olabilirim böyle düşünerek.

Mutsuz olabilir forma bulamadığı için ama hemen gitmek isteyeceğini sanmıyorum. Gitmesini de istemem. Çok yararlı olacağını düşünüyorum kalan maçlarda ve önümüzdeki yıllarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris..
    Bu işi çözemiyorum ben. Adam Antep maçında attırdığı golden sonra küçük çocuklar gibi seviniyor. Geçen Buca maçında şampiyonluk gösterilerinde en önde yer alıyor bu maçı hayatım boyunca unutmam diyor. Bu adam nasıl mutsuz olur ? Bana göre tamamen sallama bi haber. Ama artık Stoch da ilk 11'de oynamalı.

Aynen hocam.Buca macindan sonrada gururluyum diye aciklama yapmisti
  • basının yalanları bence klüptede mutlu parasını alıyor daha ne.. zorla basın adamı yollatıcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Florya'da Fatih Terim Sesleri
    7 yıl önce açıldı
    Fatih Terim PSG'ye gider mi ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.